prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 TovarisMB
Pozdrav!
A kdo uporablja NIKE + iPod senzor?Zanima me tudi povezava s programom TrailRunner???
Uporabniški avatar
 Pina
Jst ga mam
:)
Zadeva je supr....ne vem kok se poveže s tvojim programom, jst sm ga probala povezat z mapmyrun....
in mi iz 1,23km naredi 1.00 km ..res nevem zakaj....
drugače pa zadeva funkcionira....merilca ne rabm...meni je glavna muska....če pa še kej zmeri pa tolk bolš
Uporabniški avatar
 Biz
Mene je odvrnilo veliko število reklamacij čipov in zapestnic. Ideja je sicer odlična, vsaj za osnovno funkcijo ugotavljanja tempa povsem zadovoljiva. Jaz sem raje kombiniral z GPS senzorjem, je bolj natančno in ima še polno drugih funkcij, da ti ni dolgčas doma. Ampak če tega ne rabiš je nike+ povsem dovolj, pa še community je odličen in te lahko motivira.
 superga
Res je bilo kar nekaj reklamacij teh čipov ampak je NIKE vse te reklamacije menjal. So pa zadevo popravili in v kratkem pridejo novi , izboljšani čipi. Nov NIKESPORTBAND bo imel tudi možnost merjenja srčne frekvence. Trakovi bodo prav tako v kratkem v prodaji.

l.p.
Superga
 Jru
Js sem pa začel s chipom in ipodom gen 2. Vmes sem zamenjal ipod na gen 3 in ugotovil, da hudiča ne morem dostojno kalibrirat. Vedno znova po tekanju na stadionu so bla odstopanja prevelika, tako da sem zadevo skalibriral "po feelingu" in vsaj lovil povprečje.

Ker se mi je chip relativno hitro spraznil in ker sem si zaželel teka v tišini sem prešaltal na zapestnico, o kateri pa nimam pripomb.

Mam pa sedaj garmina, sam vseeno tečem tudi z zapestnico na desni roki, ker so mi všeč vsi programski dodatki (tekmovanja, grafični prikazi) na nikijevi strani.

Kakšen mesec dni nazaj me je prijetno presenetilo, saj sem direkt iz USA dobil še eno majčko (prvo sem dobil za human race, po lanskem avgustu), češ, da sem pretekel challenge 500 milj.

Zarad tega bom še teku z nike zapestnico, če bom le uspel kje dobiti samo chip, ko se bo na zdajšnjem spraznila baterija. Če kdo ve za kakšno slovensko trgovino, ki prodaja samo chip ali internet štacuno, ki dostavlja v Slovenijo (zaenkrat je še nisem odkril kljub iskanju) naj sporoči.

Vas pozdravlja,

Jru
 Jru
Hja, tukaj gre za sensor in receiver skupaj. Na nike shop pa prodajajo samo sensor (ok, trenutno je out of stock), samo ne dostavljajo v Slovenijo.

Hvala vseeno, če ne bo šlo drugače bom moral kupiti oboje.

jRU
 superga
Tudi samo senzorji pridejo v kratkem v naše trgovine.
l.p.
Superga
 Gregi
Pred mesecem sem ebay.co.uk kupil senzor za 15 GBP s poštnino vred.... works great!
Uporabniški avatar
 TovarisMB
Potem bom še malo počakal,da bo senzor zraven.Mam Garmin Forerunner 50 samo z merilcom utripa srca.To je bilo za začetek OK,sedaj pa se teku posvečam dokaj redno in bi bilo zanimivo imeti kaj boljšega.

"GREGI" kje na eBay-u??? A lahko link???
A ko pri senzorju gre baterija je sam za smeti???
 Jru
Tok bom še počakal, da jih dobi superga, pol si pa kupim rezervo.

Senzor je sam za v (baterijske!) smeti, lahk sicer probaš tole:

http://www.instructables.com/id/Replace ... r-under-5/

Meni ni ratalo, kljub temu, da sem uspešno opravil prvi (najtežji) del = odpiranje senzorja; kupjena baterija pa se na srečo ujema z garminovim senzorjem za srce, tako da tistih nekaj evrov za baterijo le nisem vrgel stran.

Pozdrave,

jru
Uporabniški avatar
 TovarisMB
O super,ker sem gorenc sem že nekaj takega razmišljal,da bi lahko ... in v "vrečki" se niti ne vidi,ko je zalepljen s selotejpom.
Uporabniški avatar
 TovarisMB
Ej,hvala!
Nekaj bo treba nabavit in to hitro.
Vreme je super za preganjanje po naravi!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA