- 27 Mar 2008, 21:26
Znašla sem se v hecni situaciji. Ker mi stari copati (Mizuno Wave Elixir 2)zaradi zimske moče in sušenja postajajo rahlo majhni (moji nohtki so trenutno lepe karmin barve), sem danes zavila v trgovino po nove. Najbrž se berem kot, da sem šla žemlje kupit
Da ne dolgovezim. Sem pronator, imam 62 kg, v tem obdobju na mesec pretečem nad 100 km, moja tiha želja je, da izboljšam čas na 21 km za 15 min, rada bi tekla 1uro 45 min. Malček me zamika 42 km, pa mislim, da s treningi ne bom prišla do konca. Tečem 10 mesecev.
Res prijazen prodajalec (tudi sam odlično teče) mi je odsvetoval nakup NEW BALANCE MR1223 EU, ker sem prelahka
. Prepričal me je, da sem kupila zgoraj omenjene MIZUNO WAWVE RIDER 11. Pritegnilo me je zlasti to, da so primerne za vse terene, ker tečem po vseh podlagah.Na nogah so bile čisto OK, ko sem si ogledala podplate, nisem posumila, da jih je Polet namenil supinatorjem
, pa tudi oznake na njih so bile take, da so teniske namenjene vsem vrstam tekačem. No, doma, namesto, da bi šla takoj sprobat pridobitev, sem preventivno obrnila oceno tenisk v Poletu in padla v
Zato vas sprašujem za mnenje: naj teniske mirno uporabljam, saj so po ocenah prodajalca in oznak v trgovini namenjene vsem? Ali pa naj teniske nesem nazaj in kupim kaj drugega. V tem primeru me zanima kaj mi priporočate?Hvaležna bom vsakega odgovora.

Da ne dolgovezim. Sem pronator, imam 62 kg, v tem obdobju na mesec pretečem nad 100 km, moja tiha želja je, da izboljšam čas na 21 km za 15 min, rada bi tekla 1uro 45 min. Malček me zamika 42 km, pa mislim, da s treningi ne bom prišla do konca. Tečem 10 mesecev.
Res prijazen prodajalec (tudi sam odlično teče) mi je odsvetoval nakup NEW BALANCE MR1223 EU, ker sem prelahka

Zato vas sprašujem za mnenje: naj teniske mirno uporabljam, saj so po ocenah prodajalca in oznak v trgovini namenjene vsem? Ali pa naj teniske nesem nazaj in kupim kaj drugega. V tem primeru me zanima kaj mi priporočate?Hvaležna bom vsakega odgovora.