- 13 Jun 2004, 12:43
Tako zahtevnega spusta kot je bil na Pohorju ciljni spust, tukaj ni. Je pa zelo zahteven maraton in če boš hranil moči skozi celo progo in ti čas ne bo zelo pomemben potem je možno priti skozi.
So pa vzponi precej bolj zahtevni, kot na Pohorju (od Rogle do Arene), tako da je treba biti kar dobro pripravljen..
. Posebno zahteven je vzpon iz Suhajužne do Porezna, ko imaš za sabo že cca 3ure tekanja..
Zato je zelo pomembno priti do Suhajužne kolikor se da še svež, kajti nato prihaja vzpon imenovan "ura resnice"
Pohvala Binetu za to odločitev
. Vidim, da bo TF imel precej močno ekipo in številčno ekipo: Bine, PPoce,Aleksander, Zagnana, Dule, GregorB, Debeluh, Drejc, Yogo... Še kdo?
Debeluh napisal/-a:Mene pa zanimajo spusti. Predvsem kakšni so, kajti pohorje me je uničilo. Še danes stopicljam polagoma predvsem navzdol po stopnicah. 35km se mi ne zdi preveč, me pa je strah tistih 4km gor in DOL.
Me pa tudi zanima, če je kdo, ki bo šel prvič.
Tako zahtevnega spusta kot je bil na Pohorju ciljni spust, tukaj ni. Je pa zelo zahteven maraton in če boš hranil moči skozi celo progo in ti čas ne bo zelo pomemben potem je možno priti skozi.
So pa vzponi precej bolj zahtevni, kot na Pohorju (od Rogle do Arene), tako da je treba biti kar dobro pripravljen..

Zato je zelo pomembno priti do Suhajužne kolikor se da še svež, kajti nato prihaja vzpon imenovan "ura resnice"

bine napisal/-a:Čas je, da se za ta maraton prijavim kot član TF.
Pohvala Binetu za to odločitev