Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
milkec napisal/-a:ja, jaz sem!
Laufer napisal/-a:Nič nisi omenil rezultata, še manj pa zajčiče, ki so te vlekle.
milkec napisal/-a:...pri 17 km smo šli mimo pivovarna Staropramen, kjer je bilo čez cesto en velik transparetn, kako se toči pivo => pravi ojoj... vonj po hmelju (tokrat mi prvič ni smrdel), misel na pivo... Ja to je pa bila muka!
milkec napisal/-a:...Mogoče pa še ena zanimivost: pri 17 km smo šli mimo pivovarna Staropramen, kjer je bilo čez cesto en velik transparetn, kako se toči pivo => pravi ojoj... vonj po hmelju (tokrat mi prvič ni smrdel), misel na pivo... Ja to je pa bila muka!
klatez napisal/-a:A after party-a po maratonu v tej pivovarni pa ni več?
Eh, kje so tisti lepi časi...
Dear runner welcome to Prague!CTE Group travel is pleased to invite you for the Prague Half Marathon After party at the Staropramen Brewery!Free beers,music and loads of run!Nadrazni 84 Prague 5.show this sms or bring your starting number for a free entrée.CTE Group Travel-official PIM Ground Handler!
Congratulation JURE, you finished the Hervis Prague Half Marathon 2008 in 1.47.57. See you next year !
Dear runner welcome to Prague!CTE Group travel is pleased to invite you for the Prague Half Marathon After party at the Staropramen Brewery!Free beers,music and loads of run!Nadrazni 84 Prague 5.show this sms or bring your starting number for a free entrée.CTE Group Travel-official PIM Ground Handler!
bruno napisal/-a:- full sem bil razočaran nad tem, da so bile vse zastave udeležnecev le slovenske ne, OK bi rekel, če štejejo našo skromno udeležbo, kaj pa EU in SLO predsedovanje
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA