No tako. To smo hoteli in to imamo. Ko smo bili se v nasem lepem socializmu, je bilo vse nase in nic od nikogar in je blo cel kup prostovoljnih in zastonj stvari. Smo mahali z zastavicami ko je prisel Stari, tekali za stafeto (ni blo treba nc placat).....Pa nam ni blo vsec. Smo vsi kukali tja cez mejo kako je tam fino. No in pol smo si izborili da smo se resili gnilega socializma in zdaj pac imamo.
S tekom se ne ukvarjam prav dolgo, tako da prosim vse prekaljene macke in mackice da mi ze v naprej oprostijo ce se ne spoznam na stvari kot se sika. Ampak, kdo pa nas sili na LM? Saj za tek potrebujes v bistvu samo sebe. Tudi obleka in obutev ni nujno potrebna. In ce se nekdo spomni, da bi nekaj organiziral in oceni da bo to naredil za x eurov po osebi imamo spet na izbiro da gremo ali ne. Ce on s tem veliko zasluzi, dobro zanj.
Zakaj pa moramo za kino vstopnico placat 4 pa neki eurov? Ce se seveda odlocimo da gremo v kino. Zato, da Tom Cruise dobi 20 milijonov za dva meseca dela na neki eksoticni lokaciji obdan z hudimi bejbami,..... Naj se on dobi 2000 E tko kot mi obicna raja, ki sedimo po pisarnah, pa bo sigurno lahko tudi vstopnica cenejsa.
Se opravicujem ker sem malo zabluzil, ampak saj nihce nikogar ne sili da da 25 E da se bo lahko v miru podil po ljubljanskih ulicah. V koncni fazi, ce je to tako tezko lahko tudi sam verjetno organizira nekaj podobnega pa da bo zastonj. Bomo sigurno prisli. Samo bo treba najbrz startat ob 2 ponoci, ko so ulice bolj prazne
Ocitno je to nasa slovenska "lepa" lastnost (ena od vecih). Da smo zelo zastonjkarski. Kot Micka Kovaceva, tista ki je pila pa nc placala.
No zdej bo pa dovolj. Lep dan vsem skupaj
G.
Obvladam vse tekaške tehnike in metode.
Tečem po principu "Run Forrest, Run"