Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Štartnina 25 evrov za LM je:

previsoko nastavljena
73
66%
ravno pravšnja
29
26%
premajhna, lahko bi bila več
8
7%
 Juster
BoF.....bravo !!!!

3x se podpišem pod tvoj post. Boljše sploh nebi mogel napisat.
BRAVO !!!

LP vsem :wink:
 ton
Ostajam Bofov vernik. Prvi odstavek je za vklesat v kamen.
 comet
Juster napisal/-a:BoF.....bravo !!!!

BRAVO !!!

LP vsem :wink:

+1
Uporabniški avatar
 flikca
Juster napisal/-a:BoF.....bravo !!!!

Se strinjam.
:clap:
Uporabniški avatar
 pelvis
BoF z zadnjim postom si se pribljižal svojemu cilju. Po "bljižnici" ni šlo, smo morali potipkati 6 strani, da si/smo prišli na isto frekvenco. 25€ pač ni preveč samo zato, ker se nam zdi veliko v primerjavi z nečim kar dobimo na LM, saj to vrednotimo zelo subjektivno. 25€ tudi ni preveč, če le površno predvidevamo, da se nekdo masti na račun štartnin.

Vidik, ki si ga opisal v prvem odstavku (ko še nisi bil razgret kot v drugem in tretjem :P) je všeč tudi meni. Samo želim si, da bi to državni aparatčiki zagrabili in udejanil. Kmalu bi pobrali velik "profit" v obliki "pametnih, zdravih in od drog ter drugih škodljivih vplivov neodvisnih novih generacij", kot si dobro napisal.

Žal ne verjamem, da lahko s svojim manjkom na LM pripomorem k temu, da bi organizator začel razmišljati na ta način. Verjamem pa, da lahko kot tekaška skupnost to sporočilo uspešno predamo organizatorju MOL (ali celo državi) le na način, kot si ga ubral v zadnjem postu. Z udrihanjem po štartnini pa ne.

Zanima me, če ima kdo v predvolilnem programu zapisano kaj podobnega

... sanja svinja ...
 ŽULJ
Cena je pač taka. Tek ni obvezen, udeležba pa bo kljub temu ponovno rekordna.

In koliko bi Vi bili pripravljeni plačati za štartnino.

Skorajda vsaka vaška dirka čez sosedovo njivo ima štartnino 10 €, zato sem sam pripravljen odšteti tudi kakšen € več za res dobro organiziran tek po cestah, ki so drugače tako prometne, da jih je še prečkati težko.

Višje štartnine jaz ne bi opravičeval s tem, da je organizacija draga, pa da so vreče sreče polne dobrot, temveč s tem, da za nekaj dodatnih € postaneš del slovenskega tekaškega praznika in pridobiš nekaj lepih izkušenj in spominov...

Po tekmi greš pa itak na "analizo" kjer ti je vseeno za vsaj toliko € kot ti jih je bilo tako težko plačati ob prijavi .
Uporabniški avatar
 grb
No tako. To smo hoteli in to imamo. Ko smo bili se v nasem lepem socializmu, je bilo vse nase in nic od nikogar in je blo cel kup prostovoljnih in zastonj stvari. Smo mahali z zastavicami ko je prisel Stari, tekali za stafeto (ni blo treba nc placat).....Pa nam ni blo vsec. Smo vsi kukali tja cez mejo kako je tam fino. No in pol smo si izborili da smo se resili gnilega socializma in zdaj pac imamo.

S tekom se ne ukvarjam prav dolgo, tako da prosim vse prekaljene macke in mackice da mi ze v naprej oprostijo ce se ne spoznam na stvari kot se sika. Ampak, kdo pa nas sili na LM? Saj za tek potrebujes v bistvu samo sebe. Tudi obleka in obutev ni nujno potrebna. In ce se nekdo spomni, da bi nekaj organiziral in oceni da bo to naredil za x eurov po osebi imamo spet na izbiro da gremo ali ne. Ce on s tem veliko zasluzi, dobro zanj.

Zakaj pa moramo za kino vstopnico placat 4 pa neki eurov? Ce se seveda odlocimo da gremo v kino. Zato, da Tom Cruise dobi 20 milijonov za dva meseca dela na neki eksoticni lokaciji obdan z hudimi bejbami,..... Naj se on dobi 2000 E tko kot mi obicna raja, ki sedimo po pisarnah, pa bo sigurno lahko tudi vstopnica cenejsa.

Se opravicujem ker sem malo zabluzil, ampak saj nihce nikogar ne sili da da 25 E da se bo lahko v miru podil po ljubljanskih ulicah. V koncni fazi, ce je to tako tezko lahko tudi sam verjetno organizira nekaj podobnega pa da bo zastonj. Bomo sigurno prisli. Samo bo treba najbrz startat ob 2 ponoci, ko so ulice bolj prazne :)

Ocitno je to nasa slovenska "lepa" lastnost (ena od vecih). Da smo zelo zastonjkarski. Kot Micka Kovaceva, tista ki je pila pa nc placala.

No zdej bo pa dovolj. Lep dan vsem skupaj :)

G.
Uporabniški avatar
 Bor
grb napisal/-a:No ........... Lep dan vsem skupaj :)

G.

se kar strinjam z vsem skupaj....
Uporabniški avatar
 klaudi
Mene bolj kot štartnina moti, da dobim celo vrečko reklam in nekaj neuporabnih stvari.
Ali bi bilo res tako težko financirati eno lepo majico iz primernega materiala, na kateri bi bili logotipi sponzorjev.
Uporabniški avatar
 javor-18
Šport in rekreacija sta postala velik posel, mi pa kar veselo vse kupujemo:-). Mene tudi motijo vse tiste "neuporabne" reklame, ki jih delijo v tistih vrečkah, naj sponzorji raje dajo kakšno bolj praktično reč kot en kup papirja, kaj naj z njim??
 ton
Poslati vsem strankam pred volitvami vprašanje, ali so iz razlogov, ki jih odlično povzema BoF, pripravljene del sredstev za volilno kampanjo nameniti za plačilo štartnin tekačem na LM (lahko bi zadevo dodatno raztegnili na vse teke po državi, ampak vzemimo, da na LM pridemo ljudje iz cele Slovenije in bomo tudi pri distribuciji pazili, da vseh zastonj štartnin ne pokurimo Žabarji) in tega ne pogojevati z reklamiranjem stranke.

Stranka (ali lista) naj torej zagotovi, da bo plačala toliko in toliko štartnin po 25 €. S tem bo povsem konkretno pomagala pri razvoju zdravega življenja v Sloveniji.

Vem, pojavi se vprašanje politizacije TF - ampak če prašaš VSE, ki se potegujejo, da nam bodo pripravljali blaginjo, postaviš vse na isto štartno črto.
Uporabniški avatar
 pelvis
No maraton je mimo.
Jaz sem se imel super, kot vidim velika večina tudi. Je še komu žal, da je plačal štartnino? :wink:
Uporabniški avatar
 vasko
Meni ni žal! Dobro organizirana prireditev in pa darilna vrečka, ki je skoraj pokrila stroške startnine. Drugo leto grem vsekakor spet! :D
Uporabniški avatar
 Andreja_T
No, meni tudi ni žal... še bom šla.
Organizacija je bila (zame) fajn, tistih 21€ (če imaš svoj čip) se mi pa tudi ne zdi preveč.
Če koristiš vse "bonuse", je ta denar še majhen. Če jih ne koristiš, si si pa itak sam kriv.

Malo bosa se mi zdijo razglabljanja na temo "tek je velik biznis", itd.
Saj ne plačujemo teka! Jaz sem plačala organizacijo in vzdušje! Noben mi ni gledal pod prste, koliko sem pojedla in popila...
Koneckoncev - kdor ŽELI teči, lahko gre v navadni majčki in boksarcah... Ne potrebujem fensi opreme, da bi se lahko ukvarjala s športom, če si jo pa že kupim, je to ponavadi ena taka (samo)nagradica ali darilo staršev.

Kaj ima ljubljanski maraton veze z zdravo generacijo? Kdor želi skrbeti zase, lahko to počne med kolegi ali sam po gozdnih poteh, trim stezah in mestnih ulicah, s hrano in zdravim življnjem nasploh. Ne pa da celo leto nič ne dela, nato gre 14 dni prej parkrat na lauf in nato skoraj izdahne na taki prireditvi. Nekdo, ki skrbi zase, ne potrebuje godbe na pihala, da mu bodo godli, napovedovalcev, ki bojo razglašali njegove rezultate in hordo ljudi, ki jih bo celo pot zalagala s hrano in pijačo.

To je seveda samo moje osebno mnenje, ki je lahko tudi napačno...
Ampak cena, ki ne pokrije niti enomesečne internetne naročnine, se mi ne zdi (pre)visoka.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA