Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ne, ne odločamo se o objavi termina :D Ker je vedno slabše vreme in si ne moremo privoščiti niti vlage, kaj šele kapljice dežja zaradi tehnične opreme, bo tek po vsej verjetnosti izpeljan v pomladnih mesecih, predvidoma marca ali aprila :D Upam, da se boste takrat spet odločili :D
Lenčica napisal/-a:Ne, ne odločamo se o objavi termina :D Ker je vedno slabše vreme in si ne moremo privoščiti niti vlage, kaj šele kapljice dežja zaradi tehnične opreme, bo tek po vsej verjetnosti izpeljan v pomladnih mesecih, predvidoma marca ali aprila :D Upam, da se boste takrat spet odločili :D

No tole pa je razočaranje. Lahko bi pač prestavili na ta teden. Sem pa pričakoval, da letos ne bo nič s tem tekom.
štenga napisal/-a:Hja mogoče je PRESTAVLJEN na drugo leto... :--

Tudi glede vremena je zelo bosa - današnja objava (http://www.24ur.com/novice/slovenija/od ... letje.html)

Povzetek:
Od srede naprej pa nas čaka suho in toplejše vreme, saj se bodo temperature povzpele celo nad 20 stopinj Celzija. Sonce nas bo grelo vse do nedelje.

Jutri popoldne bodo padavine ponehale. Od srede naprej pa lahko pričakujemo suho in toplejše vreme, temperature se bodo povzepele celo nad 20 stopinj Celzija. Lahko rečemo, da nas čaka indijansko poletje, so še dejali na Arso.

Kakršenkoli je razlog, da odpade pač odpade, ni se pa treba zmišljevat in sebe blamirat, da je vreme krivec. Kriza, ni denarja, ni motivacije,... jebi ga :). Bomo pač naprej hodili sami gor pa si štopali, jaz sem šel tudi 10.10., ko naj bi bil tek in dosegel čas 2:45, s čimer sem zelo zelo zadovoljen.

Pa veliko uspeha drugo leto.
Lenčica napisal/-a:Ker je vedno slabše vreme in si ne moremo privoščiti niti vlage, kaj šele kapljice dežja zaradi tehnične opreme

Bi bolje razumel, da je tek po mokrih štengah problematičen zaradi varnosti tekmovalcev kot pa zaradi opreme, ki jo lahko pokriješ. ;-)
Nazadnje spremenil jedrnat, dne 16 Okt 2012, 23:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Lenčica napisal/-a:Ah, dajte no. Imamo vso pravico da se spravimo k organizaciji dogodka takrat, ko so pogoji za to primerni, tako vremenski kot vsi ostali, še posebej, ker gre za brezplačen dogodek ki ga pokrivamo izključno s sponzorskimi vložki.

Ah, dajte no, ne spet o vremenu. Saj nič zato če odpade, samo ne si zmišljevat pravljice o vremenu.

Slika

Ne bo ne vlage, ne mokrih stopnic, ne nizkih temperatur. Pač razlog je, da ni sponzorskih sredstev ali da ni volje po organizaciji, mogoče kakšne osebne zamere pri organizatorjih, xy ...

Sem pa slišal (ne me držat za besedo), da je prišlo do dosti novih odkritij na področju zaščite pred dežjem (vzdržijo pa tudi v sončnih pogojih kakršni bodo od srede naprej) imenujejo se pa cerada, arafat, plastična folija,.... Z njihovo uporabo se pričakuje, da letos (prvič v zgodovini) ne bo potrebno odpovedati ogromnega števila tekov po vsem svetu. Problemi so možni le zaradi kompleksnosti uporabe in nepoznavanja tehnologije uporabnikov in strahu pred novostmi :--. Malo heca in brez zamere - uživajte.
Če bi jaz posojal opremo, sploh brezplačno, je ne bi postavljal pod cerade v dežju.
Da bo vreme ustrezno se je tudi pokazalo, vendar zaradi tega ni potrebno na forumu nekoga psihološko obdelovat.
Bo pač spomladi.
PRIDEMO!
In to z dobro voljo. :juhuhu:

Če pa se kak pozitivec javi, pa naredimo mini "Štenge" kot je to že bila praksa na TF. Ker ne bo potrebne posebne opreme, tudi arafatov ne potrebujemo. Dajte se javit organizatorji :D
ZdravkoC napisal/-a:Če bi jaz posojal opremo, sploh brezplačno, je ne bi postavljal pod cerade v dežju.
Da bo vreme ustrezno se je tudi pokazalo, vendar zaradi tega ni potrebno na forumu nekoga psihološko obdelovat. Bo pač spomladi. PRIDEMO! In to z dobro voljo. :juhuhu:

Zdravko se oproščam vnaprej. Nisem pokazal nobene slabe volje, glede na to da odpade. Opozoril sem le na izmišljen razlog.

Problem je v tem, da mi je po moji objavi (da sem bolan in imam poškodovano koleno), kolega odpisal, da naj se ne sekiram, da letos tega teka tako ali tako ne bo (in to je bilo kar nekaj dni pred dnevom teka??). Ko je prišlo uradno obvestilo, da bo prestavljen, mi je pa sporočil, da bo šele spomladi 2013 - kar sem tudi objavil na forumu.

ZdravkoC napisal/-a:Če pa se kak pozitivec javi, pa naredimo mini "Štenge" kot je to že bila praksa na TF. Ker ne bo potrebne posebne opreme, tudi arafatov ne potrebujemo. Dajte se javit organizatorji :D

Saj ne rabimo organizatorjev. Bolj kot se organizira težje se je kaj zmenit. Glede na zgornje vremenske napovedi se lahko zmenimo v soboto ob 12-ih, ali pa nedeljo ob 12-ih. Oziroma še bolje kar oba termina (kdo hoče gre na oba, ali pa samo na enega). Po teku pa gremo še kaj spit in bolje spoznat. Ali pa mogoče še bolje (da ne bo v nedeljo še od sobote musklfibra):
- 1. termin - petek 19.10.2012 ob 16:30
- 2. termin - nedelja 21.10.2012 ob 12:00

Ste za? Udeležba na obeh ni nujna je pa zaželjena (no vsaj na enem). Vreme bo lepo, zdaj je samo še na forumaših, da kdo pride. Se vidimo? :laola
Sporočite spodaj :clap:

Pa brez skrbi - v živo nisem tako zaj...n kot na forumu :lol: Lenčica se boste pridružili?
Kaj nebi bilo to bolj pametno,da se dobimo nekje proti koncu novembra, saj se takrat lahko naredi tudi analiza, zaključek za letošnje leto, tako kot je predlagal Inot? V oktobru so vikendi zasedeni, muskič pa itak za nas počasnele ni priporočljiv :? , samo moj predlog.......čeprav je najbolje napisati datum, pa se reče, takrat se dobimo ....ampak....nikoli vsem ne bo odgovarjalo :wink: dober šrit vam želim, v kolikor boste sedaj šibali :clap:
bernarda napisal/-a:Kaj nebi bilo to bolj pametno,da se dobimo nekje proti koncu novembra, saj se takrat lahko naredi tudi analiza, zaključek za letošnje leto, tako kot je predlagal Inot? V oktobru so vikendi zasedeni, muskič pa itak za nas počasnele ni priporočljiv :? , samo moj predlog.......čeprav je najbolje napisati datum, pa se reče, takrat se dobimo ....ampak....nikoli vsem ne bo odgovarjalo :wink: dober šrit vam želim, v kolikor boste sedaj šibali :clap:

Seveda, se strinjam. Zakaj pa se poleg novembra nebi videli še ta vikend - ko bo tako lepo vreme? Seveda, pač tisti, ki jim je za pridit in nimajo ravno ta vikend tekem. Jaz bom tam, mogoče še kaki kolega pride, tu pa se tko kaže da ni zanimanja - mogoče me pa kdo preseneti - upam na Zdravkota. Lahko si pa mislite tudi kot trening pred novembrskim official TF tekom :D, ki ga bo organiziral Inot ali pa si splanirate tek-pač normalen trening, tako da boste v tistem času pritekli mimo kalvarije.
štenga napisal/-a:Problem je v tem, da mi je po moji objavi (da sem bolan in imam poškodovano koleno), kolega odpisal, da naj se ne sekiram, da letos tega teka tako ali tako ne bo (in to je bilo kar nekaj dni pred dnevom teka??). Ko je prišlo uradno obvestilo, da bo prestavljen, mi je pa sporočil, da bo šele spomladi 2013 - kar sem tudi objavil na forumu.

Ha! Potem pa bravo tvojemu kolegu, ker je očitno jasnoviden, v ekipi smo imeli namreč ob 8.00 sestanek, kjer smo se odločili da raje ne. In še vedno vztrajamo na tem, da smo se odločili prav, in da, res je ta teden napovedano lepo vreme, a bo prireditev kljub temu v pomladanskih mesecih, pa saj takrat manjka tekaških dogodkov, mar ne? :D Sama se vam pri teku na štenge tokrat ne morem priključiti :D, vas pa absolutno podpiram. In Zdravko, hvala za razumevanje, sem razmišljala ali sploh odgovarjati ali ne... Obilo tekaških užitkov še naprej!
Lenčica napisal/-a:Ha! Potem pa bravo tvojemu kolegu, ker je očitno jasnoviden,...

Živjo, mogoče - vendar ne verjamem da je jasnoviden - ga moram pobarat kdaj o loto številkah :D. Vi kar odgovarjajte brez strahu v temi - ne bom ničesar več omenjal. Več je prispevkov na forumu bolj bo forum živel.

Pa še na veliko uspešnih prireditev. :clap:
štenga napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Kaj nebi bilo to bolj pametno,da se dobimo nekje proti koncu novembra, saj se takrat lahko naredi tudi analiza, zaključek za letošnje leto, tako kot je predlagal Inot? V oktobru so vikendi zasedeni, muskič pa itak za nas počasnele ni priporočljiv :? , samo moj predlog.......čeprav je najbolje napisati datum, pa se reče, takrat se dobimo ....ampak....nikoli vsem ne bo odgovarjalo :wink: dober šrit vam želim, v kolikor boste sedaj šibali :clap:

Seveda, se strinjam. Zakaj pa se poleg novembra nebi videli še ta vikend - ko bo tako lepo vreme? Seveda, pač tisti, ki jim je za pridit in nimajo ravno ta vikend tekem. Jaz bom tam, mogoče še kaki kolega pride, tu pa se tko kaže da ni zanimanja - mogoče me pa kdo preseneti - upam na Zdravkota. Lahko si pa mislite tudi kot trening pred novembrskim official TF tekom :D, ki ga bo organiziral Inot ali pa si splanirate tek-pač normalen trening, tako da boste v tistem času pritekli mimo kalvarije.

Še z :driver: je kar dober zalogaj,tako, da si za kakšen mali trening, mimo Kalvarije kar tak ne morem privoščiti.Musklfiber pa je bolje da ga nimam :mrgreen: , še malo z njim počakam, čeprav mi nebi bil slab izgovor na tekmah, ki sledijo :wink:
štenga napisal/-a:Saj ne rabimo organizatorjev. Bolj kot se organizira težje se je kaj zmenit. Glede na zgornje vremenske napovedi se lahko zmenimo v soboto ob 12-ih, ali pa nedeljo ob 12-ih. Oziroma še bolje kar oba termina (kdo hoče gre na oba, ali pa samo na enega). Po teku pa gremo še kaj spit in bolje spoznat. Ali pa mogoče še bolje (da ne bo v nedeljo še od sobote musklfibra):
- 1. termin - petek 19.10.2012 ob 16:30
- 2. termin - nedelja 21.10.2012 ob 12:00

Ste za? Udeležba na obeh ni nujna je pa zaželjena (no vsaj na enem). Vreme bo lepo, zdaj je samo še na forumaših, da kdo pride. Se vidimo? :laola
Sporočite spodaj :clap:

Pa brez skrbi - v živo nisem tako zaj...n kot na forumu :lol: Lenčica se boste pridružili?

Žal v petek ni bilo nobenega - no to sem tudi pričakoval - sam sem šel gor in izboljšal svoj čas za 1s - ni veliko - je pa :). Sem pa na vrhu zakuhal, saj sem imel spodaj trenirko. Jutri me ob 12-ih ne bo pod kalvarijo - se pa mogoče kdo drug opogumi in poroča. Kakorkoli - izkoristite lepe "poletne" dneve - baje bo drugi teden poslabšanje.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA