ZdravkoC napisal/-a:Če bi jaz posojal opremo, sploh brezplačno, je ne bi postavljal pod cerade v dežju.
Da bo vreme ustrezno se je tudi pokazalo, vendar zaradi tega ni potrebno na forumu nekoga psihološko obdelovat. Bo pač spomladi. PRIDEMO! In to z dobro voljo.
Zdravko se oproščam vnaprej. Nisem pokazal nobene slabe volje, glede na to da odpade. Opozoril sem le na izmišljen razlog.
Problem je v tem, da mi je po moji objavi (da sem bolan in imam poškodovano koleno), kolega odpisal, da naj se ne sekiram, da letos tega teka tako ali tako ne bo (in to je bilo kar nekaj dni pred dnevom teka??). Ko je prišlo uradno obvestilo, da bo prestavljen, mi je pa sporočil, da bo šele spomladi 2013 - kar sem tudi objavil na forumu.
ZdravkoC napisal/-a:Če pa se kak pozitivec javi, pa naredimo mini "Štenge" kot je to že bila praksa na TF. Ker ne bo potrebne posebne opreme, tudi arafatov ne potrebujemo. Dajte se javit organizatorji 
Saj ne rabimo organizatorjev. Bolj kot se organizira težje se je kaj zmenit. Glede na zgornje vremenske napovedi se lahko zmenimo v soboto ob 12-ih, ali pa nedeljo ob 12-ih. Oziroma še bolje kar oba termina (kdo hoče gre na oba, ali pa samo na enega). Po teku pa gremo še kaj spit in bolje spoznat. Ali pa mogoče še bolje (da ne bo v nedeljo še od sobote musklfibra):
- 1. termin - petek 19.10.2012 ob 16:30
- 2. termin - nedelja 21.10.2012 ob 12:00
Ste za? Udeležba na obeh ni nujna je pa zaželjena (no vsaj na enem). Vreme bo lepo, zdaj je samo še na forumaših, da kdo pride. Se vidimo?
Sporočite spodaj

Pa brez skrbi - v živo nisem tako zaj...n kot na forumu

Lenčica se boste pridružili?