- 01 Dec 2011, 09:45
Kot sem rekla, sploh ne gre za malico.
Čisto drugače bi zvenelo, če bi rekli npr: "Za (mesno) malico bo poskrbel ta in ta sponzor. Žal nam za vegetarijance še ni uspelo priskrbeti malice, zato prosimo za razumevanje."
Ob takem odgovoru ne bi bilo razloga za mojo slabo voljo. Ob odgovoru, da "malica seveda bo za vse, vendar ne vem, ali jo boste (vi izbirčneži - vsaj med vrsticami) tudi pojedli, in me to niti ne zanima," pa žal ...
No, vsaj nekdo je razumel, kaj sem hotela povedati. Ampak saj ni več važno.
jkarmen napisal/-a:Če je podcenjujoč odnos do udeležencev to da se kar velika skupina ljudi močno trudi pridobiti sponzorje in partnerje, da se bo dogodek sploh lahko izpeljal in da bodo udeleženci dogodka v zameno za svoj prispevek za Rdeče Noske dobili prijetno in zanimivo druženje in še kaj toplega za pod zob, potem je pa res narobe svet...
Kot sem rekla, sploh ne gre za malico.
Čisto drugače bi zvenelo, če bi rekli npr: "Za (mesno) malico bo poskrbel ta in ta sponzor. Žal nam za vegetarijance še ni uspelo priskrbeti malice, zato prosimo za razumevanje."
Ob takem odgovoru ne bi bilo razloga za mojo slabo voljo. Ob odgovoru, da "malica seveda bo za vse, vendar ne vem, ali jo boste (vi izbirčneži - vsaj med vrsticami) tudi pojedli, in me to niti ne zanima," pa žal ...
No, vsaj nekdo je razumel, kaj sem hotela povedati. Ampak saj ni več važno.