Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

jkarmen napisal/-a:Če je podcenjujoč odnos do udeležencev to da se kar velika skupina ljudi močno trudi pridobiti sponzorje in partnerje, da se bo dogodek sploh lahko izpeljal in da bodo udeleženci dogodka v zameno za svoj prispevek za Rdeče Noske dobili prijetno in zanimivo druženje in še kaj toplega za pod zob, potem je pa res narobe svet...

Kot sem rekla, sploh ne gre za malico.
Čisto drugače bi zvenelo, če bi rekli npr: "Za (mesno) malico bo poskrbel ta in ta sponzor. Žal nam za vegetarijance še ni uspelo priskrbeti malice, zato prosimo za razumevanje."
Ob takem odgovoru ne bi bilo razloga za mojo slabo voljo. Ob odgovoru, da "malica seveda bo za vse, vendar ne vem, ali jo boste (vi izbirčneži - vsaj med vrsticami) tudi pojedli, in me to niti ne zanima," pa žal ...

No, vsaj nekdo je razumel, kaj sem hotela povedati. Ampak saj ni več važno.
Meni se zdi Špelina pripomba zelo na mestu. Če ciljate z organizacijo na VSE, potem imejte pač VSE tudi v mislih. Škoda. In to ravno pri prireditvi, ki je vzniknila iz čiste človeške pripravljenosti pomagat drugim, tudi živalim. Seveda s svojimi kot večino let pridem.
Tako.. Mislim da je dovolj razprave o malicah in odnosu in še čemu.. in se posvetimo raje temu da se nas bo zbralo lepo število in se bomo imeli luštno.. :laola

Povabljeni ste vsi, ki imate namen priti zato da ali prispevate za Rdeče noske ali se pač imate samo fajn ali iz kateregakoli drugega prijetnega razloga.. Torej obvezna je oprema :D in svetilka. Prvih 1000 :shock: bo prejelo tudi božičkove kapice, ki jih prispeva Intersport in še kakšno nagrado naših sponzorjev.. Se že vnaprej oproščamo če bo nagrad premalo - če vas bo ressss velikooo..

S prijavo na linku http://tekbozickov.si/index.php/prijava2011 dobiš tudi povratni mail z navodili kako lahko vplačaš prispevek.

Če pa se ne želite prijaviti in samo prispevati pa lahko to storite s plačilom na TRR SI56 6100 0000 1930 162 (ŠD ŠPiC Ljubljana, Polanškova 6, 1231 Ljubljana Črnuče) ali na licu mesta ali pa kar direktno Rdečim noskom http://www.rdecinoski.org/donirajte/
Ahh, sej ponavadi sem bolj tihe narave :wink: ampak še tole pa morm napisat, če kdo pride na tak dogodek kot je Dobrodelni tek in pohod Božičkov izključno zaradi prehranjevanja mislim...!?!? :shock:

To bi bilo z moje strani vse in že komaj čakam, da se srečamo 16.12. v Tivoliju!!! :wink:
Raf, ti bi lahko delal kot mirovni posrednik. :D :clap:
Hvala za ponudbo, a kot sem rekla, ni stvar v hrani, ampak v tem, da jaz ne hodim tja, kjer se ne počutim dobrodošlo. :wink:
Pravzaprav imam ob petkih zvečer druge obveznosti, ampak mogoče pa pridem vsaj pogledat - zaradi tebe. :D (Pa nič hrane nosit! :D )
Startnino bom nakazala kar direktno Rdečim noskom, tako da se tudi prijavila ne bom.
tudi jaz sem že plačal štartnino, oziroma prostovoljni prispevek in se že veselil, kako se bomo družili in še obenem nekaj za sebe naredili-
ampak klic, ko pa sem ugotovil, da imam ravno ob isti uri novoletno večerjo z svojim društvom diabetikom Grosuplje, kjer moram biti obvezno prisoten, ker moramo narediti en povzetek leta, ki se izteka in dati drugim diabetikom sporočilo ,da se da, ker aktivnost je tista, ki dela razliko.
Seveda vsi skupaj uživajte, ki boste prisotni jaz bom pa moral počakati na drugo priložnost za druženje.
miro napisal/-a:Ali se bodo, tudi na letošnjem teku, zbirali zamaški in tonerji ? :D

Ja seveda lahko. Bomo pripravili škatle :) :clap:

Ob tem pa naj še povem da bo luštno tudi poskrbljeno za otroke (tako da jih nikakor ne pozabite doma :wink: ) , saj se bodo otroci in tudi vsi ostali, ki boste to želeli, lahko preizkusili v izdelovanju novoletnih okraskov iz slame za vašo smrečico (in okraske seveda tudi odnesli domov).
Pri izdelovanju okraskov in tudi samem dogodku pa bodo pomagali tudi nekateri vrhunski športniki zaposleni v policiji kot so Martina Ratej – atletinja leta 2011, Mitja Potočnik - svetovni prvak v taekwon-do-ju, Simeon Hočevar (kajak na divjih vodah), ki so se odločili podpreti dogodek. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA