Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Staša
matjaz napisal/-a::D :D :D kdo bo sel na ta tek. sam sem se odlocil da grem, bi pa rad se koga nasel, da se malo organiziramo, sotor hrana, pijaca, pa kaksna masaza. :D :D :D

jaz se javim za:

- postavitev šotora
- družbo
- lahko tudi kakšne makarončke (če ni organizirano)
- kakšen krog za hec
- muziko
- masažo (če ne bo kakšne-ga bolj usposobljenega maserja-ke)
- bodrenje
- še kaj...

Ja, mal me pa tut mika, da bi šla kar v boj... hmm...
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D vau to bomo pa zelo veseli, saj kakor vem iz skrivnih virov zvedel, da bomo vsaj trije. :D :D :D
Uporabniški avatar
 Filipid
Staša če bi jaz vse to imel lansko leto, bi pa skoraj gotovo pretekel tistih 170 kmSlika. Upam da boš drugo leto tudi šla :wink: .

Filipid napisal/-a:Staša če bi jaz vse to imel lansko leto, bi pa skoraj gotovo pretekel tistih 170 kmSlika. Upam da boš drugo leto tudi šla :wink: .

Filipid, evo, to ti pa obljubim danes.
Uporabniški avatar
 Filipid
Me veseli Staša, sam če do takrat ne boš pozabila Slika.

:D :D :D nic ne bo pozabila, samo najprej mora nabrat izkusnje, in jaz imam vedno to sreco da seljudje radi na meni ucuijo, tako da drugo leto bo ze pravi virtuoz v servisiranju norcev. hja je pa vprasanje ce se ne bo takrat ze tako zastrupila s tekom da bo tudi sam odtekla kaksno stotko.
Uporabniški avatar
 Filipid
To zadnje kar si napisal Matjaž bo po mojem kar držalo :D . Drugače smo pa vsi včasih po malem preizkusni zajčki :wink: .

Naj vam dam mal mislit :wink: , da je nov ženski rekord na tem teku postavila pred tremi leti Tina Berčič iz Ljubljane, ki je pretekla 177 km :cast1: . Moški rekord proge pa je bil popravljen pred dvema letoma in je sedaj 181,9 km ki ga drži Milan Jankovič :cast1: .

Ce sem jaz prav razumel....

Teoreticno... startas v petek ob 18:00 pa preteces cca 15km...
potem gres domov spat.... prides zjutraj zgodaj odteces
se recimo 10km, gres domov na kosilo in prides zvecer
se na en kratek 5km tek... a je to dovoljeno???? (resno mislim)

Jaz sem bolj take sorte da rad vmes med tekom kaksno
daljso "siesto" naredim... pa kaksno pivce za žejo...
pol se pa spet spravim....

Pa ce se vremem zdrzi :wink: ... pa naredis ene 30km
(kar je sicer dalec od zmage... ampak vsaj "castno" sodelujes)

Popravite me ce se motim...?!

LP Darko

P.S. samo letos sem jaz bolj v K.. formi... bi verjetno prisel
samo v soboto na tri kroge :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop napisal/-a:Ce sem jaz prav razumel.......P.S. samo letos sem jaz bolj v K.. formi... bi verjetno prisel samo v soboto na tri kroge :wink:

:-) Hmm, najprej upaj, da tegale ne bo brala Natasa. :D
No, uvrscen si, ce odteces vsaj en krog. :-) Kdaj ga pihnes je pa tvoj problem, le da prides v cilj pred avtom. ;-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hojla, kot sem že omenil bom zagotovo nastopil jaz moja malenkost TOMAŽ-marathon.Resnično si želim preteči že letos 200km, sem si rekel in če dušo spustim ha, ha, ha.Malce za šalo, kar se tiče spustitve duše, kar se tiče kilometrov pa jih bom letos zagotovo napadal samo če me ne bo zagrabilo v vratu tako kot me je lansko leto po petih urah teka.Tako, da nisem mogel premakniti vrat niti levo niti desno, kot da bi okamenel hudiča.In takrat sem še vodil potem pa sem rekel, saj to ni res kaj se dogaja.Filipid mi je takrat rekel se dobro spomnim, malce v šali malce zares, da slučajno ne bom čudežno ozdravel.Sem mu odvrnil, da skoraj zagotovo se kaj takega ne bo dogodilo ker sem čutil to.Skratka za lansko leto vsak čast Filipifu za vse njegove kilometre in resnično upam, da se bo čimprej vrnil nazaj.Da bo potem večja druščina tekačev.SAŠA,MATJAŽ, BARBR,MATEJJE 77 in ostali vabljeni na preizkus peklenskih 24 ur La GROSUPLJE.Saša zagotov te tam čaka POTICA, MAKARONI IN OSTALO.OBLJUBIM PA če pretečem letos 200km dam za zaboj piva lahko kozla ali union.Za ženske katere ne bojo hotele piti pivo ali moške pa JABOLČNI SOK ali kateri drugi sok.Upam resnično, da bo vzdušje tako peklensko, da bom pozabil na vse bolečine, ki jih bom oz. bomo dobivali vsi udeleženci na tem teku. Že danes začnem s pripravami. kar se tiče opreme stoli senčniki za kuho tako da bo do petka vse tipi top.ALEŠ upam, da se boš tudi ti oglasil in da podoživa saj delček tiste tvoje puščave MALI.MATJAŽ,STAŠA,ALEŠ IN OSTALI se mi lahko oglasite na moj e-mail: tomaz.marathon@siol.net
in se bomo dogovorili kako in kaj, kje se dobimo, da pred štartom dorečemo še kakšno stvar.Za skratka čimbolj super vzdušje.
TOREJ VABLJENI VSI TEKAŠKI FORUMOVCI PRIDITE IN PODOŽIVITE TEH 24 UR Le GROSUPLJE.V petek upam, da bom dobil tudi digitalni fotoaparat in da bomo to tudi slikovno ovekovečili ta tekaški dogodek in čimprej dali na tekaški forum že v nedeljo.In da bomo lahko potem, na dologo in široko razpredali ob slikah in občutkih, ki so nas spreletavali med tekom, po teku in tako naprej.PRIJATELJI LEPE NARAVE, SPROŠČENEGA TEKA ALI PA GARAŠKEGA TRENINGA LEPO POZDRAVLJENI.
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Dpop, prav si razumel. Kot sem že v mojem prispevku napisal je start v petek ob 18 uri in cilj v soboto ob 18 uri. Prijaviš se lahko do 18 ure v petek ali pa kasneje vsako polno uro. Na razpolago ti je 24 ur, kaj v tem času delaš je tvoja stvar. Lahko greš med tem časom tudi po nakupih v Italijo :wink: . No šalo na stran. Resnično to kar si napisal je dovoljeno in se ne motiš. Sam ko boš šel od dom nazaj na tek ne pozabi startne številke. Pa uspešen tek in veliko km ti želim Dpop :D .

Pozdravljen!
Kakšen jedilnik pa imaš za 24h teka ? koliko in kaj piješ med tekom?
Tudi sam sem nekoč tekel 24h ( posledice so bile mučne).Zato me zanimajo tvoje izkušnje?
Prijeten tek in dosti km ti želim!

LP,Stane
 dpop
Filipid napisal/-a:Na razpolago ti je 24 ur, kaj v tem času delaš je tvoja stvar. Lahko greš med tem časom tudi po nakupih v Italijo :wink: . :D .

Sej itak sem mislu u Leclerc vmes skocit na en shoping :lol: :lol:

No ja.... kakorkoli... ce bo vreme (v dveh dneha pa ni vrag da bo
eno uro suho... pa ceprav letos nic ni nemogoce) pridem pa
ceprav na en krog... se pravi bo ene 17:45 v soboto dovolj
zgodaj :wink:

LP Darko

P.S. Filipid, kar pa se lanskega rezultata tice... :cast1:
Uporabniški avatar
 polžek
99% da sem zraven.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA