Najprej vsem pesimistom in optimistom hvala za komentarje. Optimistom resnično velika hvala za spodbudo!!! pesimistom pa le želja, da tudi sami v svojem prostem času sredi avgusta zagrizejo v kako kislo jabolko.
Posebna hvala Janezu za izmere in preostali suport!!! Proga bo označena z A4 tablami da se kdo na progi ne zmede ali morda zakalkulira s tempom

Prav tako bosta na progi dve okrepčevalnici z vodo ter izotonikom, seveda voda in čokoladice na cilju. Upam, da le te ne poidejo za tiste počasnejše in da si “tahitri“ z njimi ne bodo polnili žepov ali slavili kako zadnjo večerjo.. pa pustimo sočne komentarje.
Wc-ji na štartu tj. cilju bodo kemični, ob progi za kako brino ali grmom. Resnično mi je žal, da ne moremo zagotoviti tušev.
Za malico vam bomo tako kot na Andrejčkovem teku - teku na Vršič privoščili sadje in čokoladice, tiste bolj lačne in žejne pa že sedaj vabim na pokušino dobrot naših gostincev. Verjamem, da vas bodo postregli z največjim veseljem, tudi tiste “bivše“ ki ste že pozabili kakšna je pica v Pinu.
Na koncu pa še tisto za kar nekateri tečejo in le s težka odštejejo štartnino.. Za razliko od vršiča v vrečki žal tokrat ne bo dresa, bodo pa revije, zopet kak tester in letak seveda, in pa tekaške torbice. Da, enake kot junija, le z drugim napisom

Upam, da jih tisti z Vršiča uporabljate in da vam pridejo prav.
Še kaj pozabil?? če sem me prosim spomnite, sicer še enkrat hvala in se vidimo v soboto.
Vreme bo, 10ka pa v vsakem primeru.
Pozdrav!!! Samo