Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ROSI64 napisal/-a:
Če primerjam Kranjskogorsko desetko z tekom na Vršič je organizacija kot dan in noč, pa čeprav je vedno štart v Kranjski gori, pa še organizator je isti.

Uf kakšen pesimizem. Spljuvati že vse pred tekmovanjem, res ni fer do organizatorja. Sam sem bil letos prijetno presenečen na tekmovanju na Vršič. Več o pohvalah - http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=11936
ROSI64 napisal/-a:Na Kranjskogorski desetki za drago štartnino ( no letos je samo 8€) skoraj nič ne dobiš: :(

:arrow: Ob plačilu štartnine dobiš majico, ki nima nobene veze s tekom (jaz sem en leto dobil majo od zavarovalnice Triglav)
:arrow: Tuši in wc-ji niso organizirani
:arrow: Toplega obroka, oziroma nobenega ne dobiš (malico s seboj)
:arrow: Okrepčevalnica je samo ena z vodo in to na obračališču 5 km (za zadnje včasih tudi zmanjka vode)

Če primerjam Kranjskogorsko desetko z tekom na Vršič je organizacija kot dan in noč, pa čeprav je vedno štart v Kranjski gori, pa še organizator je isti.

Svoje mnenje povej v soboto 15.8. po tekmi. Lahko meni osebno, ker bom na prizorišču tekmovanja od 16.00 do 20.00. S skupnimi močni se trudimo in še enkrat trudimo. Kdor pa ne verjame naj enkrat prevzame organizatorsko diktirko in bo videl kako vse skupaj izgleda. Nismo delniške družbe , d.o.o. ji ali kake druge profitne družbe, temveč društva, ki delujemo športu dobronamerno-in to prostovoljno.

Športni pozdrav in lepo vabljeni v Kranjsko Goro
janez.ferlic napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:Na Kranjskogorski desetki za drago štartnino ( no letos je samo 8€) skoraj nič ne dobiš: :(

:arrow: Ob plačilu štartnine dobiš majico, ki nima nobene veze s tekom (jaz sem en leto dobil majo od zavarovalnice Triglav)
:arrow: Tuši in wc-ji niso organizirani
:arrow: Toplega obroka, oziroma nobenega ne dobiš (malico s seboj)
:arrow: Okrepčevalnica je samo ena z vodo in to na obračališču 5 km (za zadnje včasih tudi zmanjka vode)

Svoje mnenje povej v soboto 15.8. po tekmi. Lahko meni osebno, ker bom na prizorišču tekmovanja od 16.00 do 20.00. S skupnimi močni se trudimo in še enkrat trudimo. Kdor pa ne verjame naj enkrat prevzame organizatorsko diktirko in bo videl kako vse skupaj izgleda. Nismo delniške družbe , d.o.o. ji ali kake druge profitne družbe, temveč društva, ki delujemo športu dobronamerno-in to prostovoljno.

Športni pozdrav in lepo vabljeni v Kranjsko Goro

Moje mnenje sem podal, glede na udeležbo leta 2006, potem pa nisem več bil, zaradi zgoraj opisanih stvari. Sem pa sedaj seznanjen, da je drugi organizator kot leta 2006.
Se opravičujem. Hotel sem se udeležit letos, glede na to da sem bil s tekom na Vršič zelo zadovoljen, a me ne bo, ker grem v nedeljo tečt na en del Transa.
jpotoc napisal/-a:
ROSI64 napisal/-a:

Uf kakšen pesimizem. Spljuvati že vse pred tekmovanjem, res ni fer do organizatorja. Sam sem bil letos prijetno presenečen na tekmovanju na Vršič. Več o pohvalah - http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.php?f=2&t=11936

Tudi sam sem pohvalil tek na Vršič in ga nisem niti malo izpljuval.
Najprej vsem pesimistom in optimistom hvala za komentarje. Optimistom resnično velika hvala za spodbudo!!! pesimistom pa le želja, da tudi sami v svojem prostem času sredi avgusta zagrizejo v kako kislo jabolko.

Posebna hvala Janezu za izmere in preostali suport!!! Proga bo označena z A4 tablami da se kdo na progi ne zmede ali morda zakalkulira s tempom ;)

Prav tako bosta na progi dve okrepčevalnici z vodo ter izotonikom, seveda voda in čokoladice na cilju. Upam, da le te ne poidejo za tiste počasnejše in da si “tahitri“ z njimi ne bodo polnili žepov ali slavili kako zadnjo večerjo.. pa pustimo sočne komentarje.

Wc-ji na štartu tj. cilju bodo kemični, ob progi za kako brino ali grmom. Resnično mi je žal, da ne moremo zagotoviti tušev.

Za malico vam bomo tako kot na Andrejčkovem teku - teku na Vršič privoščili sadje in čokoladice, tiste bolj lačne in žejne pa že sedaj vabim na pokušino dobrot naših gostincev. Verjamem, da vas bodo postregli z največjim veseljem, tudi tiste “bivše“ ki ste že pozabili kakšna je pica v Pinu.

Na koncu pa še tisto za kar nekateri tečejo in le s težka odštejejo štartnino.. Za razliko od vršiča v vrečki žal tokrat ne bo dresa, bodo pa revije, zopet kak tester in letak seveda, in pa tekaške torbice. Da, enake kot junija, le z drugim napisom :wink: Upam, da jih tisti z Vršiča uporabljate in da vam pridejo prav.

Še kaj pozabil?? če sem me prosim spomnite, sicer še enkrat hvala in se vidimo v soboto.

Vreme bo, 10ka pa v vsakem primeru.

Pozdrav!!! Samo
Tale kranjskogorska 10-ka me kar malo vleče: proga po opisih skoraj idealna, tekma šteje za Gorenjski pokal (se mi kaže problem premalo tekov)...a kaj, ko je v nedeljo organiziran tekaški ogled stare ceste proti morju (Postojna- Piran)... :|

LP

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA