Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tekac_Anton napisal/-a:Dj Puhar bot rajš tih pa pokaž ta svoj neizmerni talent oz. to kok si res dobr na kšni pravi tekmi ( beri DP ali vsaj kšni pokalni v gorskih kjer si tut ful blestel letos vidim), ne pa da preganjaš starčke na takšnih vaških tekmah in pol mislš d si slovenski Bekele. Pa ostali brez zamere nočem nikogar užalit sam Rok mal si premlad da bi bil lahko že nadut. Upam da si tudi pri drugih rečeh v življenju tako samozavesten ( sploh pri puncah ti mora to priti prav 8) ) Tko da res raj se malo umiri in ko boš imel pred sabo več rezultatov ki bodo dejansko kaj pomenili, takrat bodi glasen, do takrat se pa še kr malo ''napapcej''.

:laola

No, tekma je končana.

Rok ni noben nadutež, ampak zgolj garač in je dokazal, kako neverjetno je napredoval zgolj v enem letu, še posebej na ravnini. Rekord je padel, kolikor vem je 5 tekačev teklo hitreje od prejšnjega rekorda in vmes tudi Rok na 2.mestu z 33.13! No comment anymore.
Rezultati so še tu:
http://maratonc.si/izziv/

fotke pa še sledijo :D

Hvala vsem!

ps. Šenčurski pobje so z vsemi žavbami namazani, pa so se pohecali na naš in vaš račun ter malo pomešali kilometrske oznake :twisted: Upam, da ne zamerite, mi smo to opazili šele, ko smo jih šli pobrat :D
Carlito napisal/-a:Tud,če bi tekel 29 minut,se lastna hvala....
Skromnost je lepa čednost pravijo. :wink:
Konkurenca je bila danes kr huda,malo pomešane kilometrske označbe,drugače pa super.
A se že da kje videti rezultate?
LP

Meni se pa ne zdi prav nič narobe, da fant (upravičeno) verjame v svoje sposobnosti.
Očitno se pri napovedi svojega rezultata ni motil. :clap:
uros feldin napisal/-a:
Tekac_Anton napisal/-a:Dj Puhar bot rajš tih pa pokaž ta svoj neizmerni talent oz. to kok si res dobr na kšni pravi tekmi ( beri DP ali vsaj kšni pokalni v gorskih kjer si tut ful blestel letos vidim), ne pa da preganjaš starčke na takšnih vaških tekmah in pol mislš d si slovenski Bekele. Pa ostali brez zamere nočem nikogar užalit sam Rok mal si premlad da bi bil lahko že nadut. Upam da si tudi pri drugih rečeh v življenju tako samozavesten ( sploh pri puncah ti mora to priti prav 8) ) Tko da res raj se malo umiri in ko boš imel pred sabo več rezultatov ki bodo dejansko kaj pomenili, takrat bodi glasen, do takrat se pa še kr malo ''napapcej''.

No, tekma je končana.

Rok ni noben nadutež, ampak zgolj garač in je dokazal, kako neverjetno je napredoval zgolj v enem letu, še posebej na ravnini. Rekord je padel, kolikor vem je 5 tekačev teklo hitreje od prejšnjega rekorda in vmes tudi Rok na 2.mestu z 33.13! No comment anymore.

Nikjer nisem napisal da Rok ni hiter...vem da je. A vendar to dokazuje le na tekmah ki ne štejejo popolnoma nič. Na tistih pravih tekmah pa zaenkrat ni pokazal še popolnoma nič. In zato menim, da je njegova samozavest precej previsoka. Naj pokaže ta svoj talent takrat ko je to res treba!
Tekac_Anton napisal/-a:
uros feldin napisal/-a:

No, tekma je končana.

Nikjer nisem napisal da Rok ni hiter...vem da je. A vendar to dokazuje le na tekmah ki ne štejejo popolnoma nič. Na tistih pravih tekmah pa zaenkrat ni pokazal še popolnoma nič. In zato menim, da je njegova samozavest precej previsoka. Naj pokaže ta svoj talent takrat ko je to res treba!

to pa ni čist res. u gorskih tekih res nism bil tok dobr, sam sej tud nč klanca ne treniram, sem pa na DP za mlajše člane u dveh dneh naredil dva zelo dobra rezultata na 3 in 5km. DP za mladice sem pa žal zamudil.
Nikjer nisem napisal da Rok ni hiter...vem da je. A vendar to dokazuje le na tekmah ki ne štejejo popolnoma nič. Na tistih pravih tekmah pa zaenkrat ni pokazal še popolnoma nič. In zato menim, da je njegova samozavest precej previsoka. Naj pokaže ta svoj talent takrat ko je to res treba![/quote]

drgač pa tut nevem katere tekme so tiste prave v tvojih očeh. pa tut nevem kakšen talent, v teku ni talenta vendar samo matranje in težki treningi
rokpuhar napisal/-a:Nikjer nisem napisal da Rok ni hiter...vem da je. A vendar to dokazuje le na tekmah ki ne štejejo popolnoma nič. Na tistih pravih tekmah pa zaenkrat ni pokazal še popolnoma nič. In zato menim, da je njegova samozavest precej previsoka. Naj pokaže ta svoj talent takrat ko je to res treba!

drgač pa tut nevem katere tekme so tiste prave v tvojih očeh. pa tut nevem kakšen talent, v teku ni talenta vendar samo matranje in težki treningi[/quote]

Valda, sori ker sm ti sploh kaj rekel, res newem kako imam lahko rekreativec kot sem jaz toliko za povedati o nečem o čimer nimam pojma. Pa vendar vztrajno iščem tvoje ime med prejemniki medalj na raznih DP-jih, Atletskih pokalih in mitingih, pa se to noče in noče pojaviti. No ja, morda sem tudi v tem takšen amater kot v teku. Rok, če sem te užalil se ti opravičujem in zaključujem z razpravo, menim samo, da lahko svojo samozavest usmeriš malce drugače. Pa brez zamere. Lep tekaški pozdrav!
Tekac_Anton napisal/-a:
rokpuhar napisal/-a:Nikjer nisem napisal da Rok ni hiter...vem da je. A vendar to dokazuje le na tekmah ki ne štejejo popolnoma nič. Na tistih pravih tekmah pa zaenkrat ni pokazal še popolnoma nič. In zato menim, da je njegova samozavest precej previsoka. Naj pokaže ta svoj talent takrat ko je to res treba!

drgač pa tut nevem katere tekme so tiste prave v tvojih očeh. pa tut nevem kakšen talent, v teku ni talenta vendar samo matranje in težki treningi

Valda, sori ker sm ti sploh kaj rekel, res newem kako imam lahko rekreativec kot sem jaz toliko za povedati o nečem o čimer nimam pojma. Pa vendar vztrajno iščem tvoje ime med prejemniki medalj na raznih DP-jih, Atletskih pokalih in mitingih, pa se to noče in noče pojaviti. No ja, morda sem tudi v tem takšen amater kot v teku. Rok, če sem te užalil se ti opravičujem in zaključujem z razpravo, menim samo, da lahko svojo samozavest usmeriš malce drugače. Pa brez zamere. Lep tekaški pozdrav![/quote]

ti kar išči po DP-jih sam veliko res ne boš najdel, ker tečem šele eno leto pa še to nism bil na vsakem DP-ju, ker sem moral najprej malo trenirati, sem že prej omenil. res je tudi ta če boš gledal medalje na DP me boš našel samo enkrat, ampak na mitingih je bolj pomemben rezultat. probej najdti to, če si že tako zagret :D
Jao Puhi, ti ga pa sekaš... Ne treniraš klanca... letos na SP v GT sem imel priložnost govoriti s Belgijskim glavni trenerjem, ki mi je povedal, da je bil njegov varovanec JOLY Jente tretji v kategoriji mladincev. Ampak pojnt je v tem, da ta atlet živi v zahodnem delu Belgije, kjer ni niti enega hriba, sama ravnina. Fant je treniral samo na ravnini, na kvalifikacijah osvojil 1. mesto in se uvrstiu na SP, kjer je osvojil kolajno. Nato je še dodal, da je bil prav ta atlet tudi 3. na EP v Bolgariji letos. Sicer pa se mi zdi, da je kar nekaj atletov, ki so kot gorski tekači zelo uspešni tudi na ravnini in krojijo državni vrh (Kosovelj Mitja in Mateja, Krkoč, Oblak P. in še nekateri).

Ko pa že govorimo o talentih, če samo spomnimo, da smo nekaj let nazaj osvajali medalje na SPji (Kosovelj, Lamovec, Kosovel, Krkoč...)... To so bili dejansko talenti, ne pa Puhi, ko še na navadni tekmi v GT za pokal Slo ne pride med prve 3., kaj šele, da bi se letos uvrstil v ekipo za SP. Lepo vas prosim no...

Puhi, pokliči me, ko boš imeu 10km 31:23 oz. 14:45 na 5km, kot ima najboljši slo mladinec. Rezultati vaških lig pa tudi slučano niso merodajni. Lokalni heroj je lahko vsak, globalnih je pa zelo malo. Dobrodošel na izbirni tekmi za EP v krosu, če si dober se boš lahko izkazal. Pa veliko sreče!

Vse, ki pa zanima, zakaj ostalih 'talentov' ni na vaške tekme pa naj povem, da če hočeš uspeti v športu, se je potrebno pripravljati za vsako tekmo skrbno načrtovati treninge kar je dolgoročno in traja včasih tudi več mesecev oz. tudi celo leto. Kmečke tekme so samo za nabiranje 'slave'.
shepc napisal/-a:Jao Puhi, ti ga pa sekaš... Ne treniraš klanca... letos na SP v GT sem imel priložnost govoriti s Belgijskim glavni trenerjem, ki mi je povedal, da je bil njegov varovanec JOLY Jente tretji v kategoriji mladincev. Ampak pojnt je v tem, da ta atlet živi v zahodnem delu Belgije, kjer ni niti enega hriba, sama ravnina. Fant je treniral samo na ravnini, na kvalifikacijah osvojil 1. mesto in se uvrstiu na SP, kjer je osvojil kolajno. Nato je še dodal, da je bil prav ta atlet tudi 3. na EP v Bolgariji letos. Sicer pa se mi zdi, da je kar nekaj atletov, ki so kot gorski tekači zelo uspešni tudi na ravnini in krojijo državni vrh (Kosovelj Mitja in Mateja, Krkoč, Oblak P. in še nekateri).

Ko pa že govorimo o talentih, če samo spomnimo, da smo nekaj let nazaj osvajali medalje na SPji (Kosovelj, Lamovec, Kosovel, Krkoč...)... To so bili dejansko talenti, ne pa Puhi, ko še na navadni tekmi v GT za pokal Slo ne pride med prve 3., kaj šele, da bi se letos uvrstil v ekipo za SP. Lepo vas prosim no...

Puhi, pokliči me, ko boš imeu 10km 31:23 oz. 14:45 na 5km, kot ima najboljši slo mladinec. Rezultati vaških lig pa tudi slučano niso merodajni. Lokalni heroj je lahko vsak, globalnih je pa zelo malo. Dobrodošel na izbirni tekmi za EP v krosu, če si dober se boš lahko izkazal. Pa veliko sreče!

Vse, ki pa zanima, zakaj ostalih 'talentov' ni na vaške tekme pa naj povem, da če hočeš uspeti v športu, se je potrebno pripravljati za vsako tekmo skrbno načrtovati treninge kar je dolgoročno in traja včasih tudi več mesecev oz. tudi celo leto. Kmečke tekme so samo za nabiranje 'slave'.

vsem kakšne rezultate ma Zevnik, ga poznam. oprosti ker mi ni to uspelo v enem letu. pa hvala za lepe želje za EP v krosu

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA