Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tilcara napisal/-a:
Vreme napisal/-a:
pavle napisal/-a:Al mene tudi vzamete?

Pavle ni ovir :wink:

Še malo, pa bomo konkurenčni :juhuhu:

Sladkih6:

1. Tilcara
2. Ivica
3. Bor
4. Flying eagle
5. luks
6. Pavle
7.Andrej
8.Jana
Uporabniški avatar
 Tomaž 77
maca napisal/-a:TF Muce Mace: naša ekipa je že skoraj "prijavljena", malo sprememb je in se lahko zgodi, da kakšna še bo:
1. maca
2. miciM
3. Hojca
4. mušnica
5. daša
6. raziskovalec
7.Tomaž 77
8. Savo

Mi se ne damo.

Po daljšem kolebanju med Formaratonom in Najlepši in najtežji mali maraton sem se odločil za slednjega.... tako da me žal na petem Formaratonu ne bo.

LP Tomaž
Uporabniški avatar
 maca
Dargi moji sotekači, s težkim srcem sporočam, da :oops: zapuščam ekipo zaradi drugega.

Vem, vem, prevarala sem vas :(

Če mi pa osvojitev drugega, še neosvojenega, pa zato tako zelo mikavnega, predstavlja tak izziv :twisted:

V svojo tolažbo naj navedem, da se za tega drugega ne bom potegovala samo jaz :idea: , pridružil se mi je še Tomaž 77, pa mušnica (najbrž), sedaj še Daša. Hojca in miciM se nekaj motovilita in nista čisto zihr za cel dan, ena lahko dop. in ena šele proti koncu.

Zvesta sta samo Laufer in Raziskovalec :laola

Ponižno prosim za odpustek (odpustke).
Uporabniški avatar
 Kairos
Ekipa "Sladkih 6", imam eno vprašanje za vas:
- Ali ste že zaključena skupina ali se vam lahko pridruživa midva s spelo*? :wc:
Lahko tudi samo eden od naju, drugi pa bo sedel na klopi za rezervne igralce. :bum: :bum:

Kairos :piti:
P.S.: Sva "huda tekača" in naju je bolje imeti v svoji ekipi kot v sosednji! :lauf: :lauf:
Uporabniški avatar
 Hojca
maca napisal/-a:Dargi moji sotekači, s težkim srcem sporočam, da :oops: zapuščam ekipo zaradi drugega.

Če mi pa osvojitev drugega, še neosvojenega, pa zato tako zelo mikavnega, predstavlja tak izziv :twisted:

V svojo tolažbo naj navedem, da se za tega drugega ne bom potegovala samo jaz :idea: , pridružil se mi je še Tomaž 77, pa mušnica (najbrž), sedaj še Daša. Hojca in miciM se nekaj motovilita in nista čisto zihr za cel dan, ena lahko dop. in ena šele proti koncu.

Z moje strani odpustek za neudeležbo imaš :wink: , za tisto okrog motoviljenja bom pa še razmislila :-- :lol: ...no, kakorkoli...na seznamu sem, kljukico tudi že imam...tekla bom pa dokler bodo noge dale :wink:
Uporabniški avatar
 maca
Hojca napisal/-a:
Z moje strani odpustek za neudeležbo imaš :wink: , za tisto okrog motoviljenja bom pa še razmislila :-- :lol: ...no, kakorkoli...na seznamu sem, kljukico tudi že imam...tekla bom pa dokler bodo noge dale :wink:

Ah, prvi odpustek že imam :D.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Komaj sem našel pravo povezavo za prijavo
samo naj mi kdo reče kaj o emši :lol:

Nameravam pa laufat zraven deklin :cmok: že vem, da bojo tam številne kraljice teka.

Počutim se odlično in čutim bližino Forme+

Banda je perajt, da Team zalaufa
Uporabniški avatar
 Tilcara
Kairos napisal/-a:Ekipa "Sladkih 6", imam eno vprašanje za vas:
- Ali ste že zaključena skupina ali se vam lahko pridruživa midva s spelo*? :wc:
Lahko tudi samo eden od naju, drugi pa bo sedel na klopi za rezervne igralce. :bum: :bum:

P.S.: Sva "huda tekača" in naju je bolje imeti v svoji ekipi kot v sosednji! :lauf: :lauf:

Kairos in Špela, imamo še eno prosto mesto, če se želi eden od vaju priključiti. Sicer pa vabljena oba, itak :wink:

Trenutno stanje:

Sladkih6

1. Tilcara
2. Bor
3. Flaying eagle
4. Luks
5. Pavle
6. Andrej
7. Jana
8.
maca napisal/-a:Dargi moji sotekači, s težkim srcem sporočam, da :oops: zapuščam ekipo zaradi drugega.

Jej jej, kaj hočmo. Glede na to, sem se po posvetu z Lauferjem odločil za svojo tekaško svobodo. To pomeni, da se ne bom prijavljal, morda pridem na dan prireditve, morda pa ne. Po svoje mi je kar odleglo, saj nisem sposoben teči več kot tri ure (pa še to težko).
 spela*
Tilcara napisal/-a:

Kairos in Špela, imamo še eno prosto mesto, če se želi eden od vaju priključiti. Sicer pa vabljena oba, itak :wink:

Trenutno stanje:

Sladkih6

1. Tilcara
2. Bor
3. Flaying eagle
4. Luks
5. Pavle
6. Andrej
7. Jana
8.

Potem lahko na 8. mesto vpišete mene. :wink:
Sem upala, da bo to nalogo prevzel Kairos (jaz pa bi prišla teč le neuradno), a ga še vedno zelo boli peta :( (sumim, da ima v resnici kake opravke pri sosedi :lol: ). Tako da bom jaz vskočila.
Kakšen je postopek, jaz se moram prijaviti in preprosto napišem, da sem v ekipi Sladkih 6?
Uporabniški avatar
 Tilcara
spela* napisal/-a:
Tilcara napisal/-a:

Trenutno stanje:

Sladkih6

1. Tilcara
2. Bor
3. Flaying eagle
4. Luks
5. Pavle
6. Andrej
7. Jana
8. spela*

Potem lahko na 8. mesto vpišete mene. :wink:
Sem upala, da bo to nalogo prevzel Kairos (jaz pa bi prišla teč le neuradno), a ga še vedno zelo boli peta :( (sumim, da ima v resnici kake opravke pri sosedi :lol: ). Tako da bom jaz vskočila.
Kakšen je postopek, jaz se moram prijaviti in preprosto napišem, da sem v ekipi Sladkih 6?

OK, dogovorjeno. Prijaviš se pod ekipo TF-Sladkih6 in to je to. Kairos ti pa le pridi, da ne boš pri sosedi :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA