vencelj napisal/-a:Letos me (prvič) ne bo.
Enako.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons
Tilcara napisal/-a:Vreme napisal/-a:pavle napisal/-a:Al mene tudi vzamete?
Pavle ni ovir
maca napisal/-a:TF Muce Mace: naša ekipa je že skoraj "prijavljena", malo sprememb je in se lahko zgodi, da kakšna še bo:
1. maca
2. miciM
3. Hojca
4. mušnica
5. daša
6. raziskovalec
7.Tomaž 77
8. Savo
Mi se ne damo.
Vreme napisal/-a:Malce čudno je tole. Še 10 dni do teka, pa še ni razpisa.
Forrest napisal/-a:http://timing.gambo.si/
Prijave so odprte.
maca napisal/-a:Dargi moji sotekači, s težkim srcem sporočam, dazapuščam ekipo zaradi drugega.
Vem, vem, prevarala sem vas![]()
Če mi pa osvojitev drugega, še neosvojenega, pa zato tako zelo mikavnega, predstavlja tak izziv![]()
V svojo tolažbo naj navedem, da se za tega drugega ne bom potegovala samo jaz, pridružil se mi je še Tomaž 77, pa mušnica (najbrž), sedaj še Daša. Hojca in miciM se nekaj motovilita in nista čisto zihr za cel dan, ena lahko dop. in ena šele proti koncu.
Zvesta sta samo Laufer in Raziskovalec![]()
Ponižno prosim za odpustek (odpustke).
Hojca napisal/-a:
Z moje strani odpustek za neudeležbo imaš, za tisto okrog motoviljenja bom pa še razmislila
![]()
...no, kakorkoli...na seznamu sem, kljukico tudi že imam...tekla bom pa dokler bodo noge dale
Kairos napisal/-a:Ekipa "Sladkih 6", imam eno vprašanje za vas:
- Ali ste že zaključena skupina ali se vam lahko pridruživa midva s spelo*?![]()
Lahko tudi samo eden od naju, drugi pa bo sedel na klopi za rezervne igralce.![]()
Kairos![]()
P.S.: Sva "huda tekača" in naju je bolje imeti v svoji ekipi kot v sosednji!![]()
maca napisal/-a:Dargi moji sotekači, s težkim srcem sporočam, dazapuščam ekipo zaradi drugega.
Vem, vem, prevarala sem vas![]()
Če mi pa osvojitev drugega, še neosvojenega, pa zato tako zelo mikavnega, predstavlja tak izziv![]()
V svojo tolažbo naj navedem, da se za tega drugega ne bom potegovala samo jaz, pridružil se mi je še Tomaž 77, pa mušnica (najbrž), sedaj še Daša. Hojca in miciM se nekaj motovilita in nista čisto zihr za cel dan, ena lahko dop. in ena šele proti koncu.
Zvesta sta samo Laufer in Raziskovalec![]()
Ponižno prosim za odpustek (odpustke).
Tilcara napisal/-a:Kairos napisal/-a:Ekipa "Sladkih 6", imam eno vprašanje za vas:
- Ali ste že zaključena skupina ali se vam lahko pridruživa midva s spelo*?![]()
Lahko tudi samo eden od naju, drugi pa bo sedel na klopi za rezervne igralce.![]()
Kairos![]()
P.S.: Sva "huda tekača" in naju je bolje imeti v svoji ekipi kot v sosednji!![]()
Kairos in Špela, imamo še eno prosto mesto, če se želi eden od vaju priključiti. Sicer pa vabljena oba, itak![]()
Trenutno stanje:
Sladkih6
1. Tilcara
2. Bor
3. Flaying eagle
4. Luks
5. Pavle
6. Andrej
7. Jana
8.
spela* napisal/-a:Tilcara napisal/-a:Kairos napisal/-a:Ekipa "Sladkih 6", imam eno vprašanje za vas:
Kairos![]()
Kairos in Špela, imamo še eno prosto mesto, če se želi eden od vaju priključiti. Sicer pa vabljena oba, itak![]()
Trenutno stanje:
Sladkih6
1. Tilcara
2. Bor
3. Flaying eagle
4. Luks
5. Pavle
6. Andrej
7. Jana
8. spela*
Potem lahko na 8. mesto vpišete mene.![]()
Sem upala, da bo to nalogo prevzel Kairos (jaz pa bi prišla teč le neuradno), a ga še vedno zelo boli peta(sumim, da ima v resnici kake opravke pri sosedi
). Tako da bom jaz vskočila.
Kakšen je postopek, jaz se moram prijaviti in preprosto napišem, da sem v ekipi Sladkih 6?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA