Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

RoKo...veseli me da si dobil kakšen podatek ki ti pride prav.

Ali boš pred menoj ali za menoj med tekom,hitrost,čas,pozicijo, lahko vsi zvedo pri GPS sledenju na -Live Tracking system by ChampionChip-.
Po ZS me sprašujete:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ojla,

Eno vprašanje: kako je kaj z okrepčevalnicami v Gardi...(jih je dovolj ali je bolj bogo? tako kot recimo v BG...?) :drink
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Organizator pravi:

There will be refreshment stations with water and sports drinks every 5 km and sponge stations starting at the 7.5 km mark and then every 5 km.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Torej, brez skrbi...okrepčevalnic je dovolj in te so dobro založene.Ni maratona v Italiji kjer ni okrepčevalnic na vsakih 5 km...vmes pa na 2.5 km obvezno gobice ali voda za osvežitev.
Na okrepčevalnicah kričijo "SALI"...to pomeni da ponujajo mineralne soli v obliki Gatorade-ja,Enervita,Powerade-ja in pdb.
Včeraj spravil pod streho še zadnji dolgi tek pred Gardo.
Pilek, res brojimo sitno :)

Do takrat bi se lahko dobili vsi skupaj na enem grupnem (teku mislim) tukaj po Obali, a?
Kot zadnjič, Izola - Bonifika ali kaj podobnega.
admiral napisal/-a:Včeraj spravil pod streho še zadnji dolgi tek pred Gardo.
Pilek, res brojimo sitno :)

Do takrat bi se lahko dobili vsi skupaj na enem grupnem (teku mislim) tukaj po Obali, a?
Kot zadnjič, Izola - Bonifika ali kaj podobnega.

Tudi midva z Lili sva v nedeljo odtekla ''tadolgega'' - tako da sva pripravljena... :--
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:O čitno smo vsi v nedeljo končali z dolgimi teki, :lauf: , sedaj pa Slika :D

Hi, hi, a potlej bova skupaj lahko tekla v Wildonu? :clap:

Lenči a nisi dobro prebrala?? Sedaj sledi Slika :lol:
Jaz nameravam ta zadnjega dolgega odteči jutri. Čeprav imam vmes še Euromarathon (20.9.) v soboto Povir (12.9.) in nedeljo Vzpenjačo (13.9) ter mogoče triatlon v Kopru (19.9.).

Drugače pa je dobra ideja, da bi se dobili en od teh dni v Izoli in odtekli kaj skupaj.

Jaz lahko oziroma predlagam v četrtek okoli 17-ih v avtokampu v Izoli. Če ne, pa drugi teden ob isti uri na istem mestu v torek ali sredo.
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 20

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA