Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 vencelj
Do naslednjega teka Slovenskega pokala v gorskih tekih je ostalo le še 6 dni. Težki tekmi na Ratitovec sledi tek extremov- 10. gorski tek na Grintovec. V teh dneh ga je oblegalo kar nekaj tekačev, upajmo, da se bodo do prihodnjega konca tedna vsaj temperature normalizirale (pa da v teh višavah v primeru poslabšanja vremena ne bodo prehitro zašle v druge skrajnosti).
Vsem tekačem želim "človeške" razmere, tek po načrtih, doseganje planiranih (ali boljših) rezultatov...srečno.

LP, Vencelj
 aleksander
Ali kdo ve,če se kje v Kamniški bistrici lahko postavi šotor...

LP Aleksander
 matej-jethro
Uhh, mnogo šotorov lahko postaviš....sploh pa za eno noč! Če ti ravno ni, da bi ga nekje na "divje" v tla zabijal greš pa lahko do "Jurja"- 100m pred domom v Bistrici zaviješ levo- in mislim, da bosta kako prijazno ceno napletla v duhu " sej veste, jutr laufam pa Kungota je tolk deleč in sm mislu, če bi lohk.....". Take skavtske zmerej vžgejo!

Velik sreče in miren spanec. Se vidva :wink:
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Hoj!

Mene pa še nekaj zanima :?: , kje so postaje z vodo vem, ne vem pa če je poleg vode še kaj na razpolago :shock: , tudi močno dvomim da sadje nosijo daleč pod vrh.

Naj vas vprašam še tole, ali energijske napitke dobite na trasi ali jih vzamete s seboj že na štartu. Če tkole pomislim bi blo najbolj če bi imel ekipo 3-4 ljudi razporejeno po trasi da bi me stregli od nog do glave :lol: :wink: :shock:

Se vidmo Bojan

P.S. jst bom bl zadi zato ker se mi mašijo ušesa če se prehitro dvigam :wink:
Uporabniški avatar
 vizi
Do Kokrskega sedla so lani ponujali tudi izotonične napitke, na Strehi, kjer je zadnja postaja, pa le vodo.

Najlaže je, da sabo vzameš 2-3 gele in jih na okrepčevalnicah poplakneš z vodo. 8)
 matej-jethro
BOJ-AN, če maš ekipo je itak d best, sicer pa...na Kokrškem in tud višje maš še banane, limone, pomaranče, cuker (kocke)! kakšen gelček ti pa res ne bo škodoval, če si jih vajen, sevede :!:
Sicer je pa mene lani pod vrhom že tko navijal, da bi ble lohk tud lubenice namesto banan in pa kvas namesto cukra :shock:
:wink:
Uporabniški avatar
 brankos
Dnevi do Grintovca minevajo, za nedeljo je napovedano sončno in toplo vreme, naj bi pa v soboto nekaj padalo. Tako da zna mal drset v spodnjem delu. Sicer pa kako nam kaj gredo sklepne priprave ???? počasi treba začet filat oglikove hidrate in magnezij, da ne bo kakih krčev.

glede oskrbe na progi - okrepčevalnic je bilo v preteklih letih vedno dovolj, na voljo je voda in tudi energetsk napitek (Enervit) ter še kaj se najde (sadje, sladkor), a ponavadi nisem mel časa ogledovat kaj ponujajo, na vrhu pa nas čaka sadje (tudi v tekoči obliki ga nudijo :roll: ) ter voda. za dodatne rezerve pa je res najbolje uporabit gele, seveda tiste katere smo navajeni, podobno je tudi z energetskimi napitki (predlani je mene Enervit kar dobro zabil na melišču, ker ga nisem bil vajen). Zato je res najbolj idealna rešitev kaka lastna okrepčevalnica ( kolega ob progi z drinkom in gelom lahko pa tudi z zaseko ali banano(vsak po svojem okusu ).
 matej-jethro
ero napisal/-a:hoj,

a gre kdo iz bežigrajsko črnuškega konca, da se združimo za prevoz?

Sorry, jest ne grem :wink: :D
 Alex05
Pozdravljeni drži me, da bi se prijavil vendar me skrbi, ker še nisem bil dlje kot do Kokrškega sedla (testni čas 1h40m). Zanima me ali vsi udeleženci ves čas tečejo ali se da tudi s hitro hojo povzpet do cilja v časovnem limitu 2h in pol.
Uporabniški avatar
 JanF
Živjo!

Sem ravno prejšnji teden izvedel test koliko je treba tečt in koliko hitre hoje, da prideš na vrh okoli 2:30. Od Kokrškega sedla pa do vrha je s hitro hojo okoli 1:15. Do Kokrškega sedla pa je kombinacija hitre hoje (v večini) in počasnega teka okoli 1:20. Skupaj torej 2:35 v glavnem s hitro hojo.
Lep pozdrav,
Jan
 glumac
A kdo kej ve, koliko je že prijavljenih?
Uporabniški avatar
 brankos
glumac napisal/-a:A kdo kej ve, koliko je že prijavljenih?

Bo treba predstavnike organizatorja potipat, lahko pa se pofočkamo TF jevci ki bomo nastopili:
1 - brankos
 cevo
glumac napisal/-a:A kdo kej ve, koliko je že prijavljenih?

Menda čez 400 :? :wink: :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA