- 21 Jul 2011, 15:02
Meni se je enkrat samkrat zgodilo, da me je med tekom začelo celo telo srbeti.
Začelo se je po cca. 2 km in sicer zadaj na vratu. potem pa sem čutila, kako se mi je prenesla srbečica še na glavo v lasišče in kasneje tudi na celotno od zgoraj navzdol. Nekaj časa sem še tekla, potem pa je začelo postajati vedno hujše. Obrnila sem se proti domu in si želela le hladen tuš, tako je bilo grozno!!! Če sem tekla, me je še bolj srbelo in peklo zaradi tresenja, zato sem začela hoditi, vendar sem videla, da se mi bo ob takem tempu zmešalo od srbenja in mravljincev, zato sem s pospeškom odtekla proti domu in samo čakala, da se bom polila z ledeno vodo. Cimri stame samo gledali, ko sem se začerla slačiti že v hodniku in noreti po stanovanju. Nato sem se polivala z mrzlo vodo 15 minut, da sem si malo olajšala srbečico. Koža mi je popolnoma nabrekla in še potem sem bila celo uro zavita v mokre brisače, saj je bilo res neznosno! Ušesa so mi štrlela stran od glave, ker sem imela tako napihnjena in nabrekla! Po nekaj urah se je situacija umirila, še naslednje jutro sem imela nabrekla ušesa, potem pa je bilo boljše.
Še zdaj ne vem, kaj se je takrat zgodilo?? Kakšna alergična reakcija je to bila in na kaj, pojma nimam! Bilo pa je enkrat in edinkrat! Mogoče me je med tekom pičila kakšna žival, a tega sploh nisem čutila, res je bilo čudno!