Kot ste lahko zasledili že v samem naslovu, je padla odločitev, da bo letošnja žurka TF
28.-29. januarja 2006 v
Počitniškem domu Vila (Vršiška 73) v
Kranjski Gori.
Včeraj se je nekaj članov TF

hvala vsem za udeležbo in res lepo preživet dan, odpravilo v izvidnico, da preverimo nastanitve.
Že ob prihodu nas je pričakal čudovit pogled. Res kot v pravljici
Nato pa je sledil topel sprejem v domu in še s veliko bolj prijazno gospo Nado, ki pa je res pravo sonce in babica za vsakogar.
Nastanitve,pa ja...............če bi rekla čudovito,ne vem,če je dovolj.Sanjsko tako rekoče. Zato vas že sedaj prosim, da spoštujete to, kar boste videli in kar vam bo dano na uporabo.
Brez enega NE

smo se odločili, da bomo spali na skupnih ležiščih povsem na vrhu. Boste že videli zakaj
Po vsej vrjetno bi potem vzeli še kakšno skupinsko ležišče, če boste kateri člani s celotnimi družinami.
Glede hrane smo se odločili, da bomo imeli
polpenzione 
cena torej
6.000,00 sit/osebo. Zajtrk je samopostrežni do desete ure. Večerja pa je ob petih. Za večerjo bo juha, ajdovi žganci, zelje, krvavice in pečenice. Kot posladek pa štrudelj

Dobi se tudi kavica. Drugače pa si lahko prinesemo svojo in si jo lahko skuhamo.
Naj že vnaprej povem, da postrežba ni taka kot v Logarski. Tukaj je bolj self-service.
Nekaj je pravil, ki pa se jih bomo udeleženci držali:
1. v domu se NE KADI
2. obvezna je uporaba copat, ki jih morate prinesti s sabo
3. prinese tudi vsak svojo brisačo
4. nekaj pijače imajo, ker pa je načeloma ne smejo točiti, jo preostanek prinesemo s sabo. Kje jo bomo imeli spravljeno(zato je določeno posebno mesto v hiši

upoštevaj to), pa bom pokazala na samem prizorišču.
5. žura se v jedilnici.Na skupinskih ležiščih oz. v sobah, se ne žura.
6. dom se zapusti najkasneje do 14 ure v nedeljo, 29.01.2006
Mogoče bo kdo rekel, da zveni vse preveč strogo. Lahko da, vendar ne želim imeti nikakršnih problemov.
Glede plačila.Plačali boste meni, jaz pa bom potem po pogodbi plačala naprej.Od vas pričakujem poštenost.
Vem, da vsi ne boste mogli priti, vendar tako kot se je že velikokrat izkazalo, nikoli ni mogoče ugoditi vsem željam.

Žal.
Vzdušje v Kranjski je dobro, ko pa bomo gor še mi, pa bo odlično.
Kaj več lahko napišejo še udeleženci, ki so bili včeraj z mano.
Kar pa se programa tiče, pa.......prepuščam skupinski odločitvi. V sobot oz. nedeljo se gre lahko tečt ali na pohod v Krnico

, zvečer gremo lahko na nočno sankanje

potrebna je rezervacija,imamo lahko predstavitve s potovanj(kar nekaj forumovcev je preživelo lepe počitnice),.......skratka
ANIMATORJI na plano z idejami
Tehnika:

potrebujemo kakšen računalnik in ozvočenje za glasbo(kandidatov za DJ vas je kar nekaj...Pero,Matevz,Matjazv....)

projektor in platno
Pričenjam z zbiranjem prijav. Zadnji dan za prijavo je sreda, 25.01.2006.
Lahko tukaj na temi, ali po ZS-ju, kamor pa mi lahko pišete tudi,če imate kakšno vprašanje ali posebne želje.