dogovori in pogovori o dogodkih in druženjih TFjevcev v Savinjski dolini

Moderatorji: editor, dusan

Uporabniški avatar
 patricija
#45783
Marjan, tudi jaz sem enakega mnenja kakor ti, in upam, da bo naslednje leto udeležba še večja, kajti to res ni bil noben napor.
Zmeniti pa se moramo tudi za Bohinj, da nas bo še Gorenjska malo gledala, ne?
Uporabniški avatar
 poldy666
#64352
Utrinek z 12urnega treninga.
Lansko progo okoli jezera je menjala kolovozna pot ob Savinji v Latkovi vasi.
Tekači so kapljali na prizorišče, prva pa se je na progo podala Savinjska trojka ( Maja, Jure in Akcija), za vzdušje in otvoritvene posnetke je poskrbela Mateja. Kmalu se nam je pridružil še Dušan in Patricija z Bojanom. Takrat smo najbolj pogrešali Kajo, a jo razumem, da si je morala odpočit, da je laže sprejemala voščila za rojstni dan. Sonce je pošteno nabijalo, oprema se je menjala, nekateri so zaradi napornega tempa, čez teden zapustili prizorišče, a nam obljubili, da se nam popoldan ponovno pridružijo. Večino teka sem preživel z Juretom, ki je fino diktiral tempo,s kramljanjem pa mi krajšal čas. Na sami trasi je bilo veliko začudenih obrazov, ki so opazovali naš tek in nas spraševali kakšen maraton je to? Zelo zanimiva sta se jim zdela Dušan in Kaja, s svojo saharsko opremo. No, mene pa danes fino peče vrat, da o žuljih ne zgubljam besed, a to je davek te dirke. Zanimive, nikoli enake, ki ti zleze pod kožo in že komaj čakam, da bo naslednje leto.
Zaključek teka, pa v stilu naših piknikov, kjer nas Jure in Patricija razvedrita s kitaro, Lucy s prihodom in energijsko bombo.

12urni tek, je Savinjska ekipa posvetila Marjanu-EnerGy, katerega je imel najraje.

Lep tekaški pozdrav.
Uporabniški avatar
 Jure
#64357
Tudi mene peče vrat, pa ni tako hudo kot sem pričakoval. Naslednjič bo treba imeti na glavi kaj v stilu Jaserja Arafata v najboljših letih.

Žulji so trije, drugače pa ni tako hudo, kot bi moralo biti. :lol: Vesel sem, da sem se vendarle prepričal, da sem tekel malo počasneje in dlje, a so pri tem še velike rezerve.

Za razliko od Poldyja, ki že komaj čaka na nove preizkušnje, se me danes londonski maraton na Eurosportu nekako ni dotaknil in nisem nikomur nič zavidal. :lol: Verjetno bodo že jutri v službi ob pogledu skozi okno v lep sončen dan občutki drugačni.

Čestitke vsem sodelujočim. Posebna zahvala gre tistemu, pa kdorkoli je že bil, ki se je ob enih po šestih urah teka le spomnil, da bi mizo s stoli in brez senčnika pa mogoče le premaknili v senco.
Uporabniški avatar
 poldy666
#64657
Rezultati 12ur :

Kaja ( 39.6 km)
Maja ( 22 km)
Patricija ( 44 km)
Mateja ( 30.8 km)
Dušan ( 30.8 km)
Jure ( 66 km)
Bojan ( 17.6 km)
Akcija ( 99 km)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA