- 18 Feb 2007, 15:18
Ja dober trening za njega heheh.
Samo ce bi jih vlekel bi jih samo v predelu Areha pa do Bajgota , Lobnica je prakticno brez snega. JE pa se dobro drzal. SAmo juhico sem imel za njega ( ja moram mu olajsati da bo morda kdaj imel veselje priti cez celo Pohorje ) v nahrbtniku zase pa nekaj tople vode pa sva kar oba prisla ziva in zdrava v Ruše. Zgleda da je juhica zanj bila prava stvar. Ko jo je zmazal pri cerkvi na Arehu je zacel kar poskakovati po snegu. In sem ga potem lovil vse do Šarha hhehehe..
ZdravkoC napisal/-a:tek_v_snegu napisal/-a:
Ce se velja kaksna trening neumnost za Pohorje.
Jutri ob 6h startam s 4-noznim spremljevalcem iz Ledine pri spomeniku Talcem in ga sibam po markaciji ki gre od Poštele proti Stolpu po sumi za aparamtajskim naseljem potem na Areh. Tam imava s psom malico potem pa na Sumika in spust po Lobnici do Rus.
Tako ce se kdo najde...
Lepa trasa, vendar se mi jutri spustimo iz Areha v Radizel. Bi pa bilo za razmislit za èez dva tedna... èe kaj vmes ne pride. Sicer pa res še nisem taval po Pohorskem pragozdu.
Aja, kaj pes vleèe sanke? (šala) haha
Ja dober trening za njega heheh.
Samo ce bi jih vlekel bi jih samo v predelu Areha pa do Bajgota , Lobnica je prakticno brez snega. JE pa se dobro drzal. SAmo juhico sem imel za njega ( ja moram mu olajsati da bo morda kdaj imel veselje priti cez celo Pohorje ) v nahrbtniku zase pa nekaj tople vode pa sva kar oba prisla ziva in zdrava v Ruše. Zgleda da je juhica zanj bila prava stvar. Ko jo je zmazal pri cerkvi na Arehu je zacel kar poskakovati po snegu. In sem ga potem lovil vse do Šarha hhehehe..