- 24 Dec 2008, 21:04
Pozdravljeni!
Kot kaže, boste v petek "brez mene". Nagibam se za Pečkanje Pohorja. Poskušal bom štartati v petek zjutraj v Dravogradu, potem pa za Maribor... v igri je še tudi sobota...
Kot je napisal Zdravko, smo opremljeni z mobiteli, tako da "bomo v navezi" in se priložnostno slišimo na temo " komu gre boljše", saj "slabo itak ne more biti" ne vam, ne meni!
Šentiljska pot bo očitno nekaj časa še počakala na moje stopinje.
Če pa Pohorje "slučajno odpade", sem z vami.
Vsekakor vam želim uspešen tek in lep dan!
lp. Zvone
ZdravkoC napisal/-a:Ja, kar redno prebiram te poste in se ne morem izkristalizirat. Tek v Dolskem sem že odpisal, Kališče gor-dol-gor so zaključili prijave, Zvone se tudi ne odloči dokončno za Pohorski datum. Kaj nam ostane? Danes sva govorila s Semjulom in ugotavljava, da sva zaenkrat še sama. Glede na okoliščine se odločava, da greva na celotno Šentiljsko planinsko pot.
V tem primeru bo start ob 6.00 pri stari gostilni Belna. Dobro bi bilo, da se dogovorimo za analizo, saj nas lani pri belni pol ure niso postregli in smo krenili drugam - imeli so namreč organizirano skupino.
Sicer pa bomo itak opremljeni s telefoni
Pozdravljeni!
Kot kaže, boste v petek "brez mene". Nagibam se za Pečkanje Pohorja. Poskušal bom štartati v petek zjutraj v Dravogradu, potem pa za Maribor... v igri je še tudi sobota...
Kot je napisal Zdravko, smo opremljeni z mobiteli, tako da "bomo v navezi" in se priložnostno slišimo na temo " komu gre boljše", saj "slabo itak ne more biti" ne vam, ne meni!
Šentiljska pot bo očitno nekaj časa še počakala na moje stopinje.
Če pa Pohorje "slučajno odpade", sem z vami.
Vsekakor vam želim uspešen tek in lep dan!
lp. Zvone