prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:Ja, kar redno prebiram te poste in se ne morem izkristalizirat. Tek v Dolskem sem že odpisal, Kališče gor-dol-gor so zaključili prijave, Zvone se tudi ne odloči dokončno za Pohorski datum. Kaj nam ostane? Danes sva govorila s Semjulom in ugotavljava, da sva zaenkrat še sama. Glede na okoliščine se odločava, da greva na celotno Šentiljsko planinsko pot.

V tem primeru bo start ob 6.00 pri stari gostilni Belna. Dobro bi bilo, da se dogovorimo za analizo, saj nas lani pri belni pol ure niso postregli in smo krenili drugam - imeli so namreč organizirano skupino.

Sicer pa bomo itak opremljeni s telefoni 8)

Pozdravljeni!

Kot kaže, boste v petek "brez mene". Nagibam se za Pečkanje Pohorja. Poskušal bom štartati v petek zjutraj v Dravogradu, potem pa za Maribor... v igri je še tudi sobota...

Kot je napisal Zdravko, smo opremljeni z mobiteli, tako da "bomo v navezi" in se priložnostno slišimo na temo " komu gre boljše", saj "slabo itak ne more biti" ne vam, ne meni!

Šentiljska pot bo očitno nekaj časa še počakala na moje stopinje.

Če pa Pohorje "slučajno odpade", sem z vami.

Vsekakor vam želim uspešen tek in lep dan!

lp. Zvone
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Vreme, povej, kakšno bo kaj vreme :?: :twisted: :shock: :D
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:Vreme, povej, kakšno bo kaj vreme :?: :twisted: :shock: :D

Vreme bo, ne ustrašite se današnjih snežink, jih ne bo dovolj za konkreten tek po snegu 8)
 Alek
Vreme napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Vreme, povej, kakšno bo kaj vreme :?: :twisted: :shock: :D

Vreme bo, ne ustrašite se današnjih snežink, jih ne bo dovolj za konkreten tek po snegu 8)

Ne vem, če bi ti glih verjel, kaže vsekakor drugače. Mogoče pa bomo vseeno stopicali po snegu jutri, bi bilo prav lušno. Samo da ne bi padalo.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

vreme bo odlično, vzbuja mi celo upanje, da mi ne bo prevroče.
Upam, da se po končanem kroženju dobimo na analizi, ker bi rad kakšno rekel tudi z Istokom, saj v Istri nisva imela priložnosti.

Zvone, tebi pa preko Pohorja mirno in udobno pot.
Uporabniški avatar
 Vreme
Saj sem vam rekel, da vreme bo :D , torej Semjul vsekakor se dobimo na analizi, sam pa v bistvu računam, da nas bosta dohitela in bomo skupaj pretekli zadnje km. Sicer pa smo na vezi, se slišimo med potjo po telefonih (mimogrede mene dobite na 031-423-865, če slučajno pride kaj vmes).

Se pa sprašujem kako je s člani polovičke. Kolikor vidim Alek , klopotec in jaz smo sigurni, Tatjana se več ni nič javila čeprav je potrdila svojo udeležbo, upam, da jo zagledamo jutri ob 09:30 pri Belni odkoder bomo krenili z mojim avtomobilom v Sladki Vrh, kjer bomo začeli našo pot. Se vidimo!!
Nazadnje spremenil Vreme, dne 25 Dec 2008, 17:39, skupaj popravljeno 1 krat.
 Alek
Vreme, torej zbor je ob 10.30 uri (in ne ob 09.30) pred staro Belno.
Uporabniški avatar
 Vreme
Alek napisal/-a:Vreme, torej zbor je ob 10.30 uri (in ne ob 09.30) pred staro Belno.

Ops, seveda ob 09:30 :oops:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Evo, kocka je dokončno padla. Marko mi je posodil lanske printe opisa poti. Vse je spakirano, dnevnike za dva kamerata sem sprintal, rozine so v nahrbtniku, volja je v glavi. Škoda, da ne gre še kdo zraven, sicer pa morda še to zimo pot ponovimo :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Vreme napisal/-a:Se pa sprašujem kako je s člani polovičke. Kolikor vidim Alek , klopotec in jaz smo sigurni, Tatjana se več ni nič javila čeprav je potrdila svojo udeležbo, upam, da jo zagledamo jutri ob 09:30 pri Belni odkoder bomo krenili z mojim avtomobilom v Sladki Vrh, kjer bomo začeli našo pot. Se vidimo!!

Pridem, pridem ;) Mogoče malo zamudim, ker pridem iz MS. Se bom pa potrudila, da en bom pozna. Upam, da bo dete danes ponoči sodelovalo in se ne bo 100 krat zbudila :lol:
Belna pa je tam pri cerkvi, a ne?
Uporabniški avatar
 Vreme
Tatjana super, torej te čakamo pri Belni pri cerkvi. Sicer pa če boš pozna mi javi na mojo številko, da te počakamo!
 klopotec
Ob 9.30 torej v Šentilju. Zgučano.
Uporabniški avatar
 Vreme
klopotec napisal/-a:Ob 9.30 torej v Šentilju. Zgučano.

Super torej smo vsi "na broju", če pa se nam še kdo pridruži pa seveda nimamo nič proti!! :wink:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 97

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA