Minil je še en rojstni dan, moram reči eden izmed mnogih, ki sem jih doživel.

Doživel pa sem tudi mnogo čestitk na TF, po zasebni in e-pošti in tudi neposredno s stiski rok. Vsem se prisrčno zahvaljujem za dobre želje in pohvale in upam, da bom uspel doživeti še kaj doživetij in jih obelodaniti na TF.
Sedaj, ko so se rojstni dnevi namnožili, sem vedno bolj nevoščljiv enemu mojemu prijatelju, ki je bil rojen 29. februarja in je imel rojstni dan vsake štiri leta. To je po eni strani slabo, saj dobivaš čestitke vsake štiri leta, a star si pa tudi štirikrat manj. Če bi bil jaz rojen 29. februarja, bi sedaj ravno zaključeval osemletko, pardon devetletke še ne bi zaključil.

Nekateri pravijo, da se tako tudi obnašam, kar pa mi zelo godi.
Hvala forumkam za lupčke

, 5rci pa za dobronamerno pomoto in zamenjavo številk.

Lunca je celo ugotovila, da je 18. maj najbolj srečni dan v letu. Bo že držalo, saj je bil tega dne rojen tudi dpop, ki ga kar pogrešam na TF. Hvala tudi za čestitke v imenu mojih domnevnih ugrabiteljev, ki so mi v opravičilo za dvig v helikopter postregli celo z vojaško torto.

Zelo sem hvaležen tudi Pegazu za brisačo, saj je letošnji trend mode, pa tudi prav bo prišla pri štopanju po galaksiji.
Skratka, vsem še enkrat hvala za polepšanje rojstnega dne, obljubim, da bom poskušal uresničiti vaše želje in (tlele imam nekaj v grlu) in nadaljeval z doživljaji, mladostjo, energijo, pozitivizmom in tekom. Če se bo le dalo, seveda da. Obljubim tudi, da bom zdrav, da bom še tekel in da bom še kaj napisal.

Se vidimo, se beremo, se tečemo!