Moderatorji: Staša, Barb

Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi tovariš Fotr,

Poveljnik nam je sporočil, da imaš rojstni dan. S prijatelji ti želimo veliko sreče in zdravja, da te lisice drugič ne bi tiščale in da nam ne bi tolikokrat padel iz prtljažnika helikopterja.

Hvala, ker si nam povedal tri nove recepte za kuhanje močnika iz naših SDO kruhkov, ker si nam pojasnil pojem rekreacije in povedal, kako pravilno stopnjevati trening moči s puško na rami. Upamo, da se nisi prehladil.

Tovariški pozdrav,

Janez Vojak, korporal I. klase.

P.S: NATO brisačo lahko obdržiš.
Slika
Uporabniški avatar
 Staša
Uuu, uniforme! :D

LUPČKA!!! ;)
Uporabniški avatar
 primus
Vse najboljše !!!

Trmasto, vztrajno, pozitivno, zdravo,... še naprej ! :D

primus
 Obivankenobi
Fotr, vse najboljše tudi iz moje strani, ter na mnoga tekaška leta!

:wink:
Uporabniški avatar
 Učenec
Tudi z najine strani vse najboljše

Učenec in Špehovka
Uporabniški avatar
 *Darja*
VSE NAJBOLJŠE, uživaj življenje, pa kaj lepega nam še napiši :lol:
 maraton 100
Živijo!

VSE NAJBOLJŠE! Življenje je takšno ,kot ga jemlješ!
Sploh ne bi bili stari,če ne bi praznovali rojstnih dnevov. :wink:
LP.Stane!
 bojanm
Vse naj,naj,itd.
Predvsem pa še veliko veselih doživetij na tekih :lol:

Ps.Če jih doživiš ti,potem jih doživimo vsi.he,he
Uporabniški avatar
 marathon95
Prijatelju i od mene sve NAJ, NAJ :toast:
Da se i dalje družimo po trkama :piti: :laola
Uporabniški avatar
 Fotr
Minil je še en rojstni dan, moram reči eden izmed mnogih, ki sem jih doživel. :roll: Doživel pa sem tudi mnogo čestitk na TF, po zasebni in e-pošti in tudi neposredno s stiski rok. Vsem se prisrčno zahvaljujem za dobre želje in pohvale in upam, da bom uspel doživeti še kaj doživetij in jih obelodaniti na TF. :evil:
Sedaj, ko so se rojstni dnevi namnožili, sem vedno bolj nevoščljiv enemu mojemu prijatelju, ki je bil rojen 29. februarja in je imel rojstni dan vsake štiri leta. To je po eni strani slabo, saj dobivaš čestitke vsake štiri leta, a star si pa tudi štirikrat manj. Če bi bil jaz rojen 29. februarja, bi sedaj ravno zaključeval osemletko, pardon devetletke še ne bi zaključil. :D Nekateri pravijo, da se tako tudi obnašam, kar pa mi zelo godi.
Hvala forumkam za lupčke :oops: , 5rci pa za dobronamerno pomoto in zamenjavo številk. 8) Lunca je celo ugotovila, da je 18. maj najbolj srečni dan v letu. Bo že držalo, saj je bil tega dne rojen tudi dpop, ki ga kar pogrešam na TF. Hvala tudi za čestitke v imenu mojih domnevnih ugrabiteljev, ki so mi v opravičilo za dvig v helikopter postregli celo z vojaško torto. :shock: Zelo sem hvaležen tudi Pegazu za brisačo, saj je letošnji trend mode, pa tudi prav bo prišla pri štopanju po galaksiji. :shock:
Skratka, vsem še enkrat hvala za polepšanje rojstnega dne, obljubim, da bom poskušal uresničiti vaše želje in (tlele imam nekaj v grlu) in nadaljeval z doživljaji, mladostjo, energijo, pozitivizmom in tekom. Če se bo le dalo, seveda da. Obljubim tudi, da bom zdrav, da bom še tekel in da bom še kaj napisal. :roll: Se vidimo, se beremo, se tečemo!
Uporabniški avatar
 Tjaša
Čeprav z zamudo, a od srca "vse najlepše, Fotr" :hehe:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Res veliko prepozno toda šele danes sem se vrnil v SLO

VSE TANARTABULJŠE FOTR
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Vse kar si sam želiš ti tudi jest želim