Na koliko km pa misliš teči počasi

lp
Snežinka
Moderator: Snezinka
zajc napisal/-a:Snezinka napisal/-a:zajc, sem morala prav preveriti, ce te nisem ze vpisala in ce ne gre za isto osebo...Zajca namrec...in sem ugotovila, da ne gre: eden je Zajec, drugi pa zajc...oba pa gresta na 42km! Lepo, lepo!
Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem) sprintu
Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu
![]()
in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna
Zajec napisal/-a:Mene pa ne boste prepoznal po dresu, saj nimam tekaške majce TF, saj sem v TF še čisto frišenlp jz
brankos napisal/-a:zajc napisal/-a:Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem) sprintu
Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu
![]()
in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna
No edino kar Zajcem in Kuncem manjka je še en Lovec - pa bojo kenijce prehiteval po levi in desni![]()
brankos napisal/-a:Zajec napisal/-a:Mene pa ne boste prepoznal po dresu, saj nimam tekaške majce TF, saj sem v TF še čisto frišenlp jz
Janez bom pa jaz pred ciljem s prstom kazal nate, da si ti pravi zajec in ne zajc oziroma kunec. Navijal pa seveda za vse tri, da čimbolj uspešno premagate progo!
klatez napisal/-a:Poleg vseh TF zajcev in kuncev grem tudi jaz predvidoma na 42 km.![]()
Glede na dispozicije te živalske vrste, bomo imeli verjetno kar hiter tempo, a ne?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA