Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

katden
In kdaj bo analiza v Subitu? A boste počakali tudi ta počasne :D :D ?
Uporabniški avatar
 Snezinka
Seveda, katden! Sicer pa si lahko vse v detajle prebereš v temi ANALIZA PO 11. LM!

Na koliko km pa misliš teči počasi 8) .... da te vpišem v seznam na prvi strani?!

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 Zajec
zajc napisal/-a:
Snezinka napisal/-a:zajc, sem morala prav preveriti, ce te nisem ze vpisala in ce ne gre za isto osebo :D ...Zajca namrec...in sem ugotovila, da ne gre: eden je Zajec, drugi pa zajc...oba pa gresta na 42km! Lepo, lepo!

Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem :twisted: ) sprintu :oops: Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu :twisted: :wink: in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna :twisted:

Ja upam, da se bomo zajci in še kdo drug lahko pomerili v cilnem šprintu, samo če bo po 40 km ostal še kaj moči :?:

Mene pa ne boste prepoznal po dresu, saj nimam tekaške majce TF, saj sem v TF še čisto frišen :!:

lp jz
Uporabniški avatar
 brankos
Zajec napisal/-a:Mene pa ne boste prepoznal po dresu, saj nimam tekaške majce TF, saj sem v TF še čisto frišen :!:lp jz

Janez bom pa jaz pred ciljem s prstom kazal nate, da si ti pravi zajec in ne zajc oziroma kunec ;). Navijal pa seveda za vse tri, da čimbolj uspešno premagate progo!
Uporabniški avatar
 Zajec
brankos napisal/-a:
zajc napisal/-a:Da, podobnost je zelo velika. Kaze, glede na predvideni cas, da se bova "Zajec" in jaz ("zajc") mogoce celo pomerila v ciljnem (polzjem :twisted: ) sprintu :oops: Identifikacija, kdo je kdo, bo mozna samo po cipu :twisted: :wink: in TF dresu. Omenil bi, da je na 42 km prijavljen tudi Kunec, tako da bo zmesnjava na cilju popolna :twisted:

No edino kar Zajcem in Kuncem manjka je še en Lovec - pa bojo kenijce prehiteval po levi in desni :shock: 8)

Lovcev pa ne bo potrebno, saj bo na štartu vojska iz celega sveta :?: na čelu s kenijsko vojsko :!:
Samo problem je v tem, ker bo ta vojska pred nami, tako, da jih bomo mi preganjali pred seboj :laola

lp jz
Uporabniški avatar
 Zajec
brankos napisal/-a:
Zajec napisal/-a:Mene pa ne boste prepoznal po dresu, saj nimam tekaške majce TF, saj sem v TF še čisto frišen :!:lp jz

Janez bom pa jaz pred ciljem s prstom kazal nate, da si ti pravi zajec in ne zajc oziroma kunec ;). Navijal pa seveda za vse tri, da čimbolj uspešno premagate progo!

Super, da boš :laola za nas zajce, samo počakat boš moral do 14.00 ali 14.30 ure, pa bo, kar bo :?:

lp jz
Uporabniški avatar
 Stane
Živjo,

Maya in Stane - 10,5 km

lp
Uporabniški avatar
 klatez
Poleg vseh TF zajcev in kuncev grem tudi jaz predvidoma na 42 km. :--

Glede na dispozicije te živalske vrste, bomo imeli verjetno kar hiter tempo, a ne? :wink:
Uporabniški avatar
 Zajec
klatez napisal/-a:Poleg vseh TF zajcev in kuncev grem tudi jaz predvidoma na 42 km. :--

Glede na dispozicije te živalske vrste, bomo imeli verjetno kar hiter tempo, a ne? :wink:

Ja tempo bo kar dobr, tam od 4:15 do 4:30 min/km :!:
Samo je še en velik :?:, če bomo tak tempo zdržal do konca :lauf:

lp jz
Uporabniški avatar
 jana teka teka
Pozdravljeni,

jana teka teka bo šla žal samo na 10-ko (poškodbe preprečile željeno udeležbo na 21 :( ), pa še na 10-ki bomo vidl kako bo koleno delovalo.
PB sigurno ne bo, bo pa udeležba. :wink:

lp
Jana
Uporabniški avatar
 Moki
Mene pa prštejte prosim v skupino 42.
Se bom zlo potrudu........ :?
Uporabniški avatar
 klaudi
Bravo Moki! Pridemo navijat, ko oddelamo svoje.
Uporabniški avatar
 lunca
Tudi jaz na 10 km - brez analize!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA