majcha72 napisal/-a:Kok si ti prjazna...![]()
En velik HVALA ti pošiljam.
Sej bi kakšno rožco pripopala zraven, pa ni kaj dosti ustreznih smajlijev.
kot da sem jo, velja?
Majcha, ti sam napiši, da si mal tekla, da bom vedela, da je pošiljka prispela

Moderator: lenči
Tina1 napisal/-a:Včeraj sem po enem tednu šla spet tečt, naredila sem en krog po polju-6,6 km. In tokrat me ni čisto nič bolelo, česar sem najbolj vesela. Prejšnji teden sem zmogla 2 taka kroga, ko bom enkrat naredila tri, pa bom blizu 21ki
Danes zjutraj pa sem šla dat kri, brez problema, še hemoglobin je bil presenetljivo visok-149.
marko85 napisal/-a:Eno butasto vprašanje: vi vedno tečete nek namišljen krog al se obračate nekje na pol poti pa tečete nazaj po isti poti? Jaz sem doma izven mesta in nimam možnosti tečt po ulicah.čeprav razmišljam o tem ,da bi se vozil v Maribor pa tekel po parku, ki je odličen poligon za tekače. Še posebej okoli treh ribnikov
marko85 napisal/-a:Eno butasto vprašanje: vi vedno tečete nek namišljen krog al se obračate nekje na pol poti pa tečete nazaj po isti poti? Jaz sem doma izven mesta in nimam možnosti tečt po ulicah.čeprav razmišljam o tem ,da bi se vozil v Maribor pa tekel po parku, ki je odličen poligon za tekače. Še posebej okoli treh ribnikov
IRA napisal/-a:
Zanima me, če dejansko katera teče v območju "hujšanja" torej med 65%-75% ???
Kakšne pa imate kaj povprečne pulze pri nekem normalnem, vsakdanjem teku?
IRA napisal/-a:Kakšne pa imate kaj povprečne pulze pri nekem normalnem, vsakdanjem teku?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA