Ksenija napisal/-a:jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
a gremo enkrat to traso že prej odtečt, tko za zabavo
A ti bi že tekla

Moderator: lenči
Ksenija napisal/-a:jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
lenči napisal/-a:Ksenija napisal/-a:jst sem za...aja za skupino ne za druženje pod črko P.
A ti bi že tekla![]()
, hja saj te razumem. No malo poznam tisti teren tam okoli, sem že plavala v jezeru, samo to je ta malo jezero, če sem prav videla. Hm, zakaj pa ne, bi bil prav lep izlet
. Bi MojcoZ za vodičko naprosila, da se ne bi preveč mučile.
Ksenija napisal/-a:očitno bova imeli enega moškega predstavnika... boš morala ira svojega oddat drugim polžkah haha
bova midve poskrbeli za "najinega" fanta ane
lenči napisal/-a:Ksenija napisal/-a:očitno bova imeli enega moškega predstavnika... boš morala ira svojega oddat drugim polžkah haha
bova midve poskrbeli za "najinega" fanta ane
Ksenija, pravilno razmišljaj: glejta da bosta lepo imele svojega dragocenega moškega predstavnika. Noname ima zelo lepo ime: Dalibor, samo IRA ga nekam skriva. Meni je pa tko prirasel k srcu, še posebej, ker je tako zelo navijal zame na Sladkih6![]()
nini32 napisal/-a:Pozdravljene!
Žal bom odpovedala Barbkin tek v Velenju. Sem 14 dni resnično počivala, nič nisem tekla, v bistvu na tek še pomislila nisem. V tem tednu pa tudi slabo kaže z nabiranjem kondicije.
Tako da, ..... nič z menoj.
Imam pa tudi tremo s ponovnim pričetkom teka. Je katera v bližini Celja in bi lahko kakšen počasen krog tekela z menoj - polžico, ki potrebuje motivacijo.![]()
lp, nini
nini32 napisal/-a:Pozdravljene!
Žal bom odpovedala Barbkin tek v Velenju. Sem 14 dni resnično počivala, nič nisem tekla, v bistvu na tek še pomislila nisem. V tem tednu pa tudi slabo kaže z nabiranjem kondicije.
Tako da, ..... nič z menoj.
Imam pa tudi tremo s ponovnim pričetkom teka. Je katera v bližini Celja in bi lahko kakšen počasen krog tekela z menoj - polžico, ki potrebuje motivacijo.![]()
lp, nini
niki napisal/-a:Lenči,
za Barbarin tek smo se mi takole nabrali:
1. Loni
2. iqfree
3. niki
za 4. člana ti pa še sporočimo..
Loni napisal/-a:niki napisal/-a:Lenči,
za Barbarin tek smo se mi takole nabrali:
1. Loni
2. iqfree
3. niki
za 4. člana ti pa še sporočimo..
Pa če smem jaz ime predlagat, bi bili Nutella polži, asociacija na
http://www.kulinarika.net/recept/sladic ... 11683.html
Pa še s sabo jih lahko imamo![]()
Drugače se mi pa tudi Eskimo polži dopade, asociacija na sladoled. Madonca, samo futr in tek mi hodita po glavi. Bejžmo delat.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA