Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
No, moj čas 2.33 je bil čisto v planskih okvirih, pa še zadnja nisem bila :oops: :lol: . Razen žulja med prsti in bolečega palca in kazalca, sem jo dobro odnesla :D . Glava bo pa tudi nehala bolet od tega sonca :evil: . LM pa bo sigurno hitrejši, razen če ne bo spet tako vroče :oops: :lol: . Je pa bil prijeten klepet do odcepa z ostalimi polžikami in starimi tekaškimi znanci :lol:
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo lenči ... :laola

.. in seveda vsi ostali :D
Uporabniški avatar
 d.m.r.
Danes sem pa res veliko doživela na Ptuju. Gremo po vrsti.

:arrow: Pred tekmo spoznala Lenči,njenega moža, Špelo*, Katko,Jančiko, ni mi pa uspelo ugledati LoniM.
:lol:
:arrow: Na startu je bilo sonce še rahlo zastrto z oblaki, ko pa smo se tekači pognali po progi, nas je radodarno obsijalo in nato sijalo do cilja. Vročina me je fejst zdelovala in cel tek sem se kar "mantrala". Tekla sem brez ure, saj sem šele na poti proti Ptuju ugotovila, da je ostala doma. Letela sem čisto brez občutka, pač kolikor je na dane možnosti šlo, zdelo se mi je prej počasi, kakor hitro. Tako je bil čas v cilju zame čisti šok - še nikoli nisem 7-ke preletela tako hitro (37min, sek si nisem zapomnila). :juhuhu:
:arrow: Od Lenči dobila krasno polžjo majčko, otroka sta z velikim navdušenjem zrla v mojega polžka. :o :o
:arrow: Sem danes že enkrat napisala (v drugi temi), pa bom še enkrat: čestitke puncam, ki ste danes odtekle svojo prvo 21-ko v taki vročini. Asice! :laola

LP, Dominika
Uporabniški avatar
 niki
Vsem čestitke, res ste dobre :laola , da ne govorim o hitrosti :shock: takole ko vas berem se včasih res vprašam, kje je zdaj polžji tempo, a sem na pravem forumu :oops:

Dobre ste :D bravo res!
Uporabniški avatar
 gala
Trikrat hura za vse udeležence :laola
Bravo, čestitam. Res ste asi!
Uporabniški avatar
 Loni
Loni je po Razyjevem priročniku, kako prvič prelaufat maraton in ne gagnit, odlaufala svoje, je imela pa dva dobra zajčka, najprej Lauferja, potem pa še nekaj časa Maraton95, nato pa sem jo pos svoje odfedrala proti cilju. Fairplay gor dol, prav fajn se mi je zdelo, ko sem v azdnjih 3 km prehitela 3 moške primerke.

Dobila sem majco v velikosti L (za dve mene), sem jo že spravila naprej v promet, ne vem, zakaj ne dajo v prijavi še tega zraven (kot je bilo v Bohinju), pica je bila za pojest, masaža bazen tudi, skoraj sem dobila plavalno kožico - dmr me ni iskala na pravem koncu, srečala sem sošolko s faksa, pa me ni prepoznala, ker imam zdaj kakih 25 kil manj kot 12 let nazaj. Dalje, makaronov nisem pogrešala, pica bi mi bila precej bolj všeč vegetarijanska, ma lakota je naredila svoje, sem pospravila tudi to. Analiza pa brez pripomb. Vode je sicer zame bilo dovolj, slabo pripravljenost organizatorjev so vsaj malo ublažili priajzni domačini, ni bilo pa nič cukrastega.

Ma za moje pojme je bilo vse skupaj v stilu veni, vidi, vici, prišla sem na cilj in to v čisto ok stanju, vročina me ni dotolkla, veter mi je pasal, žulja nobenega.

Pajo, hvala še enkrat za moralno podporo, Lauferju in Maratonu za zajčkanje, Razyju za dobro opravljeno taksi službo, tretji sopotnik je večino poti blaženo prespal, je potem z vrtenjem jezika vse noter prinesel. Pa Maci, s katero sva uspeli izpeljat še kak bolj globokoumen pogovor. Pa seveda šklocarjem - Classixu in Maju. Polži in ostali TFjevci smo za ta teden svoje odpuz, ups, odlaufali.

Družba, fajn je bilo in pridemo še, a ne???
Uporabniški avatar
 Frikica
Ojla Polžki, po dolgem času.

Sem zasledila post Solatke, da me pogreša/te... :)

Je malo bolj bizi tale september (nova služba, še malo faks, "tek" ...) in vam komaj sledim... Ko se spravite pisat, vas ni za ustavit. :) Vas je pa zelo fajn brat. O vseh treningih (madonca ste pridne) in tekmah (rezultati za medajle :) ) itd... Res vas je vse za pohvalit. :clap: Smo res sekcija za kapo dol dat. :)
Moj tek je zadnje čase bolj takotako... Se pripravljam, da se malo bolj v red spravim. Ampak bo že...
V glavnem, sem vseskozi z vami v mislih, malo manj na teku, ampak se bo tudi to spremenilo. :)

Se tipkamo kmalu, vidimo pa na pikniku - že odštevam dneve, ko se bomo Polžki skupaj zbrali in poveselili.
Uporabniški avatar
 lenči
LoniM napisal/-a:
Družba, fajn je bilo in pridemo še, a ne???

Loni, glede na to, da sem imela svojo zalogo pijače in cukra, sem preživela kar super, pa še Radenci so kot izkušnja pomagali. Sem pa zopet dobila vabilo na vožnjo z motorjem do cilja (prijazni gospod policaj), samo me pa niso pustili peljati se :lol: :wink: , tko da sem raje kar odtekla do cilja.

Meni je bila proga drugače kar všeč, samo sonce bo treba izklopiti prihodnje leto. Najbolj mi je blo pa všeč, da smo bili takšna družba, tako med samim tekom, kot prej in potem. Čeprav sem po druženju s Polžki na začetku in skupnim tekom zadnji kilometer tekla čisto sama (razen spodbud vseh TFjevcev - hvala lepa) in je bila to kar psihična preizkušnja, kljub temu, da sem vedal, da razdaljo zmorem. Pa še žulj sem dobila na prvih 10 km.

Ampak, bilo je pa fajn, pa čudna ali ne čudna :lol: .
Uporabniški avatar
 teka-teka
:laola za vse pretečene kilometre čez ta vikend. Pa dobre čase, pa ...
Ja, res, bi moral polžke kar preimenovati v turbopolžke :D

Jaz sem prešibala tekmo na Polževem, nad Višnjo Goro. 11 km tek je minil kot bi mignil, teren zahteven, makadam, valovit, nekaj spodobnih klančkov. Organizacija pa naj, naj dosedaj. Po tekmi sem dobila MEDALJO V OBLIKI POLŽKA, brisačko in zelo dober vegi golaž. Njami.

Škoda, da je bilo v tem vikendu toliko tekaških prireditev, jaz sem "morala" izbrati tekmo za Pokal DL, ker sem si zastavila cilj 11 tekem.

Pa drugo leto, ta vaš Ptuj me je prav zrajcal :D
Uporabniški avatar
 Loni
Mackatacka napisal/-a:A je tekaski tecaj jutri v Celju v organizaciji Urbana (www.tekaskitrener.si)? Sem se ravno vceraj prijavila na tecaj, ki bo konec meseca v Domzalah. Mi je blizje. :wink:
Fino trenirajte in pilite tehniko. Mislim, da bo kar fino.

Pozdravcek :)

Ojla, jaz tudi pridem v Domžale, pe Corni tudi. Sem rajši izbrala Domžale kot Ljubljano, je manj navala, pa z LJ mi terminsko enostavno ni klapalo (4 termini in 4x zasedena).
 Mackatacka
Ojla, jaz tudi pridem v Domžale, pe Corni tudi. Sem rajši izbrala Domžale kot Ljubljano, je manj navala, pa z LJ mi terminsko enostavno ni klapalo (4 termini in 4x zasedena).[/quote]

Hej hej....

O fajn.... Superca. Tudi meni se ni uspelo uskladiti s termini v Ljubljani. Ampak mi Domzale tudi odgovarjajo. Mislim, da bo prav fino. Se veselim srecanja.

Pozdravcek, U.
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a::laola za vse pretečene kilometre čez ta vikend. Pa dobre čase, pa ...
Ja, res, bi moral polžke kar preimenovati v turbopolžke :D

Jaz sem prešibala tekmo na Polževem, nad Višnjo Goro. 11 km tek je minil kot bi mignil, teren zahteven, makadam, valovit, nekaj spodobnih klančkov. Organizacija pa naj, naj dosedaj. Po tekmi sem dobila MEDALJO V OBLIKI POLŽKA, brisačko in zelo dober vegi golaž. Njami.

Škoda, da je bilo v tem vikendu toliko tekaških prireditev, jaz sem "morala" izbrati tekmo za Pokal DL, ker sem si zastavila cilj 11 tekem.

Pa drugo leto, ta vaš Ptuj me je prav zrajcal :D

Veš, če bo možno grem jaz drugo leto na 27 km v Logarsko in zato bom spustila Ptuj, ker tak as pa nisem, da bi še drugi dan šla tečt potem vsaj 7 km :oops: .
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:Vsem čestitke, res ste dobre :laola , da ne govorim o hitrosti :shock: takole ko vas berem se včasih res vprašam, kje je zdaj polžji tempo, a sem na pravem forumu :oops:

Dobre ste :D bravo res!

Niki, jaz se čisto dostojno branila barve Polžkov :wink: . Si kar na pravem forumu, ne se bat, samo eni včasih vklopijo super turbo pogone oz. so na sončne celice :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Mackatacka napisal/-a:Ojla, jaz tudi pridem v Domžale, pe Corni tudi. Sem rajši izbrala Domžale kot Ljubljano, je manj navala, pa z LJ mi terminsko enostavno ni klapalo (4 termini in 4x zasedena).

Hej hej....

O fajn.... Superca. Tudi meni se ni uspelo uskladiti s termini v Ljubljani. Ampak mi Domzale tudi odgovarjajo. Mislim, da bo prav fino. Se veselim srecanja.

Pozdravcek, U.[/quote]

Jaz sem včeraj (tek je pač dolg in moraš glavo malo zaposliti) skušala čimveč udejanjati novo tehniko teka, ki sem se jo naučila v soboto. Zelo mi je pomagalo raztezanje (sedaj vem zakaj, kakšno itd...). Glede na mišice, ki jih danes čutim, bi rekla, da sem pretežni del tekla v pravilni :?: tehniki in sem zelo zadovoljna. Samo še DVD preštudiram in potem začnem krepiti moje oslabele mišice (pa kakšen špehec bo treba dol spravit :oops: ). Prihodnje leto pa na kakšen tekaški dan, da se ponovno preverim :lol: . Res, oba sva bila zelo zadovoljna s tečajem.
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, upam, da mi bo uspelo uredit doma nazaj internet, ker to je pa že huda kriza :?
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA