- 07 Sep 2008, 21:39
Loni je po Razyjevem priročniku, kako prvič prelaufat maraton in ne gagnit, odlaufala svoje, je imela pa dva dobra zajčka, najprej Lauferja, potem pa še nekaj časa Maraton95, nato pa sem jo pos svoje odfedrala proti cilju. Fairplay gor dol, prav fajn se mi je zdelo, ko sem v azdnjih 3 km prehitela 3 moške primerke.
Dobila sem majco v velikosti L (za dve mene), sem jo že spravila naprej v promet, ne vem, zakaj ne dajo v prijavi še tega zraven (kot je bilo v Bohinju), pica je bila za pojest, masaža bazen tudi, skoraj sem dobila plavalno kožico - dmr me ni iskala na pravem koncu, srečala sem sošolko s faksa, pa me ni prepoznala, ker imam zdaj kakih 25 kil manj kot 12 let nazaj. Dalje, makaronov nisem pogrešala, pica bi mi bila precej bolj všeč vegetarijanska, ma lakota je naredila svoje, sem pospravila tudi to. Analiza pa brez pripomb. Vode je sicer zame bilo dovolj, slabo pripravljenost organizatorjev so vsaj malo ublažili priajzni domačini, ni bilo pa nič cukrastega.
Ma za moje pojme je bilo vse skupaj v stilu veni, vidi, vici, prišla sem na cilj in to v čisto ok stanju, vročina me ni dotolkla, veter mi je pasal, žulja nobenega.
Pajo, hvala še enkrat za moralno podporo, Lauferju in Maratonu za zajčkanje, Razyju za dobro opravljeno taksi službo, tretji sopotnik je večino poti blaženo prespal, je potem z vrtenjem jezika vse noter prinesel. Pa Maci, s katero sva uspeli izpeljat še kak bolj globokoumen pogovor. Pa seveda šklocarjem - Classixu in Maju. Polži in ostali TFjevci smo za ta teden svoje odpuz, ups, odlaufali.
Družba, fajn je bilo in pridemo še, a ne???
Miganje je naravni antidepresiv.