Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Larchi, na LM bo itak tako vzdušje, da so misli čisto drugje in kilometri kar bežijo, tko da je čisto drugače kot na tekih, ko tečeš sam Slika . Lepo počasi napreduj, pa ne bo problema. Družbe bo pa itak dovolj, na vsakem takem teku je bilo začetnikov precej, tudi hodijo vmes, pa to sploh ni nič čudno.Če si že na 6 km, je to že več kot pol, prav super je že to Slika . Jaz lani nisem pretekla več kot 5 km, samo bolezen mi je preprečila potem iti na LM .
Uporabniški avatar
 niki
Larchi, če ti kaj pomaga ta informacija. Jaz sem pretekla največ 5 km in sem se po mesecu in pol od kar sem začela tečti, odločila da grem na K-Rožnik :shock: , ki gre v klanec in dolg je tam nekje 9,5 km in nisem mogla verjeti, da sem ga pretekla. Tako, da zares pomeni veliko, da imaš ob sebi družbo in ki te tako motivira, da pozabiš na vse ostalo. Tako, da sem prav vesela, da sem se takrat opogumila (pa sem ena velika cinca marinca :roll: ) in šla, s tem sem premagala predvsem svoje omejitve v glavi. Seveda mi je družba Pajota in Starbucks k temu pripomogla, ker sta me prijazno vzela k sebi v družbo.

Pomagalo mi je pa tudi sodelovanje na forumu in že od vsega začetka me je Lenči tako fajn motivirala in sem ji prav hvaležna za vse spodbudne besede :heart Potem sem pa še našla Polžike in nihče me več ne ustavi :wink: Lažje ti je, ko vidiš da nisi edini..
Uporabniški avatar
 tae
To sem moral nekam povedati. Po mojem se v tej temi nisem še nič javil. Kar bom napisal sicer nima neke povezave in rdeče niti z vašimi pogovori, vseeno pa se mi zdi pomembno.

25. aprila letos se je začela ta tema, kar pomeni, da sedaj živi že 5 mesecev, prijetno in pozitivno pa me preseneča podatek, da ste spesnili že 121 strani. Bravo :laola

Glede na to, da se približuje konec letošnjega leta, predlagam da "stara garda" podeli kakšne posebne forumovske nazive tudi članom in članicam, ki so najbolj "odgovorni" in zadolženi za "polžjo sekcijo."

Howk, govoril sem.
Uporabniški avatar
 lenči
Tae, hvala za pohvalo o naši dejavnosti, se tudi pri teku pozna, kako smo pridni Polžki. Smo na TF dobili svoje področje, imamo celo več tem (prijazni nasveti starih forumovcev Slika ). Smo pa res zelo veseli, da nas spremljate tudi pravi mački na tekaškem področju . Kopiramo vaše ideje (majčke :wink: ), navdihujejo nas vaši rezultati in vse skupaj nam daje vzpodbudo za naše tekanje naokoli :lol: .

Za našo sekcijo pa smo iz srca Slika hvaležni naši idejni kraljici, princesi Slika Solatki.
Uporabniški avatar
 niki
Se nam vidi a ne, da smo prave čveke :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, moram povedat, da sem danes premagala K-Rožnik (z dodatkom 3,5 km) brez problema, nogice so čisto OK. To je bil prav lep zaključek meseca septembra in tudi kilometrov se je nabralo. Upam, da bo vreme tudi oktobra služilo in seveda celo zimo, da bomo lahko tekali naokoli :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Polžki, moram povedat, da sem danes premagala K-Rožnik (z dodatkom 3,5 km) brez problema, nogice so čisto OK. To je bil prav lep zaključek meseca septembra in tudi kilometrov se je nabralo. Upam, da bo vreme tudi oktobra služilo in seveda celo zimo, da bomo lahko tekali naokoli :lol: .

Super si :cast:
Danes si imela pravo doživetje, malo začinjeno z adrenalinom :lol: :lol:

Jaz sem pa danes izpustila.. nekaj me je začelo boleti pod kolenom, tako da sem se odločila, da bom imela en dan pavze pa moram priznati, da mi je manjkala vaša družba in tek. Upam, da se naslednjič vidimo, če me na faksu ne bodo preveč zamorili do večera.
Uporabniški avatar
 lenči
niki5 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Polžki, moram povedat, da sem danes premagala K-Rožnik (z dodatkom 3,5 km) brez problema, nogice so čisto OK. To je bil prav lep zaključek meseca septembra in tudi kilometrov se je nabralo. Upam, da bo vreme tudi oktobra služilo in seveda celo zimo, da bomo lahko tekali naokoli :lol: .

Super si :cast:
Danes si imela pravo doživetje, malo začinjeno z adrenalinom :lol: :lol:

Jaz sem pa danes izpustila.. nekaj me je začelo boleti pod kolenom, tako da sem se odločila, da bom imela en dan pavze pa moram priznati, da mi je manjkala vaša družba in tek. Upam, da se naslednjič vidimo, če me na faksu ne bodo preveč zamorili do večera.

Sem pozabila povedat, da sem bila v kiklci. So ble okice :shock: pri nekaterih :lol: . Pa majčko Polžje sekcije sem imela zraven. Čisto sem bila v stilu :wink: .

Niki, se veselim družbe, naslednji torek pridem spet (če ne bo kaj hudo narobe).
Uporabniški avatar
 Asparagus
Ksenija napisal/-a:sej vem, je bilo nekaj dni čist ok (ravno zaradi tega nisem tekla od torka).. sem mislila da bo ok... nič punce občutek imam da boste na LM brez mene :(

Ne še obupat glede Lm. Po mojem imaš precej kondicije in si lahko privoščiš še kak teden ali dva počitka, pa boš vseeno zmogla brez problema.
Vendar bodi previdna.
Ko sem brala tvoj post, sem šla pogledat svoj koledar.
11.7. so se težave začele, poskus teka 16.7., 30.7. in 10.8. :evil: , ko sem začutila bolečino, sem hitro obrnila in šla domov. Potem sem videla, da ne gre drugače, kot da vzamem cel mesec pavze :cry:
Najprej sem bila precej nesrečna, proti koncu pa sem se sprijaznila, saj sem vedela, da bom slej ko prej spet začela. Zdaj sem spet na istem kot lani ob tem času, tečem razdalje od 4-6km in upam, da se težave ne bodo ponovile.
Malega maratona letos ne bom pretekla, drugo leto bom spet poskusila.
ZA 10km pa še vedno upam, da bo šlo.

Polžja sekcija je spet dobila en spodbuden komentar od "starega" člana foruma.

Tae, mi je bilo kar škoda napisat tale prispevek, da ne bi bila tvoja pohvala oz. predlog spregledan.

:D :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Za našo sekcijo pa smo iz srca Slika hvaležni naši idejni kraljici, princesi Slika Solatki.

Ideja je resda zrastla na mojem zeljniku in na moje presenečenje kaj hitro prerastla v nekaj več kot par strani. :lol:

Vseeno pa si ne štejem nekih posebnih zaslug, sej če bi bila samo jaz "odgovorna" za našo sekcijo, bi že propadla. :roll: :wink:

Mislim, da smo kar en tak "dream team" - vsak malo prispeva pa rata ena super zadevca.

Tae... hvala za pohvalo. Še vedno me fascinira, da stari mački spremljate (sicer nevidno) naše "jamranje"
Uporabniški avatar
 Loni

Medve s spelo* sva si tudi dali duška, najprej po K-Rožniku, potem sva šli pa še sceno na PST čekirat. Nikjer nikogar, da bi malce samoobrambo na njem trenirali. Iz živalca pa tudi ni pobegnila nobena mrcina. Nato sva šli pa skupaj z Lauferjem malo cukr dvignit na analizo v Kresničko. Do konca sem se zadela še doma.
Uporabniški avatar
 IRA
Daaaan...

Klinc, nekaj malo se javljam te dni.
Sem na dopustu pa nimam časa :P

Ah, danes sem preletala vse Obije, Merkurje, vse Bauhause in maxe in ž... ne vem kaj vse še.
Pa nič pamentega, nič od tistega kar sem iskala ... skratka dan je šel gladko malo mimo mene :roll:

Dobro je, da je vsaj še tistih par €, ki jih imam ostalo. Sem že skoraj tko kot Amerika :roll:

Aha ... ampak sem pa kupila Dextro - ha!
Sem prav ponosna, da sem našla to čudo :twisted:
Hvala vsem za pomoč.

Tako ... vsem kRožnikom bravo, bravo za podvige. Mi je kar hudo, da me ni bilo. Tudi meni že pošteno manjkate :lol: :oops:

Jaz sem danes že 3-ji dan brez treninga. Že dva meseca nisem bila tolko časa brez teka. Saj jutri grem, se že pošteno tresem.
In če nebi v soboto odtekla svoje 21-ke itak nebi zdržala tolko časa ... tko me pa žulj pošteno boli med hojo, ga imam čez cel palec (od vrha pa vse do "medprstov" - full glupa lokacija, skos na tapeti ... sem ga zdej predrla, da se čim prej posuši)
Jutri pa najuriš na 6- ravninskih km ... pa verejtno še v četertek ... potem čakam MB štenge :D

Lupčka vseeeeee!

P.S. Komentirala pa ne bom kaj veliko, nisem vsega prebrala .... edino Ksenija .... :cry: :cry: :cry:
Daj vzami si več počitka, sprobaj kakšne lažje treninge kasneje .... tvoja noga očitno še ni pripravljena na tvoje hribe in kilometrino .... Škoda je, da se še bolj poškoduješ in podaljšaš rehabilitacijo!!!
Pazi nase ... ne pozabimo, da smo vendarle mi in naše zdravje tisti taprvi - za katere moramo skrbet!!!
Uporabniški avatar
 tae
LoniM napisal/-a:
Medve s spelo* sva si tudi dali duška, najprej po K-Rožniku, potem sva šli pa še sceno na PST čekirat. Nikjer nikogar, da bi malce samoobrambo na njem trenirali. Iz živalca pa tudi ni pobegnila nobena mrcina.

Saj vem, ti si se malo hecala, zdaj pa se bom še jaz malo (čeprav je v vsekem vicu nekaj resnice pravijo)

"Ne klič hudiča v bajto, ker sam prehitr pride." :D

PS: A se potem vidimo ?
Uporabniški avatar
 solatka
Tae... a se da dobit kak un CD od samoobrambe? Al je blo to sam za tiste, ki so prišli na uno zadevco?
Uporabniški avatar
 tae
solatka, odgovor se skriva v tvojem zs-ju.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA