Daaaan...
Klinc, nekaj malo se javljam te dni.
Sem na dopustu pa nimam časa
Ah, danes sem preletala vse Obije, Merkurje, vse Bauhause in maxe in ž... ne vem kaj vse še.
Pa nič pamentega, nič od tistega kar sem iskala ... skratka dan je šel gladko malo mimo mene
Dobro je, da je vsaj še tistih par €, ki jih imam ostalo. Sem že skoraj tko kot Amerika
Aha ... ampak sem pa kupila Dextro - ha!
Sem prav ponosna, da sem našla to čudo
Hvala vsem za pomoč.
Tako ... vsem kRožnikom bravo, bravo za podvige. Mi je kar hudo, da me ni bilo. Tudi meni že pošteno manjkate
Jaz sem danes že 3-ji dan brez treninga. Že dva meseca nisem bila tolko časa brez teka. Saj jutri grem, se že pošteno tresem.
In če nebi v soboto odtekla svoje 21-ke itak nebi zdržala tolko časa ... tko me pa žulj pošteno boli med hojo, ga imam čez cel palec (od vrha pa vse do "medprstov" - full glupa lokacija, skos na tapeti ... sem ga zdej predrla, da se čim prej posuši)
Jutri pa najuriš na 6- ravninskih km ... pa verejtno še v četertek ... potem čakam MB štenge
Lupčka vseeeeee!
P.S. Komentirala pa ne bom kaj veliko, nisem vsega prebrala .... edino Ksenija ....
Daj vzami si več počitka, sprobaj kakšne lažje treninge kasneje .... tvoja noga očitno še ni pripravljena na tvoje hribe in kilometrino .... Škoda je, da se še bolj poškoduješ in podaljšaš rehabilitacijo!!!
Pazi nase ... ne pozabimo, da smo vendarle mi in naše zdravje tisti taprvi - za katere moramo skrbet!!!