Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Samo javim, da sem živa ... več se mi pa ne da :twisted:
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Polžki, danes sta IRA in Tina čisto podivjale na tekmi v Palmanovi :laola :clap: .

Hvala za pohvalo Lenči...kej več pa se tudi meni ne da pisat. me zdej tko noge bolijo...bom več jutri povedala. lp
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:Lepo tecite, jaz jutri uživam v zasluženem dopustu :juhuhu:

Jaz bom verjetno kar cel teden na "dopustu", vprašajte moj kolenček, kaj se gre.
Uporabniški avatar
 solatka
Bravo POlžke za pretečene kilometre. Še posebej Tini in IRI za njunih prvih 21.
Uporabniški avatar
 Tina1
solatka napisal/-a:Bravo POlžke za pretečene kilometre. Še posebej Tini in IRI za njunih prvih 21.

Hvala.
Zdej pa mam malo več časa, da kej napišem, pa malo sem se spočila, popoldne pa grem v službo.
Torej Palmanova je bila prekrasna. S fantom sva prišla sicer tja že ob pol 8h, ko so še vse pripravljali. Bilo je pa tako mrzlo jutro!! Sva kr v avtu ostala na toplem nekaj časa. Potem pa številke, pa wcji, pa preoblačenje, čas je kr hitro minil, ko sem se šla šele 20 min do štarta ogrevat, kar proti štartu. Tokrat sem se čisto neobremenjena postavila bolj na konec, ker sem itak vedla, da je moj prvi in da mislim teči počasi, da pridem do cilja cela. Fant je šel bolj spredaj, ker je zelo hiter, tako da sem ostala sama zadaj, malce mi je blo bedno, ker nisem nobenga poznala. Štartali smo, imela sem plan teči 6:30/km, ampak sem imela skozi tempo 6:00/km, pulz čez 180, ampak sem se fajn počutla. Prvih 12 km sem pravzaprav tekla celo nekaj sec. pod 6 min. Po 10km sem videla eno rdečo piko in sem jo tudi ujela-spoznala sem Petrco, kakih 200m pred mano pa je tekla Cormi, ki sem se ji skozi približevala, na cilju pa je bila pred mano še kakih 50m.
V cilju sem bila zelo vesela, da mi je ratalo. Utrujenost in bolečine v sklepih...so prišle šele kasneje, predvsem po sedenju v avtu nazaj. Danes me tut še vse boli, ampak mi niti ni tko hudo. Moram reči, da sem presenetila tudi samo sebe, ne samo mojega fanta, ki me je pričakoval kakih 10 min kasneje, mi je pa šel naproti, tko da sva zadnji km pretekla skupaj. Name je čakal kr precej časa, ko pa je bil v cilju že enih 45 min pred mano :? :wink:
Moj čas 2:06:35.
Aja, Lenči, tebe pa sem tut vidla v Palmi, ko ste prišli z avtom. Po teku pa nisem nobenga prepoznala v gužvi.
LP
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, tebe bi imela jaz za zajčka, da tečem zraven tebe :lol: :wink: , enega lepega dne na 21ki, ko bom pripravljena na takšen tempo :lol: .
Uporabniški avatar
 teka-teka
Prav vesela sem, da sem sprašila Plamanovo in sama sebi dokazala, da se da še malček hitreje. čeprav sem mojim sotekačem rekla, da če me vprašajo, če grem decembra v Zagreb na polovičko, gladko zavpila NI ŠANS. Po 18. km me je mal medel, mislim pa, da sem se v začetku mal preforsirala, saj hitrosti 5:10 še niso moje in vprašanje kdaj bodo. Tako sem solidno 5:20 tekla do omenjene mej, potem pa je bil vsak km slabši. No tempo 5:27 je bil čist OK.
Zdaj pa pridno trenirat za ženski tek v ZG, ki bo 14.12.2008.
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Prav vesela sem, da sem sprašila Plamanovo in sama sebi dokazala, da se da še malček hitreje. čeprav sem mojim sotekačem rekla, da če me vprašajo, če grem decembra v Zagreb na polovičko, gladko zavpila NI ŠANS. Po 18. km me je mal medel, mislim pa, da sem se v začetku mal preforsirala, saj hitrosti 5:10 še niso moje in vprašanje kdaj bodo. Tako sem solidno 5:20 tekla do omenjene mej, potem pa je bil vsak km slabši. No tempo 5:27 je bil čist OK.
Zdaj pa pridno trenirat za ženski tek v ZG, ki bo 14.12.2008.

Hm, a si ti sigurna, da si Polžek :?: :lol: :wink: . Aja, ti si super turbo Polžek na raketni pogon Slika. Kako smo veselih takih med nami :lol: :wink: . Le uživaj še naprej in seveda še veliko takšnih "sprašenih" tekov :wink:
Uporabniški avatar
 Cormi
[quote="Tina1 Po 10km sem videla eno rdečo piko in sem jo tudi ujela-spoznala sem Petrco, kakih 200m pred mano pa je tekla Cormi, ki sem se ji skozi približevala, na cilju pa je bila pred mano še kakih 50m.
[/quote]

Ker sem štartala pred tabo, sicer pa je tvoj neto čas boljši. Bravo!
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Tina, tebe bi imela jaz za zajčka, da tečem zraven tebe :lol: :wink: , enega lepega dne na 21ki, ko bom pripravljena na takšen tempo :lol: .

Lahko :) samo da jaz ne bom enega lepega dne imela že hitrejši tempo ;)
Uporabniški avatar
 Tina1
Cormi napisal/-a:Ker sem štartala pred tabo, sicer pa je tvoj neto čas boljši. Bravo!

Ja, sem vidla razliko v bruto/neto. Čestitke tudi tebi, je tudi bil tvoj prvi ane.
Si mi pa bila tut nekakšen zajček, ki sem ga lovila :) Res je fajn takole tečt, ko si pomagaš z drugimi, da držiš tempo.
Uporabniški avatar
 IRA
Dober dan!

Tina ČESTITKE!!!
Res si bila turbo ... sem že včeraj gledala katera bi lahko bila ti (po razpredelnici) in sem te našla :wink:

Še enkrat čestitke in tkole ti povem ... to tvoje cincanje it al ne it - je samo lenoba :twisted:
Dokazala si, da si precej "jača" kot sama misliš, da si ... tako, da ni več izgovorov!

Jaz sem se pa tudi imela krasno. Res!
Full sem vesela in v cilju sploh nisem mogla verjet sama sebi. Ciljala sem na konstantni tempo 7min/km ... se v mislih malo poigravala kako fajn bi bilo, če bi držala tempo tam nekje med 6:30 - 7:00 ... na koncu pa je bilo povprečje 6:25 in moj čas prekrasen 2:14:51 :twisted:

Več o teku samem bom zapisala v svojo temo, kjer se bom konkretno razpisala... ipak je prvič samo enkrat :twisted:

Lp
 spela*
Tina1 napisal/-a: Po 10km sem videla eno rdečo piko in sem jo tudi ujela-spoznala sem Petrco,
LP

Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi. :lol:
Uporabniški avatar
 Tina1
spela* napisal/-a:Bravo, Tina! O tem srečanju smo pa slišali zanimivo zgodbico, se mi zdi. :lol:

Res? Me zanima, kakšno verzijo ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Tina1 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Tina, tebe bi imela jaz za zajčka, da tečem zraven tebe :lol: :wink: , enega lepega dne na 21ki, ko bom pripravljena na takšen tempo :lol: .

Lahko :) samo da jaz ne bom enega lepega dne imela že hitrejši tempo ;)

Vem ja :-(( , zato pa bom morala najti drugega zajčka :lol: :wink: . Le tako naprej, čudovito ti gre.
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA