Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Joj punce, zdele sem pršla s šihta ...
... vem, da bi full pasal tečt pa se ne morem vstat s kavča ...

Me brcne kera čez vrata? :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Joj punce, zdele sem pršla s šihta ...
... vem, da bi full pasal tečt pa se ne morem vstat s kavča ...

Me brcne kera čez vrata? :roll:

Ti lenoba lena, kaj se pa greš, marš v tekaške cunje in eno kratko :twisted: . Da ne bi preveč tekla, saj veš, v nedeljo je kratka. Alo :evil: , gasa, 4 km, največ 6km. Da ne boš potem v nedeljo sopihala kot parna lokomotiva :shock: . Drugi lahko treniramo, tebi se pa ne ljubi :x . Jaz pa pripravljam trening vaj za moč itd.... ti pa ne morem vstat iz kavča :?: :argue: .
Bo dovolj :--
Uporabniški avatar
 IRA
Ma kurc, mam že sendvič v rok :roll: :wink:

lenči hvala, bom jutri notri prinesla, ko bo spet normalni urnik :P

Lp
Uporabniški avatar
 Ksenija
:clap:
trening vaj za moč?

ira lubica, del treninga je tud počitek, noge v luft pa bo ;)
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ma kurc, mam že sendvič v rok :roll: :wink:

Lp

Punca, pa ne sendvič :nono: , če se ti pa že tečt ni dalo, bi pa vsaj makarončke skuhala in malo zelenjave zraven pojedla :twisted: :hehe: .
Ja Ksenija ima prav, tudi počitek je del treninga :wink: . Pa res ne preveč jutri, saj veš, da ne boš preveč utrujena :lol: .
Samo si pa goljufala, tko hiter si sendvič nardila, da nisem uspela pravočasno te brcnit s kavča :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Ma kurc, mam že sendvič v rok :roll: :wink:

Lp

Pardon, se ti oproščam :bum: , sem spregledala, najprej kurc, potem pa sendvič :ignore: :wink: :lol: :rol:
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:trening vaj za moč?

Ja, bom razložila v Istri, bo dovolj časa za vse. To je del priprav za prihodnje leto, plana, ki šele nastaja in dobiva obliko :wink: .
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:trening vaj za moč?

Ja, bom razložila v Istri, bo dovolj časa za vse. To je del priprav za prihodnje leto, plana, ki šele nastaja in dobiva obliko :wink: .

njamiiii
Uporabniški avatar
 Tina1
Končno sem včeraj šla malo tečt po Palmanovi. Sprva nisem mogla, ker me je zelo stopalo bolelo cel teden, potem pa še to slabo vreme...pri nas je bil žled.
No, včer sem se odpravila v klanec do cerkve in sem šla 3x gor in dol. Je deževalo, pa še mal toče je padalo vmes, ampak sem bila dobro opremljena (kapa s šiltom, kapuca, vetrovka, buff, rokavice). Moram zdej mal v hrib trenirat, ker me čaka Miklavžev tek v soboto :) Gre še katera na Miklavža ali vse na Barbaro?
LP
Uporabniški avatar
 teka-teka
Mene pa je teden dni nazaj začel zelo boleti kolk. Mal sem prečekirala forum in sem ugotovila, da imam mogoče burso kolka, morda sem mal nerodno zapisala. Ko mi je že mal odleglo, sem šla jasno na mal daljši tek, ker bi šla rada še na en polmaraton. In glej :evil: , zdaj pa imam. Trenutno papam Naprosyn, se mažem in delam razgibalne vaje. V soboto upam, da grem v Štanjel, če ne, pa bom fotografirala, kar že dolgo časa nisem počela.
Skratka, močno upam, da sem se zmotila in da ni to to, ampak le pretegnjena nožica. Pa tako dobr je kazal... Šmrk.
Uporabniški avatar
 Loni
Tina1 napisal/-a: ker me čaka Miklavžev tek v soboto :) Gre še katera na Miklavža ali vse na Barbaro?
LP

Če bo vreme, grem na vegetarijanski tek v Vipavsko dolino.
Uporabniški avatar
 solatka
Danes pa mi je ratalo premakniti mojo leno rit. In iti tečt.
Super vreme za tek. Prav pasalo je migat tiste betonske 4 kilometre.
Sem mislila, da bo slabši čas, pa je kar zadovoljiv.
Če bo tako v nedeljo bo super.
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Danes pa mi je ratalo premakniti mojo leno rit. In iti tečt.
Super vreme za tek. Prav pasalo je migat tiste betonske 4 kilometre.
Sem mislila, da bo slabši čas, pa je kar zadovoljiv.
Če bo tako v nedeljo bo super.

Pridna, super, to bo ta pravo :lol: :wink: . Ni ovir za polžke :D
Uporabniški avatar
 Ksenija
jst sam upam, da Mojca ve, da je vsaj ena v ekipi res polžka..
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:jst sam upam, da Mojca ve, da je vsaj ena v ekipi res polžka..

Ksenija, ni panike, saj je mene navajena :oops: :lol:
  • 1
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA