Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 niki
Ksenija napisal/-a:ne seri ;9
mene je včeraj en tekač po mojih 5 km vprašu če bo šlo...

:shock:

ah, se vidi, da ne pozna naše Ksenije :D
Uporabniški avatar
 lenči
Halo polžki, a ve veste, kaj delate :?: Saj čisto razturate, pa to je neverjetno Slika . In to lepo po pameti, pa kar gre naprej Slika . Vsak kilometer več je zmaga Slika , pa naj jih je to pri tam 50+ :wink: ali 10+ ali pa 1km Slika . Vsak korak je dosežek več, vsak drugi je zmaga več Slika . In da še zraven uživamo, pa to je že višek Slika .
We are the champions, yes Slika
Uporabniški avatar
 Tina1
Včeraj je bil pri nas lep sončen dan (sicer ne skozi ;)) in sva šla s fantom tečt skupaj. Naokoli sva bila tri ure, od tega sva tekla dobri 2 uri.
Obiskala sva par naših jezer, ki so bila po tem dežju tako polna vode, da je nekaj krasnega, ko to zagledaš. Pa poplavljena polja... Tudi tek je bil super, vmes klanci, pa spusti...
Ko sva hotela mimo drugega jezera, naju je zaustavila poplavljena pot, vode je bilo toliko, da sva se morala obrnit in poskusit srečo na drugi poti, ki je bila žal tudi poplavljena. V tretje sva našla pot do jezera, ki je tako naraslo, da je bila pot, po kateri običajno tečemo, kolesarimo, pošteno v vodi. Potem sva se prebijala skozi ščavje v gozdu ob jezeru, da sva prišla na najino potko, potem pa spet lepo samo tek čez vasi do doma. So me noge že pošteno bolele, sigurno zaradi klancev. Vmes pa sem lizala bonbone dextro, po moje sem jih pojedla več kot polovico paketka.
Včerajšnji tek je bil res ena zanimiva dogodivščina, skoraj kot v neznano, pa zaradi tega tudi bolj zanimiv, kot pa mi je sicer, ko tečem znane trase.

Nekaj fotk:
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Nazadnje spremenil Tina1, dne 14 Dec 2008, 15:24, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 IRA
Tina s kje pa si ti, da si imela sonček?

Jaz sem se tudi kotalila po lužah, a je bilo vreme "do tal" :twisted:
Uporabniški avatar
 Tina1
IRA napisal/-a:Tina s kje pa si ti, da si imela sonček?

Jaz sem se tudi kotalila po lužah, a je bilo vreme "do tal" :twisted:

Notranjsko-kraška regija ;)
Danes pa je tut tle tako oblačno.
Uporabniški avatar
 Hojca
Ojla polžke!

Ko vas tkole berem, vse pridne, vse zagnane :clap: , se kar malo zamislim :oops: . Tale veseli december je pa kar malo prenaporen zame, da bi zraven vseh prednovoletnih aktivnosti kaj dosti tekla. Tkole ene dvakrat na teden po 6-8 km že naredim :juhuhu: , da čist ven ne padem.
Imam pa namen po novem letu malo bolj resno zastavit, majčken o kakšni 21ki v letu 2009 sanjam. No, mogoče že v Sežani.

Vsem, ki greste drug teden v Istro želim čim bolj lahke noge in veliiiikoooo zabave, skratka uživajte maksimalno.

:laola
Uporabniški avatar
 lenči
mojculja napisal/-a:Ojla polžke!

Ko vas tkole berem, vse pridne, vse zagnane :clap: , se kar malo zamislim :oops: . Tale veseli december je pa kar malo prenaporen zame, da bi zraven vseh prednovoletnih aktivnosti kaj dosti tekla. Tkole ene dvakrat na teden po 6-8 km že naredim :juhuhu: , da čist ven ne padem.
Imam pa namen po novem letu malo bolj resno zastavit, majčken o kakšni 21ki v letu 2009 sanjam. No, mogoče že v Sežani.

Vsem, ki greste drug teden v Istro želim čim bolj lahke noge in veliiiikoooo zabave, skratka uživajte maksimalno.

:laola

Mojca, ti se kar pridruži na 21ki v Sežani, nekaj krstnih tekov se pripravlja :lol: , takšnih na izi, tako, da stimulacije in družbe ti ne bi manjkalo. Sicer pa je počitek tudi del treninga in nič ne škodi :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Mojčka nič se ne sekiraj, verjetno bi tut me bolj lenarile, če si nebi kar naprej postavljale še kak cilj :wink:

Pa sej veš, eni medvedi majo zimsko spanje... jest bom mela pa pomojem spet poletno :D

Ti si kar spočij, potem pa dalje ...
V Sežani bomo spremljali vse, ki bodo zgubljali svojo nedolžnost :D :D :D

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:V Sežani bomo spremljali vse, ki bodo zgubljali svojo nedolžnost :D :D :D

Lp

Sej jo bom tudi jaz, bom prvič v Sežani :wink: :rol:
Uporabniški avatar
 IRA
Pol nas bo pa sploh polno devičnikov :twisted:

Eni na 21, eni v Sežani, eni oboje, eni mogoče celo oba troje :twisted: :twisted: :twisted:

Lp
 Larchi80
No evo pa da se še jaz javim :).Vidim, da Ksenija pričakuje haha da se javim s poročilom:P

No bilo je super. Za mano je mojih prvih 15km. Do danes sen največ pretekla 10,5km na LM. Tole danes je moj resnično osebni dosežek. Zmorem! Ne morem verjet, da sem zmogla. Sicer me trenutno malo noga boli, ampak ni hujšega. Sem se namazala z gelom, tko da mislim da bo ok. Za prvič sem tekla fenomenalno, lepo po polžje. Ksenija pa itak teče k zmešana :lol: . Kapo dol. Glede treme, sem ti že rekla, da je brezveze, ker bo šlo. Razturaš! Ob sebi boš imela podporo! ZMOREŠ! Ti rečem, 100%!
Upam,da bova kmalu spet udarile eno tako tekaškojutro. Je bilo res super.Samo čarovnica pa lih nisi najboljša, vremena na znaš čarat :rol: . No pa vsaj prometa ni bilo veliko, to pa je tudi nekaj. Joj ne morem verjet, da sem pila vodo iz potoka! OMG ne spomnim se kdaj sem nazadnje pila vodo iz potoka! Res čudovit občutek. No toliko za danes, me mati kličejo :rol: da ji grem pomagat v kuhinjo haha
 Larchi80
Pa še to, potihem si želim, da bi šla na 21ko v Sežano 8) . Vidim, da bom imela kar nekaj sotekačev :laola .
Uporabniški avatar
 Ksenija
Ja, voda... ;)
vzeli sva si čas, skupaj tekli celo pot, brundali vsaka svojo pesem ;) se smejali...čas nama ni bil pomemben tako da sva s poti zavili še v hrib in pili skoraj iz izvira... okolica je bila super, upam,da se bo tko ohladilo da bi potok na nekem predelu zamrznil... mislim da bi bil enkraten tek... dež naju ni preveč motil... ja pa ga znam sam danes me je radarska slika padavin zjutraj zmedla tko da veš :--
seveda si bova vzeli še takšen jutranjitek... in Sežana je tvoja ;)
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:Ja, voda... ;)
vzeli sva si čas, skupaj tekli celo pot, brundali vsaka svojo pesem ;) se smejali...čas nama ni bil pomemben tako da sva s poti zavili še v hrib in pili skoraj iz izvira... okolica je bila super, upam,da se bo tko ohladilo da bi potok na nekem predelu zamrznil... mislim da bi bil enkraten tek... dež naju ni preveč motil... ja pa ga znam sam danes me je radarska slika padavin zjutraj zmedla tko da veš :--
seveda si bova vzeli še takšen jutranjitek... in Sežana je tvoja ;)

A vzameta še kakšno polžko zraven :lol: :wink:
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA