Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:07.12. pa bi tudi jaz lahko šla na tale tek. No, če se zmenimo, ni pa nujno. lp do nedelje

Te dodam na seznam, se bomo zmenili. :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Sladkih6 : :heart je čisto okupirano z mislijo na ta tek. Strela, tole je pa huda odvisnost postala :wink: :lol: . Kar resno razmišljam, kako naj se pripravim, kako naj tečem do takrat, da se bo cilj uresničil. Sem pa vesela, ker bo veliko ZENOVSKIH tekačev poleg in bo družba zagotovljena. Držite pesti, da se cilji uresničijo. Glava je že pripravljena, samo še nogice prepričam :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Sladkih6 : :heart je čisto okupirano z mislijo na ta tek. Strela, tole je pa huda odvisnost postala :wink: :lol: . Kar resno razmišljam, kako naj se pripravim, kako naj tečem do takrat, da se bo cilj uresničil. Sem pa vesela, ker bo veliko ZENOVSKIH tekačev poleg in bo družba zagotovljena. Držite pesti, da se cilji uresničijo. Glava je že pripravljena, samo še nogice prepričam :wink: :lol: .

Stiskamo pesti!!!

Baje, da je vse v glavi ... noge, že nekako sledijo!
Pri tebi pa sploh :twisted:

Dejmo lenči!!!
Polžki smo s tabo 8)
Uporabniški avatar
 teka-teka
Oila,

eno mal passe vprašanje, :oops: pa vendar. Imam možnost, da pridem do Palamnove, pa me zanime kje se prijavim na 21 km. Vem, da ste imel možnost prek TF-ja.
Torej zanima me, kako se direkt na tek prijavim :roll: :oops:

Hvala za kak odgovor.
Uporabniški avatar
 Loni
teka-teka napisal/-a:Oila,

eno mal passe vprašanje, :oops: pa vendar. Imam možnost, da pridem do Palamnove, pa me zanime kje se prijavim na 21 km. Vem, da ste imel možnost prek TF-ja.
Torej zanima me, kako se direkt na tek prijavim :roll: :oops:

Hvala za kak odgovor.

Tole pošlješ po faksu:
http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... li2008.pdf
Plačaš potem direktno dol. In ne pozabi prinesti s sabo izjave Pri izpoljnjevanju zamiži na eno oko in pol :lol: )
http://www.marciatoripalmanova.it/21097 ... ri2008.pdf
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:Sladkih6 : :heart je čisto okupirano z mislijo na ta tek. Strela, tole je pa huda odvisnost postala :wink: :lol: . Kar resno razmišljam, kako naj se pripravim, kako naj tečem do takrat, da se bo cilj uresničil. Sem pa vesela, ker bo veliko ZENOVSKIH tekačev poleg in bo družba zagotovljena. Držite pesti, da se cilji uresničijo. Glava je že pripravljena, samo še nogice prepričam :wink: :lol: .

Stiskamo pesti!!!

Baje, da je vse v glavi ... noge, že nekako sledijo!
Pri tebi pa sploh :twisted:

Dejmo lenči!!!
Polžki smo s tabo 8)

Hvala :lol: :wink: . Padla je odločitev: na Sladkih6 tečem na palačinke (tiste s konopljo :wink: ).
Uporabniški avatar
 teka-teka
Loni, zlata si. Hvala za hiter odgovor, sem kar mal na trnjih, ker baje moram do 4.11. nardit prijavo, ker je štartnina cenejša.

Upam, da se srečava na kakem teku, itak spremljam dogajanja na TF-ju.
Uporabniški avatar
 lenči
teka-teka napisal/-a:Loni, zlata si. Hvala za hiter odgovor, sem kar mal na trnjih, ker baje moram do 4.11. nardit prijavo, ker je štartnina cenejša.

Upam, da se srečava na kakem teku, itak spremljam dogajanja na TF-ju.

Super, se bomo spoznali v Palmanovi :wink: :lol: . Drugače pa ni panike, kar pošlji po faxu, čez par dni pa vidiš, da si prijavljena in to je to. rok je pa res 4.11. Shrani potrdilo o poslanem faxu in imej poleg izjave s sabo, če bi bilo kaj narobe. Tudi jaz sem prijavljena sama in bom tako naredila.
Lepo tekaj :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej :wink: ) so prijavljene za polmaraton v Istri :juhuhu: . Gremo lepo uživat in na cilju pijemo :wink: . Vmes pa časti Ksenija tisto Aquo :piti:. No, želim si lepo vreme, da bo Kseniji dan ostal v najlepšem spominu tudi po vremenu :wink:
Uporabniški avatar
 lonely
lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej :wink: ) so prijavljene za polmaraton v Istri :juhuhu: . Gremo lepo uživat in na cilju pijemo :wink: . Vmes pa časti Ksenija tisto Aquo :piti:. No, želim si lepo vreme, da bo Kseniji dan ostal v najlepšem spominu tudi po vremenu :wink:

Torej greste na progo Grožnjan-Novigrad štart 12.45
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:
lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej :wink: ) so prijavljene za polmaraton v Istri :juhuhu: . Gremo lepo uživat in na cilju pijemo :wink: . Vmes pa časti Ksenija tisto Aquo :piti:. No, želim si lepo vreme, da bo Kseniji dan ostal v najlepšem spominu tudi po vremenu :wink:

Torej greste na progo Grožnjan-Novigrad štart 12.45

Ja, res je, gremo užit malo morskega zraka sredi zime :juhuhu: .
Uporabniški avatar
 natasa

Prava klapa, se že veselim srečanja v cilju.
IRA a lahko spet pričakujemo tako slikovito in duhovito poročilo kot iz Palmanove ? :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Ksenija

a jo vlačim s seboj al bo dovolj tista iz okrepčevalnic ;)

ojeee, tečt gremo :oops: . Čakam še na Niki haha
lenči glede plačila še dogovor!

aja Kseniji bo ta dan tko al tko ostal v lepem spominu (sam da ne bo tačka rekla, da vas kar pričakam na cilju - pa tud to ne bi pokvarilo dneva ;)) joooj kolk se jst veselim :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
Morda gre tudi moja malenkost (jutri se bom še dokončno odločila), vsekakor grem pa jutri v Lože, tudi s fajn družbo - z maco.
Uporabniški avatar
 IRA
natasa napisal/-a:

Prava klapa, se že veselim srečanja v cilju.
IRA a lahko spet pričakujemo tako slikovito in duhovito poročilo kot iz Palmanove ? :lol:

:wink:

Kaj pa vem, jest sem "jumfr" že zgubila ... verjetno bo od Ksenije kaj takega za pričakovat :lol: :twisted: :P
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA