Moderator: lenči
lenči napisal/-a:Sladkih6 :je čisto okupirano z mislijo na ta tek. Strela, tole je pa huda odvisnost postala
![]()
. Kar resno razmišljam, kako naj se pripravim, kako naj tečem do takrat, da se bo cilj uresničil. Sem pa vesela, ker bo veliko ZENOVSKIH tekačev poleg in bo družba zagotovljena. Držite pesti, da se cilji uresničijo. Glava je že pripravljena, samo še nogice prepričam
![]()
.
teka-teka napisal/-a:Oila,
eno mal passe vprašanje,pa vendar. Imam možnost, da pridem do Palamnove, pa me zanime kje se prijavim na 21 km. Vem, da ste imel možnost prek TF-ja.
Torej zanima me, kako se direkt na tek prijavim![]()
![]()
Hvala za kak odgovor.
IRA napisal/-a:lenči napisal/-a:Sladkih6 :je čisto okupirano z mislijo na ta tek. Strela, tole je pa huda odvisnost postala
![]()
. Kar resno razmišljam, kako naj se pripravim, kako naj tečem do takrat, da se bo cilj uresničil. Sem pa vesela, ker bo veliko ZENOVSKIH tekačev poleg in bo družba zagotovljena. Držite pesti, da se cilji uresničijo. Glava je že pripravljena, samo še nogice prepričam
![]()
.
Stiskamo pesti!!!
Baje, da je vse v glavi ... noge, že nekako sledijo!
Pri tebi pa sploh![]()
Dejmo lenči!!!
Polžki smo s tabo
teka-teka napisal/-a:Loni, zlata si. Hvala za hiter odgovor, sem kar mal na trnjih, ker baje moram do 4.11. nardit prijavo, ker je štartnina cenejša.
Upam, da se srečava na kakem teku, itak spremljam dogajanja na TF-ju.
lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej) so prijavljene za polmaraton v Istri
. Gremo lepo uživat in na cilju pijemo
. Vmes pa časti Ksenija tisto Aquo
. No, želim si lepo vreme, da bo Kseniji dan ostal v najlepšem spominu tudi po vremenu
lonely napisal/-a:lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej) so prijavljene za polmaraton v Istri
. No, želim si lepo vreme, da bo Kseniji dan ostal v najlepšem spominu tudi po vremenu
Torej greste na progo Grožnjan-Novigrad štart 12.45
lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej) so prijavljene za polmaraton v Istri
natasa napisal/-a:lenči napisal/-a:Takole, tri gracije: Ksenija, IRA in Lenči z moškim spremstvom gospoda 5.00 (ki bo seveda šibal naprej) so prijavljene za polmaraton v Istri
Prava klapa, se že veselim srečanja v cilju.
IRA a lahko spet pričakujemo tako slikovito in duhovito poročilo kot iz Palmanove ?![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA