- 05 Sep 2011, 09:41
Najprej
Lenči in vsem, ki ste se to soboto zjutraj odpravili v Logarsko dolino. kapo dol. Velecenjeno in spoštljivo.
Sama veš, da ni bilo čisto tako. Ti si svoje moči varčevala, ker si imela plan in cilj za soboto
.
Cilji so tudi pri meni jasno začrtani a pot do tja bo trnjava. To sem ugotovila v soboto zjutraj, ko sem se odločila, da tečem tempo tek (5,40 min/km) 13 km - uspešno
. Sicer mi je uspelo (skupaj z ogrevanjem in izteku 15 km pod 1,30 ure) a se zavedam, da bo potrebno na LM teči vseh 21 v takem tempu, zato bo potrebno še veliko trdega dela. V nedeljo sem si zjutraj ponovno ogledala Kunigundo na kolesu (31 km) in zvečer odtekla še 10,7 km za svojo dušo.
Torej migam na polno in se pripravljam na LM.
Sama sem zjutraj pojedla orehov rogljiček in še zvečer, ko sem tekla se mi je spakovalo po njem. Tako, da tudi pri meni so črtani z jedilnika .

lenči napisal/-a:Hja, včeraj sem Levinjo lahko samo od zadaj videla, ko smo pričeli tekat.
Sama veš, da ni bilo čisto tako. Ti si svoje moči varčevala, ker si imela plan in cilj za soboto

Cilji so tudi pri meni jasno začrtani a pot do tja bo trnjava. To sem ugotovila v soboto zjutraj, ko sem se odločila, da tečem tempo tek (5,40 min/km) 13 km - uspešno

Ananda napisal/-a:Danes sem prejela pomembno lekcijo: nobenih oresckov pred tekom! Vsaj sumim, da so bili orescki krivi za danasnjih bolecih in tiscecih 6 km (kar je bilo polovico manj od nacrtovanega).
Ampak bolje ikad nego nikad - lahko bi to lekcijo dobila sele na tekmi in bi bil cel zur.
Sama sem zjutraj pojedla orehov rogljiček in še zvečer, ko sem tekla se mi je spakovalo po njem. Tako, da tudi pri meni so črtani z jedilnika .