Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 pajo
Da sem danes užival :bum: ne se hecat. Gagal :oops: Voda,voda,lubenica,pivo... :beer: :toast: pa sem sanjal o WC-ju ko svinja o koruzi. Še 1 napaka več. Dan pred tekom je treba piti a ne? Ajde uživajte kjer koli že boste.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Bila sem par dni v Moravskih toplicah, kjer sem pretekla samo 10 km :oops: , prekolesarila pa 150 :D in kak km tudi preplavala :wink: .

Zdaj pa še mesec dni do naslednjega dopusta :D .
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, ja, sem že nazaj :-- . In tudi pridno tekla sem, tam v Italiji kar dvakrat, enkrat pošteno v hrib, je bilo pa super, ker so naju osveževale kapljice namakalnega sistema za jabolka (tek po nasadu jabolk :wink: ). Tudi reka, polna žuboreče vode v bližini je pomagala :D . Danes pa na domačem terenu, četudi zjutraj, kar pošteno švicanje :oops: . Vendar, glavno je, da se miga :wink: . Imejte se lepo in uživajte :laola
Uporabniški avatar
 lenči
No, sem migala. Včeraj 10ka v Črni, lepo doli, gori, lepa, razgibana trasa, klančkov ni bilo, klepeta pa ja :lol: , naju je gledalec ob progi opozoril, da bi lahko manj klepetali in bolj tekli :lol: :-- . Seveda ga nisva čisto ubogali :wink: .
Danes pa 12ka na domačem terenu ob Savinji. Se mi je nekako teklo in sem naredila še en manjši krogec preko mostov. Vreme odlično za tek, sonček ni bil moteč, tempo lepo umirjen.
Vremenske razmere postajajo idealne za tek. Včeraj v Črni sem se morala že po teku pošteno obleči, ker ko je sonček izginil, me je pričelo zebsti.
Imejte se lepo in pridno migajte :laola
Uporabniški avatar
 pajo
Hlad končno spet diham. Dobra družba (kdaj pa ni) in tek, ki mi je vrnil nasmeh na obraz. Hiter kot že dolgo ne. In to vseh 20 km. Mojca,Marjana in potem še Vilazala :laola . Hvala.
Uporabniški avatar
 lenči
Današnjih 15 km je bilo res čisti užitek. Sonček je prijetno grel, pa ne preveč, tudi nekaj družbe se je našlo, prihodnji teden ponovimo vajo, Logarska se bliža :-- . Hitri nismo bili preveč, važno je bilo, da se teče.
Migajte in uživajte polžki, saj polžki smo zakon :laola
Uporabniški avatar
 lenči
Hja, vas bo treba še malo spodbuditi, da boste tudi drugi kaj obeležili, drugače bo tole postala Lenči sekcija :-- .
Ja, sem migala. V torek sem se vlekla kot želva, v petek je po začetnih težavah šlo kar lepo, danes sem pa vseh 15 km na polno klepetala :lol: :clap: . Tako je, če si v družbi. Sploh ne vem, kdaj je minilo :clap: . Dežek se me je usmilil in je lilo prej in potem :wink: .
Ta teden bo treba še malo pomigat, potem pa pričakovanje Logarske....čisti užitki od Celja do Mozirja me čakajo, to bo luštno :D
Polžki, imejte se lepo, uživajte in javite se :hello:
Uporabniški avatar
 pajo
Da ne bo šefica huda... Ma ja migamo mal smo tudi hitrejši kot lani. Je pa tole leto zanimivo kar se vremenskih pogojev tiče. Dolga zima ( ni bila mrzla) toplo poletje samo tam nekje 40 stopinj ali pa še malo več. Vic je v tem, da sem imel do sedaj največ km ko je bilo največ snega letos sedaj pa go izrinil najbolj topel mesec mojega življenja. Narobe svet a ne? Ja tak mamo kaj moremo. Ma samo mi vi dalje uživajte. Uživate samo ne boste priznali. :wink:
Uporabniški avatar
 Ananda
Mene je kar malo sram oglasiti se po dolgem casu. Mislim, da sem nazadnje pisala, ko sva s kolegico imeli skupen cilj nehati kaditi. No, tisto se ni dobro koncalo. :lol:

AMPAK kasneje mi je uspelo in zdaj sem 10 mesecev clean. Tekla sem lansko leto in prvo polovico tega leta zelo malo, sem pa pocela druge stvari, tako da sem malce pridobila na moci in ves cas ohranjala vsaj tisto minimalno "kondicijo", da se nisem sama sebi povsem zamerila. :oops:

No, zdaj kolikor toliko pridno tecem. (Kadar me ne izda zdravje, ki mi letos kar precej nagaja. Sumim, da so krive tezave v privat zivljenju. Neverjetno, kako psiha vpliva na telo. Ampak vazno je, da se ne dam.) Imam pa za motivacijo skrite in malo manj skrite nacrte, tako da se verjetno kmalu kje vidimo. Vsaj s tistimi, ki vas poznam. :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Ananda, le pridno migaj, počitek je del treninga, pa prehitevat po desni tudi ni treba :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Aja, no, saj sem tudi jaz migala. Se trudim trikrat tedensko malo tečt. Danes me je sotekačica kar krepko preganjala v drugi polovici proge, na srečo ni bilo prevroče, da sem se lažje slinila po progi :-- :lol: .
Sedaj pa še en izi tek, potem pa v soboto uživat od Celja do Mozirja. Komaj čakam to lepo traso za dušo. Tudi štart ob 6.00 ne uniči veselja :D
Imejte se polžki lepo in uživajte :laola :laola
 spela*
lenči napisal/-a:Hja, vas bo treba še malo spodbuditi, da boste tudi drugi kaj obeležili, drugače bo tole postala Lenči sekcija :-- .

Jaz ne pišem, ker sem ugotovila, da nisem polž. Polži imajo namreč radi dež, jaz pa ne. :--
Uporabniški avatar
 lenči
spela* napisal/-a:
lenči napisal/-a:Hja, vas bo treba še malo spodbuditi, da boste tudi drugi kaj obeležili, drugače bo tole postala Lenči sekcija :-- .

Jaz ne pišem, ker sem ugotovila, da nisem polž. Polži imajo namreč radi dež, jaz pa ne. :--

Veš, ti si tudi nekam hudo hitra za polžka :D :lol: :-- ...pa saj tudi polžki nismo ravno ljubitelji dežja ...vročine v višave pa tudi ne :oops:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Jaz sem avgusta spravila skupaj 80 km teka, moj tekaški dnevnik (kjer beležim vse), pa je imel 15 vpisov, saj sem tudi kolesarila in šla v hribe. :D
Kolo mi je všeč, če si vzamem čas in se peljem malo dlje, tek pa je najbolj ekonomična oblika rekreacije. Moj tek je postal že takšna rutina, da skoraj ni kaj povedati na forumu.
Spremljam ga pa redno, zato kar pridno pišite.
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com