Pravijo, da moraš slabe tekaške dni (ki so se po moje zgodili že vsakomur) pozabiti in iti naprej. Vendar mi misli od sobote naprej, hodijo nazaj k tem teku in ne morem si pomagati, da o tem ne razmišljam. Saj sem ga pretekel in s tem sem tolažilno zadovoljen, vendar kako sem ga pretekel, s tem pa nekako nisem. Po 15 km sem dobesedno pregorel

in ne to ni bila zadihanost ali problemi z kondicijo, ne bolečine v mišicah, sklepih ali kosteh, telo enostavno ni in ni hotelo sodelovati in glava se mu je pridružila

Ker sem videl, da to nikamor ne pelje, sem fante (Rosi, Yogo, Jožko) poslal naprej. Družbo mi je do konca delal Forrest, ki je razbijal km teka in hoje z zanimivim klepetom in me bodril, da taki dnevi pač pridejo in se zgodijo. Hvala ti še 1x res za vso podporo, fejst dec si
Drugega razloga za tako stanje kot tega, ne najdem

delam po planu 16-tedenskega treninga za svoj prvi maraton (BM 29.9., skupaj ca 900 km) in se ga striktno držim, saj nisem izpustil niti enega treninga. Kvečjemu delam še več in v hitrejšem tempu. Ostalo mi je še pet tednov. V prejšnjem tednu sem skupaj nabral 80 km (itak več kot planirano)

v torek sem bil na dolgem K-Rožniku (sicer res pogovornem), v sredo sem delal daljši tek + tempo tek, v četrtek daljši tek + intervale. V petek sem počival in zgleda, da je bil samo en dan premalo. Sem bil in sem še vedno utrujen

Iskreno povedano, sem pretiraval in telo mi je gladko reklo

poba. Zato sem se, kljub planu, odločil, da za nekaj dni pustim telesu in glavi nekaj dni počitka, da malo pridem k sebi. Žal sem eden tistih, ki morajo v praksi izkusiti, da je tudi počitek, del treninga. Jbg, takle mamo. Bo bolš.
Fantje, še 1x hvala za dobro družbo, če odmislim svoj kolaps, je bilo fino fajn

Je pa trasa po stari Vrhniški progi (večinoma makadam) zelo lepa, v naravi, brez prometa in bo v prihodnje vsekakor deležna še kakega obiska.
Garmin je nameril 27,8 km v 2h54min. lpM
Nism nor, ker tečem ... normaln pa tud ne !?