mazi napisal/-a:Uau... LoniM - nova slikca...

maca56 napisal/-a:hojla.
katera varianta je danes na K-Rožniku?
ob 16.30 ali ob 17.00 ali ob 18.00
Kdaj bom mela družbo za eno izi varianto (jaz sem že u letih, lepo prosim, pa zajček je malo utrujen).
lenči napisal/-a:Sem zelooo prilagodljive sorte (vsekakor je pa lažje prilagajanje na počasnejše kot obratno!)mazi napisal/-a:Ojla,
Jest sem za varijanto ob 17:00 (če bo še kdo konkretno interesent), če na jo pa mahnem malo po PST -ju...
Nekaj nas bo sicer ob 17.00 , tvoj tempo je pa zame prehud, a ne![]()
![]()
mazi napisal/-a:lenči napisal/-a:Sem zelooo prilagodljive sorte (vsekakor je pa lažje prilagajanje na počasnejše kot obratno!)mazi napisal/-a:Ojla,
Jest sem za varijanto ob 17:00 (če bo še kdo konkretno interesent), če na jo pa mahnem malo po PST -ju...
Nekaj nas bo sicer ob 17.00 , tvoj tempo je pa zame prehud, a ne![]()
![]()
raf napisal/-a:Grosupelski krožnik okrog gozda Bukovje je že narejen. Proga je dolga 8 km v osnovnem merilu z dodatki se raztegne na 12 km. Danes sem naredil 8 km, ker popoldan na žalost ne morme več tečti, ker so druge obveznosti.Petrca a prideš ob 17:00...?
mazi napisal/-a:raf napisal/-a:Grosupelski krožnik okrog gozda Bukovje je že narejen. Proga je dolga 8 km v osnovnem merilu z dodatki se raztegne na 12 km. Danes sem naredil 8 km, ker popoldan na žalost ne morme več tečti, ker so druge obveznosti.Petrca a prideš ob 17:00...?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA