prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 maca
hojla.
katera varianta je danes na K-Rožniku?
ob 16.30 ali ob 17.00 ali ob 18.00
Kdaj bom mela družbo za eno izi varianto (jaz sem že u letih, lepo prosim, pa zajček je malo utrujen).
Uporabniški avatar
 pajo
mazi napisal/-a:Uau... LoniM - nova slikca... :wink:

:D MALO BOLJ JESENSKA UH KAKŠNA BO ŠELE ZIMSKA!
Uporabniški avatar
 Loni
maca56 napisal/-a:hojla.
katera varianta je danes na K-Rožniku?
ob 16.30 ali ob 17.00 ali ob 18.00
Kdaj bom mela družbo za eno izi varianto (jaz sem že u letih, lepo prosim, pa zajček je malo utrujen).

Maca, ob šestih bom jaz tam v popolni bojni opremi, lahko tudi v zimski, samo potem bo šlo res čisto po polžje :lol: Ne smem zajčice fentat, ker drugače ne bo nič z mojim LM, pa še Raf je rekel, da naju bo imel rad :wink:

PS Saj slikco je tudi maca naredila, zato sem jo pa gor dala.

PS 2: Mazi, kdaj pa ti prirajžaš mimo?
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Jest sem za varijanto ob 17:00 (če bo še kdo konkretno interesent), če na jo pa mahnem malo po PST -ju... :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
mazi napisal/-a:Ojla,

Jest sem za varijanto ob 17:00 (če bo še kdo konkretno interesent), če na jo pa mahnem malo po PST -ju... :wink:

Nekaj nas bo sicer ob 17.00 , tvoj tempo je pa zame prehud, a ne :?: :wink: :oops:
Uporabniški avatar
 mazi
lenči napisal/-a:

Nekaj nas bo sicer ob 17.00 , tvoj tempo je pa zame prehud, a ne :?: :wink: :oops:
Sem zelooo prilagodljive sorte (vsekakor je pa lažje prilagajanje na počasnejše kot obratno!) :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
mazi napisal/-a:
lenči napisal/-a:

Sem zelooo prilagodljive sorte (vsekakor je pa lažje prilagajanje na počasnejše kot obratno!) :wink:

Se bom potrudila maksimalno, bi šla malo hitreje naokoli, če prideš. Za nagrado po teku pa bo nekaj naravnega antibiotika (po Semjulu :wink: ).
Uporabniški avatar
 mazi
[quote="lenčiquote="lenči
Se bom potrudila maksimalno, bi šla malo hitreje naokoli, če prideš. Za nagrado po teku pa bo nekaj naravnega antibiotika (po Semjulu :wink: ).[/quote]
OK, se vidimo!
Uporabniški avatar
 5rca
o boh :shock: kdaj naj pridem :roll: ste me zmedli z vsemi temi urami?? ob 18ih ali 17ih ali kdaj?? help, help :oops:

kje je Bobr, da naredi red tule :?: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
maj napisal/-a:Pridem ob 18h, če me bodo noge pustile po prvi 21-ki v nedeljo.

čestitke za prvo :lol:
Nazadnje spremenil 5rca, dne 07 Okt 2008, 11:16, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
Brez bobra očitno vsak po svoje teče po Rožniku ... :twisted:
Zaenkrat sem bolj za 18. uro.
Uporabniški avatar
 raf
Grosupelski krožnik okrog gozda Bukovje je že narejen. Proga je dolga 8 km v osnovnem merilu z dodatki se raztegne na 12 km. Danes sem naredil 8 km, ker popoldan na žalost ne morme več tečti, ker so druge obveznosti.
Uporabniški avatar
 mazi
raf napisal/-a:Grosupelski krožnik okrog gozda Bukovje je že narejen. Proga je dolga 8 km v osnovnem merilu z dodatki se raztegne na 12 km. Danes sem naredil 8 km, ker popoldan na žalost ne morme več tečti, ker so druge obveznosti.
Petrca a prideš ob 17:00...? :hehe:
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:
raf napisal/-a:Grosupelski krožnik okrog gozda Bukovje je že narejen. Proga je dolga 8 km v osnovnem merilu z dodatki se raztegne na 12 km. Danes sem naredil 8 km, ker popoldan na žalost ne morme več tečti, ker so druge obveznosti.
Petrca a prideš ob 17:00...? :hehe:

pridem ob 17ih :roll: o.k.
  • 1
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA