prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 IRA
Madona riba ... ti pa full napreduješ ...
BRAVO!!! :P
Uporabniški avatar
 riba
ja z jezikom pa res :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Arabo
Kot pravi riba, res nismo tako pridni (še posebej glede na druge tekače, ki jih spremljam/o na forumu in na tekac.net), se pač malo radi pohvalimo.

V nedeljo se bomo že nekako prešvercali do cilja. V kolikor kdorkoli želi priti dan prej ali prihaja že zgodaj zjutraj, naj me kontaktira na ZS in bom uredil (doma sicer imam trenutno nekoliko neurejeno, a pri meni z lahkoto kdo prespi džabe). Z ribo sva se že okvirno zmenila za nedeljo (prihod, ogrevanje,...).

Po teku pa obvezno druženje... pizza, kebab, hamburger, pivo, Coca-cola,.... Ker bomo ob morju priporočam seveda kako ribjo jed, vino. Lahko pa tudi kako bolj domačo istrsko jed (bobići, istrski ombolo, ombolo sz refoškon,....).

See you.
Uporabniški avatar
 Arabo
Nobenemu ni treba skrbeti, vsaj tistim ki verjamejo ali tistim, ki luna kroji usodo. V soboto ob 1.22 bo luna prešla v astrološko znamenje škorpijona in bo tam tudi v nedeljo, kar pomeni, da je dan dober tudi in predvsem za tekmovanja in šport.
Uporabniški avatar
 IRA
Arabo napisal/-a:Nobenemu ni treba skrbeti, vsaj tistim ki verjamejo ali tistim, ki luna kroji usodo. V soboto ob 1.22 bo luna prešla v astrološko znamenje škorpijona in bo tam tudi v nedeljo, kar pomeni, da je dan dober tudi in predvsem za tekmovanja in šport.

Ja mega ... pa še škorpijona bom mela za sotekača (pssssssssst sicer na skrito upam, da ga bom kr zadi pustila :lol: ampak to ni nič važno)...

Pridem v soboto popoldan ... spim v Izoli ...
Kdaj se pa dobite v nedeljo???

Pridem zraven :twisted:
Glede prehrane po ... pa ... sem tudi za ... pa naj bo pica al pa kakšne "uber dobre" ribice :twisted:

Skratka kakorkoli obrnem, se bomo mel luštno 8)
Uporabniški avatar
 IRA
riba napisal/-a:ja z jezikom pa res :lol: :wink:

Pazi, da te ne bomo pojedli :twisted:
Uporabniški avatar
 Arabo
Z ribo sva v nedeljo dogovorjena, da greva opraviti formalnosti v Strunjanu zgodaj, tam ob 9 do 9.30. Z avtom se potem odpelejva do avtokampa v Luciji in se za ogrevanje sprehodiva (delno odtečeva) do starta (pred tem obvezna kava ali zajtrk v Luciji). En avto pustimo v Strunajnu, drugega v Luciji v avtokampu. Potem
Uporabniški avatar
 IRA
Se vidimo kar tam :lol:
Uporabniški avatar
 Arabo
No pa je še en tekaški "tekmovalni" weekend mimo in nas jutri že čaka novi "trening". Ali ima kdo kakšen predlog proge? Dolžine teka ipd?

Ker menim, da bi bilo dobro opraviti nekoliko lažji regeneracijski tek (nekoliko krajša razdalja in počasnejši tempo), lahko odtečemo proti Vanganelu (via Kampel) in nazaj do Bonifike ali parkinga na tržnici? Po želji pa skrajšamo ali podaljšamo pot z vzponom na Montinjan.

Danes sem se sprehodil po Poti za srce (Vanganel - Marezige) in bi bil lahko takšen fartlek lahko tudi zelo koristen (lepa narava).

Na dan z predlogi!!!
Uporabniški avatar
 riba
Se prilagodim večini 8)
Uporabniški avatar
 lonely
Vi se kar zmenita za progo ,jaz pritečem ob 17-ih (parkirišče-gramoz)
Jutri naredim 20-30km----@Arabo,če želiš z menoj iz Izole.......16.30.
Uporabniški avatar
 riba
Ob 17 pridem na parking pri Bonifiki namesto pri tržninci.

Se vidimo :wink:
Uporabniški avatar
 riba
Danes smo nekateri štartali iz Bonifike (razen Lonely iz Izole) in naredil en lep krog okoli Vanganelske nižine :lauf: . Ko sem bila jaz na čelu sem smo imeli zelo umirjen tempo :lol: , pol pa se je zadeva obrnila :bum: . Premleli smo cel kup zadev: od tega kam bomo šli na tekme, katere proge za trening bomo še probali,.... nekaj govora pa je bilo tudi o "domačih nalogah" :oops: .

V glavnem še dobro, da sem bila zmenjena za tek, sicer bi doma ostala. Kavč me je mikal pa še mrzlo je zgledalo..... pa sem ugotovila, da sploh ni bilo :mrgreen: .
Uporabniški avatar
 Arabo
No, pa smo odpravili še en dober trening. Opazno je bilo, da smo v nedeljo vsi tekli in so bile noge še malo težke, a proti koncu vedno lažje in zato tudi hitrejše.

Nikakor se ne morem načuditi in občudovati lonely-jevo voljo po teku in tekaškem napredku. Je tudi nepresahljiv vir informacij, podatkov, znanja,..

Tudi riba me iz teka v tek preseneča z njeno vztrajnostjo in željo po napredovanju. Brez nje si že težko predstavljam teči sproščeno v pogovornem tempu in zanimivih debatah (predvsem tekaških, a tudi o "domačih nalogah" in podobnih stvareh, ki nam lepšajo in lajšajo vsakdanje življenje).

Na koncu (čeprav bi moral po kronološkem in verjetno pomembnostnem vrstnem redu) bi rad omenil, da se je na Obali mudila tudi aisha, ki je čakanje na dragega (prikolesaril je v Koper iz Gorice - :cast: ) izkoristila za tek v moji družbi. Malo sva "hribčkala" in imela čudovit razgled z hriba pri Gažonu. Po poti nazaj v Koper pa je uživala v morskih "aromah" (ta morski zrak učinkuje res neverjetno). Natekla sva kar dobrih 16 km v, bi rekel, "spomladanskem" tempu. Ujela sva še zadnje sončne žarke pred pooblačitvijo, ki nas je spremljala pri kasnejšem tekanju. Bil sem izredno zadovoljen, da sem se lahko pridružil aishi pri teku, in upam, da se nam bo še kakšen krat pridružila (Vabilo seveda velja za vse.).
Uporabniški avatar
 lonely
No,danes je bilo lepo.....nova proga...dober tempo .......in družba.
Brez težav sem odtekel svojih 20km,po nedeljskem maratonu.
Za vedno boljše rezultate na tekih se imam za zahvaliti prav tem našim skupnim tekom.Zakaj?.....zato ker sam najbrž ne bi tekel med tednom,tako pa tečem vsaj dvakrat......družba pa je enkratna.
Nazadnje spremenil lonely, dne 19 Mar 2009, 15:16, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 37

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA