Lepo vas je bilo videt v takem številu. Ravninski je lepo sedel in to kar nad pričakovanjem. Gorska sekcija je divjala v vseh krogih tako da smo jim ostali komaj sledili. AVI hvala za (sisobranilni) trak

marjan napisal/-a:Že kar nekaj časa sem razmišljal. da bi se enkrat udeležil KRožnika. Ker pa Gorenjci vse trikrat premislimo, sem si rekel zakaj bi šel na en krog, če klahko naredim 3![]()
Sem že vnaprej vedel, da z Avijem ni šale (vrag je odnesel šalo), sem se že doma psihično pripravil na "trpljenje"
![]()
In res začel je silovito, prvi KRožnik smo obdelali v 47 minutah, kar za tiste klance ni slabo, pa še dva kroga sem imel v planu. Edini sem imel kamelo s sabo, še dodatne ene 2 kg obtežitve.![]()
Drugi krog smo obdelali ravninskih 10 km kar v ostrem tempu (ane Bobr). In sedaj dilema: pravi Avi gremo še eno ravninko ali še en hribovski KRožnik. PeterM naju je dokončno prepričal, da sodimo med gorske tekače in tako smo ponovili vajo iz prvega kroga
![]()
Tempo je bil zopet na nivoju, tako da me je v prvi resni hrib Avi "zlomil" in sem malce zaostal. Po poti navzdol sem ga s težavo dohitel. Mečne mišice so se začele oglašati in ni bilo prav nič lahko zdržati do konca![]()
Mah tekla sva pribižno 2 uri 30 netto, kar niti ni trening, temveč divjanje![]()
Čestitam tudi ostalim, da se niso ustrašili dežja, analiza je tudi uspela, pa kaj hočemo več.
Lep pozdrav z gorenjskega konca,
Marjan
AVI napisal/-a:ja...tale Krožnik ima res svojo moč...tak, da kr leti...![]()
![]()
......bilo je super...in marjan, bil je odličen trening.....
![]()
![]()
![]()
LP
maca napisal/-a:Ljudstvo, a za jutri ni nič dogovora?![]()
Pa ne,da se jutri ne bo nič teklo, a se šparate za Kranjskogorsko 10ko?![]()
Jaz sem pa mislila obdelati eno daljšo zenovsko varianto, pani nikjer nikogar.
Ma vsaj krajšo bi mi lahko kdo delal družbo, s kom pa naj sicer čvekam?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA