prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Zajc ne pretiravaj ker sam veš da ne moreš teči po polžje :-- Čist dobro ti je šlo. Zdaj pa zate počitek in naslednji teden užitek :). Seveda vedno vabljen na šišenski konec ;).

Lepo vas je bilo videt v takem številu. Ravninski je lepo sedel in to kar nad pričakovanjem. Gorska sekcija je divjala v vseh krogih tako da smo jim ostali komaj sledili. AVI hvala za (sisobranilni) trak :).
Če pogledamo skupno udeležbo je bila uau kar obsežna, samo vse na isto fotko mi ni uspelo dobiti :clap: , ta hitri so kar naprej uhajali :-- . Vseeno precej fotk, tudi iz Kresničke, kamor smo pobegnili pred komarji. Najlepša hvala Marjanu in seveda še velikooooooooooooo vsega naj :laola :juhuhu: .
Tako počasi še nisem šla kRožnika, ampak zelo zadovoljna z rezultatom čvekalnosti, saj imam sedaj čudovito družbo na teku v Logarsko, pardon, do Mozirja :clap: . Bejbe, to bo žurka :D .
Pajo, hvala za družbo pri hoji v klanec. Priznam, da sem kar pogrešala kRožnike. IRA in Dalibor, najlepša hvala za pogostitev. Avi, hvala za idejo z ledom, bo prišla zelo prav za moje treninge. Res, vedno so tile pogovori zelo koristni, hvala.
Da ne pozabim še slikice:
http://picasaweb.google.com/alenka131/KRoznik04082009

In ker je bila ocena kreatorske mojstrovine krojaške delavnice Lenči pozitivna, bo kiklca frfotala tudi v soboto po Zagorski dolini :clap: .
Ojla,

Mene je pa prav prijetno presenetila ''gneča'' na startu (saj sva prejšnji teden tekla sama z Viduklom!). Malo rosenja sem ter tja je prav pasalo in tako smo ob pogovornem tempu lepo odtekli še en Krožnik... Za Kresničko sva bila pa premokra... :--(
Že kar nekaj časa sem razmišljal. da bi se enkrat udeležil KRožnika. Ker pa Gorenjci vse trikrat premislimo, sem si rekel zakaj bi šel na en krog, če klahko naredim 3 :D

Sem že vnaprej vedel, da z Avijem ni šale (vrag je odnesel šalo :D ), sem se že doma psihično pripravil na "trpljenje" :wink:

In res začel je silovito, prvi KRožnik smo obdelali v 47 minutah, kar za tiste klance ni slabo, pa še dva kroga sem imel v planu. Edini sem imel kamelo s sabo, še dodatne ene 2 kg obtežitve. :?

Drugi krog smo obdelali ravninskih 10 km kar v ostrem tempu (ane Bobr :) ). In sedaj dilema: pravi Avi gremo še eno ravninko ali še en hribovski KRožnik. PeterM naju je dokončno prepričal, da sodimo med gorske tekače in tako smo ponovili vajo iz prvega kroga :D

Tempo je bil zopet na nivoju, tako da me je v prvi resni hrib Avi "zlomil" in sem malce zaostal. Po poti navzdol sem ga s težavo dohitel. Mečne mišice so se začele oglašati in ni bilo prav nič lahko zdržati do konca :o

Mah tekla sva pribižno 2 uri 30 netto, kar niti ni trening, temveč divjanje :wink:

Čestitam tudi ostalim, da se niso ustrašili dežja, analiza je tudi uspela, pa kaj hočemo več.

Lep pozdrav z gorenjskega konca,
Marjan
:-- Marjanu očitno tokrat ni bilo treba kakih kamnov v kamelo zlagat.

Kratko in jedrnato, jaz sem se imela fajn, ko sem pa one gorske norce na analizi poslušala, pa itak - sem se še do doma spraševala, če sploh znam hodit, kamoli šele superge obuvat.
marjan napisal/-a:Že kar nekaj časa sem razmišljal. da bi se enkrat udeležil KRožnika. Ker pa Gorenjci vse trikrat premislimo, sem si rekel zakaj bi šel na en krog, če klahko naredim 3 :D

Sem že vnaprej vedel, da z Avijem ni šale (vrag je odnesel šalo :D ), sem se že doma psihično pripravil na "trpljenje" :wink:

In res začel je silovito, prvi KRožnik smo obdelali v 47 minutah, kar za tiste klance ni slabo, pa še dva kroga sem imel v planu. Edini sem imel kamelo s sabo, še dodatne ene 2 kg obtežitve. :?

Drugi krog smo obdelali ravninskih 10 km kar v ostrem tempu (ane Bobr :) ). In sedaj dilema: pravi Avi gremo še eno ravninko ali še en hribovski KRožnik. PeterM naju je dokončno prepričal, da sodimo med gorske tekače in tako smo ponovili vajo iz prvega kroga :D

Tempo je bil zopet na nivoju, tako da me je v prvi resni hrib Avi "zlomil" in sem malce zaostal. Po poti navzdol sem ga s težavo dohitel. Mečne mišice so se začele oglašati in ni bilo prav nič lahko zdržati do konca :o

Mah tekla sva pribižno 2 uri 30 netto, kar niti ni trening, temveč divjanje :wink:

Čestitam tudi ostalim, da se niso ustrašili dežja, analiza je tudi uspela, pa kaj hočemo več.

Lep pozdrav z gorenjskega konca,
Marjan

Moja odločitev je bila pravilna. :) Boljš da sem šel na intervale, kot z dirkači po K-rožniku. Vse čestitke fantje. :clap:
AVI napisal/-a:ja...tale Krožnik ima res svojo moč...tak, da kr leti... :lol: :lol: :lol: ......bilo je super...in marjan, bil je odličen trening..... :D :D :D

LP

Sem se priključil. Prvi krog:K-Rožnik 47:30, z AVI-jem, Marjanom, Yogom.
Nedaleč zadaj Dragons, Zajc (tako se pač eni iztekajo) in Tini.
Drugi ravninski krog, priključila sta se še bobr in Ero je motor že malo kuhal.
Tretji K-Rožnik pa sta AVI in Marjan kar odletela. Tako pač je, je treba kdaj tudi na treningu pritisniti, če želiš na tekmi hitreje odteči.
Pa še v tisto časovno območje sem zajadral, ko je treba zgolj
za vzdrževanje rezultatov teči več in bolj modro.
Za zaključek prijetna družba v Kresnički.
Marjan je častil za prestop med starejše juniorje.
Vse najboljše :laola .
AVI je pa tako dober, da je že kar hudo. :clap:
Tale K-Rožnik je bil zelo zanimiva izkušnja.
Ga bo treba še kdaj ponoviti. :D
Ljudstvo, a za jutri ni nič dogovora? :argue:

Pa ne,da se jutri ne bo nič teklo, a se šparate za Kranjskogorsko 10ko? :shock:

Jaz sem pa mislila obdelati eno daljšo zenovsko varianto, pa :--( ni nikjer nikogar.
Ma vsaj krajšo bi mi lahko kdo delal družbo :mrgreen: , s kom pa naj sicer čvekam?
maca napisal/-a:Ljudstvo, a za jutri ni nič dogovora? :argue:

Pa ne,da se jutri ne bo nič teklo, a se šparate za Kranjskogorsko 10ko? :shock:

Jaz sem pa mislila obdelati eno daljšo zenovsko varianto, pa :--( ni nikjer nikogar.
Ma vsaj krajšo bi mi lahko kdo delal družbo :mrgreen: , s kom pa naj sicer čvekam?

Midva prideva ....
Sem pripravljena tudi na podaljške (lahko greva tudi dvojnega, če bo volja :mrgreen: ), ampak tokrat po kRožniku ne prej ....

Prej ne bo uspelo.

Velja?
Si ja at 18h :--
  • 1
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA