prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
spela* napisal/-a:
Sončka napisal/-a:Mislim, glej da se ti jaz ne prijavim na trojke. :-) Pomojem bi prvič v zgodovini trojk utihnla oba. :-)

Opa, zanimivo ... :D :laola

;) Jaz bom kar danes. :) Preventivno. ;)

Lp, Jusuf
Helou!

NM Bajsi se sramuje svoje (trenutne) tekaškopisunske neaktivnosti.
Vam pa je uspelo!
NM Bajsi je ponosna na vas.
Sedaj je potrebno samo še držati pravi "pejs", da nas sovrag ne dohiti ali celo prehiti.
Trenutno jih držimo v šahu s prednostjo:

- 1 strani
- 11 prispevkov
- 51684 ogledov

Bravo mi!
Naslednji četrtek pa tud' če frišne device padejo v mojo posteljo.....
A bo kaj poročil?
Kar se mene tiče, sem prepričana samo o tem, da ste jedli mafine (dva sem dobila tudi jaz - hvala Mojca! :D ). Kaj ste počeli pred oziroma po tem, pa ostaja skrivnost. :shock: :)
Sončka napisal/-a:Špela* mene danes ne bo, nekaj me koleno spet baše (beri, premočni treningi, si je treba čas uzet ... zakaj že? Ahhh, za počitek seveda).

Jaz bi se včeraj tako ali tako prišla le sprehajat. Pa sem potem za to izbrala meni bližjo lokacijo (Rožnik).
No prav, pa kratko poročilo, tekli smo štirje, pa tudi štirje smo prišli v cilj. Mojca Z je imela spremljavo treh mušketirjev in sploh ni počasna, sem-smo jo komaj dohajali, njeni mafini potem so bili pa njam njam, njam.
Hoj!
spela* napisal/-a:A bo kaj poročil?
Kar se mene tiče, sem prepričana samo o tem, da ste jedli mafine (dva sem dobila tudi jaz - hvala Mojca! :D ). Kaj ste počeli pred oziroma po tem, pa ostaja skrivnost. :shock: :)

8) No, pa dajmo malo kruha tvoji radovednosti. :) Kakor že veš so bili mafini odlični. :) Junaško sem jih branil pred kardelom psov, ki so se ravno ob naši kratki analizi valili mimo nas. :twisted: Očitno so vsi jako sladkosnedi. :P Psi namreč. :)
Eto, tako je bilo. 8) Na kratko. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: Jaz bi se včeraj tako ali tako prišla le sprehajat. Pa sem potem za to izbrala meni bližjo lokacijo (Rožnik).

:) In pustila kairos-a, da se sam matra z mafini. :) Ajoj, kam gre ta svet? :P :D

Lp, Jusuf
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA