prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Ekola kratki raport:
1. Bilo je lepo in mokro. In boleče. :( Toča. Prava ploha.
2. Doma je bila prav tako ploha. :--(
3. Makina je malo drugačna. :--(
4. lenči JE imela ta hitre superge v prtlažniku. :laola
Klinc še pridemo. :D
No, jaz pa ne bom tako na kratko :lol: kot Pajo :-- .
Najprej Pajo, čisti norc :clap: , tako je šibal, jaz pa za njim, da sem danes uporabila začasno izpisnico iz polžje sekcije :lol: :-- .
Že na štartu naju je priganjal, da sva štartala kar lepo pred drugimi. Malo pred 1 km pa šok :evil: ..toča velika kot oreh :argue: . Sva malček prevedrila, potem pa gasa naprej, kaj hočemo, dež za polžke ni ovira :D . No, klanci so vseeno šli bolj tako, četudi je Pajo kar pošteno priganjal :twisted: . Navzdol je kar polzelo, sem se trudila, da nadoknadim hojo v klance :oops: . Z moje strani ni bilo veliko govorjenja, no, še tisto je bilo bolj sopenje :argue: . Če sva imela potem vmes malo sreče z dežjem, da se je umiril, se je pa kmalu spet ulilo. Saj ne vem točno kje, ker tokrat sem pa samo tekla in dihala, dihala, dihala.... Pa čmokala po potkah, so superge kar naenkrat postale hudo težke :( . Pajo pa še kar naprej gasa, gasa, gremo, gremo..jaz pa iz strahu, da ne ostanem sredi naliva tam sama, po najboljših močeh za njim :oops: :lol: . Noge so bile zelo vesele asfalta, je šlo kar naenkrat hitreje :D .
V cilju malček olajšanja, da se nadiham in nato slačenje čisto mokrih cunj :? . Hja, spet za dobri dve minuti izboljšan čas :clap: . Pajo, naslednjič pa en častni polžji tempo, da še jaz lahko kakšno rečem :lol: ...pa hvala za odlično odigrano vlogo zajčka :clap: .
analiza je bila tudi, sonček se je tudi pokazal. Domov grede sem uživala v velikem številu mavric vseh sort in dimenzij :D .
No, v torek se pa spet vidimo :laola
lenči bo še kdo akj mislil, da je res.... Polža sva in to bova ostala. Malce nama fali pogovorni tempo to je vse kar je. :D Če mi boš za družbo še v Zagorju in v Domžalah in če se te bom lahko držal... bo v redu. :clap:
Ha...to pa je bil en moker K-Rožnik in še enkrat dokaz, da K-Rožnik ni od muh in, da se ne damo pa če tudi "ušpičene prekle" padajo... :lol: :lol: ...saj včerja skoraj so...

Toča pa res kot je napisala Lenči, velika vsaj za oreh. Smo se poskrili po drevesa potem pa gasa naprej. So nam jo pa delavci okoli Biotehniške fakultete dobro zagodli, saj so postavili ograjo vse okoli "novega" mostu in tako v celoti zaprli prehod. :evil: Z Martinom sva tako plezala čez, Sukar pa je kar zabredel do pasu čez potok. :D :lol:

V glavnem vse svoje otroške želje po skakanju po lužah je bilo tokrat mogoče uresničiti, ker voda je praktično stala na PST-ju.

Analize nam ni odplaknilo...in je bilo prav luštno. Dokazno gradivo :mrgreen: :

Slika

Sedaj pa bova majčkeno odsotna s K-Rožnika, kar pa ne pomeni, da K-Rožnika ni...tako, da lepo tekajte, jaz pa tudi upam, da bom... :lol:
ja Krožnikarji, tud vi ste ga fajn včer žgali...mi smo bli ob tem času na divjem teku ob Sori pri Medvodah, toče ni blo, dež pa :o

dobra fotka.. tok ste fajn...le kuža je brez marele ostal :-- :D
pajo napisal/-a:Jutri Avija in Andrejeni ni sploh... Sem nekomu obljubil, da bom jutri vedno korak za njim. Ni panike. Če me toča ni pregnala... Bo ravno prav toplo za vse, da ne bo koga preveč zeblo. :D

Ja kaj pa moja motivacija :lol: :D :-- . Tokrat pošteno pijeva na vrhu, po hribu gor hoja, navzdol pa gasa :D .
Aja, tudi jaz pridem :wink:
lenči napisal/-a:
pajo napisal/-a:Jutri Avija in Andrejeni ni sploh... Sem nekomu obljubil, da bom jutri vedno korak za njim. Ni panike. Če me toča ni pregnala... Bo ravno prav toplo za vse, da ne bo koga preveč zeblo. :D

Ja kaj pa moja motivacija :lol: :D :-- . Tokrat pošteno pijeva na vrhu, po hribu gor hoja, navzdol pa gasa :D .
Aja, tudi jaz pridem :wink:

Gasa pa danes ne bo nikjer!
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA