prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Krangus
Zanima me kakšne IRDA vmesnike uporabljate za prenos podatkov iz navedene urce.
Sam imam težave. Glede na to, da na Polarjevi spletni strani ni izrecno napisano, da je potrebno uporabljati njihov IRDA, sem seveda kupil drugega. Zdaj pa razočaran ugotavljam, da se ura ne poveže.
Uporabljam sicer windows XP.
Naj kapituliram in kupim polarjev IRDA, ali sem še kaj spregledal?

Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
 car304
Za prenos podatkov iz RS800 na PC uporabljam navaden USB IR vmesnik, ki sem ga kupil v Comtronu (City park) za cca. 4.400,00 SIT . Pri prenosu še nisem imel težav, paziti je le potrebno, da sta obe IR napravi (na uri je IR izhod nad ekranom) dovolj blizu in poravnani. Na vsak način ti ni potrebno kupiti original Polarjev IR vmesnik.
LP
 zappa
Krangus napisal/-a:Zanima me kakšne IRDA vmesnike uporabljate za prenos podatkov iz navedene urce.
Sam imam težave. Glede na to, da na Polarjevi spletni strani ni izrecno napisano, da je potrebno uporabljati njihov IRDA, sem seveda kupil drugega. Zdaj pa razočaran ugotavljam, da se ura ne poveže.
Uporabljam sicer windows XP.
Naj kapituliram in kupim polarjev IRDA, ali sem še kaj spregledal?

Hvala za odgovore

Jaz za povezavo uporabljam Belkinov IR vmesnik (kupljen v BigBangu). Dela, morata pa biti ura oziroma tisti njen del z IR enoto in USB IR zelo skupaj in dobro poravnana, drugače hitro zgubita stik. Tako kot ti imam OS XP.

A si IR ključek pred uporabo uspešno instaliral?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA