Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 IvanČ
Trenutno stanje predprijav:

moški 21km - 88
ženske - 11

moški 7km - 45
ženske - 44

Torej že kar lepo število. V imenu TK Maraton vas pozivam, da pridete dovolj zgodaj na Ptuj in pravočasno dvignete štartne številke. Vreme bo pravšnje za tek, sončno - zjutraj mogoče malo megle, sicer pa temperature okoli 20stopinj.
Moram vas opozoriti na otroške teke , ki se začnejo ob 9:30 in ne ob 10:30 kot piše na spletni strani olimpijskega komiteja Slovenije. Sicer pa je urnik tekmovanja takšen:

07:30 - 9:00 - prijava in dvig startnih številk
09:30 - START otroških tekov po kategorijah
10:00 - START teka na 7 in 21 km (po zaključku otroških tekov)
10:05 - razglasitev rezultatov otroških tekov (po startu 7 in 21 km )
11:00 - MALICA in prosto kopanje (samo za tekmovalce)
14:00 - 14:30 - razglasitev rezultatov na 7 in 21 km

Tek na 21 km šteje za Štajersko-koroški pokal.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Jančika napisal/-a:A boste sami polmaratonci tam ali bo še kakšen tak pek kot jaz, ki grem na 7 km?

Jančika, tisti, ki gredo na 7 km nikakor niso peki. Obetajo se lepi rezultati in če sem prav videl se tudi obeta "obračun" Tae - Obivakenobi, ki je vedno zanimiv v živo in za brat.
Pa še kakšen TF-evec in TF -jevka bo na tej progi.
Sam bom šel (pardon le prišel v cilj vsaj upam) med "peki" :lol: :wink: na 21 km.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 31 Avg 2007, 09:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
Ja, moram sporočit "vesoljnemu" TF -ju, da naju s Tae-tom ne bo v Ptuj, tako, da tokrat "obračun" odpade... :bum: :ignore:

Lp!
Uporabniški avatar
 klatez
Eh, če vaju ne bo, potem pa jaz tudi ne pridem... :--(
Sem si hotel enkrat vajin dvoboj v živo ogledat in tako blizu mi bi bilo... :hello:

Torej kje bo naslednja priložnost? :cast:
Uporabniški avatar
 tae
Zadnja frišna informacija, če ne prej v Ljubljani.
Uporabniški avatar
 Laufer
Vidva se pa že zmišljujeta :lol:

PS: Pa se prvi si se prijavil :roll:
Uporabniški avatar
 tae
Laufer napisal/-a:Vidva se pa že zmišljujeta :lol:

Ja, Laufer prav imaš. Glede na veliko število prireditev, se lahko zmišljujemo. Se bom vseeno v prihodnje izboljšal.

Na ta ptujski tek sem se jaz prijavil že zdavnaj. Pravzaprav že tolk nazaj, da sem vmes že pozabil. Potem sem izvedel za tek v Lanterni, kar mi je postalo bolj všeč, ker sem računal, da bom izkoristil še zadnji družinski izlet na morje, mimogrede pa še nekaj odtekel. No trenutna situacija pa je žal takšna, da me ne bo nikjer, namreč žena oba dneva dela, varuške (beri babice) pa so vse na dopustu (saj veš penzionisti pa septemberski dopust pa to). Obivankenobi pa je hotel iti na Ptuj zaradi mene, zdaj pa se mu ne da voziti tako daleč, če ne more tekmovati z nobenim poznanim :lol: Boris ne zameri mi, če sem odgovoril kar v tvojem imenu.
 Reeko
Kaj pomeni to da Ptujski tek na 21 km šteje za Štajersko-koroški pokal?
Uporabniški avatar
 Obivankenobi
tae napisal/-a:
Laufer napisal/-a:Vidva se pa že zmišljujeta :lol:

Ja, Laufer prav imaš. Glede na veliko število prireditev, se lahko zmišljujemo. Se bom vseeno v prihodnje izboljšal.

Na ta ptujski tek sem se jaz prijavil že zdavnaj. Pravzaprav že tolk nazaj, da sem vmes že pozabil. Potem sem izvedel za tek v Lanterni, kar mi je postalo bolj všeč, ker sem računal, da bom izkoristil še zadnji družinski izlet na morje, mimogrede pa še nekaj odtekel. No trenutna situacija pa je žal takšna, da me ne bo nikjer, namreč žena oba dneva dela, varuške (beri babice) pa so vse na dopustu (saj veš penzionisti pa septemberski dopust pa to). Obivankenobi pa je hotel iti na Ptuj zaradi mene, zdaj pa se mu ne da voziti tako daleč, če ne more tekmovati z nobenim poznanim :lol: Boris ne zameri mi, če sem odgovoril kar v tvojem imenu.

Ni zamere Tae, itak, sva se pomerila prejšnji teden v Kočevju, tako, da imam za nekaj časa tekem dovolj, da ne grem na tekmo v Ptuj mi tudi ustreza, predvsem iz študijskih razlogov, nevzdržno se mi bližajo jesenski izpitni roki na faksu :bum: :wc:, letos pa tako in tako nimam kakšne posebne strategije kam bi šel na tekmo in raje študiram, kako bi bolje, učinkovitejše in seveda bolj trdo treniral... :lol:
Pred nekaj dnevi sem se odločil, da v Ljubljani nastopim na 10 km in ne na 21 kot sem se prvotno prijavil, to pa zato, ker sem ugotovil, da mi bo zmanjkalo časa, da bi se za moje pojme dovolj dobro pripravil za 21km in pa seveda poskušal prehiteti čim več konkurence... :shock: :oops:(TAETUDIPREDSTAVLJAKONKURENCO) :cenz: :ignore:

Lp!
Uporabniški avatar
 roky1
Iverson!
Ptujski maraton je prilika, da se spoznava. Po mojem sva se že videla na relaciji Zalog-Cerk. Dobrava-Komenda-Zalog. To je namreč moja tekaška trening klasika.
Se vidimo!
Uporabniški avatar
 vencelj
Na Ptujski tek se odpravljam z mešanimi občutki: vem da sem (bil?) v tej sezoni dobro pripravljen, mi je pa en slab tek spodnesel samozavest. Se pa že veselim ponovnega tekaškega srečanja, nekaterih znanih obrazov in tudi (morebitnih) novih znanstev, prijetne družbe... :D .
Rezultati niso vse in ne smejo krojiti našega razpoloženja.
LP, se widjamo
 gs1422
Iverson? A ti res prideš? Kaj zdaj, a tokrat se bomo srečali ali ne?
 TomažP
Najprej en lep pozdrav vsem nas forumu.
Toliko koristnih informacij na enem mestu mi je fajn pomagalo pri motivaciji za tek.
V nedeljo pa bo glih tapravo vreme za mojo prvo 21km na Ptuju

se vidimo
Uporabniški avatar
 iverson
Ne morem priti ker nimam v nedeljo časa, (sorodniki in tako naprej...).

@Rocky1
Možno da sva se že srečala, kdaj tečeš? Jaz zjutraj. Če me srečaš me spotakni! :D

@gs1422
Mi se vidimo če ne prej na v Ljubljani v oktobru. Če bo prej še kakšen lep tek se pa lahko srečamo še pred Ljubljano. Samo zmenit se bo treba.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA